flashka-g Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no to po co porównanie robiła??:lol: :lol: gash....:angryy: :angryy: Z Torunia nie znam wyników;)
Śnieżna-Rakieta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gratulacje !!! :multi: Czekamy na resztę wyników.
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 flashka-g napisał(a):KASDAN DE CIUKCI- BOB:multi: :multi: :multi: Nie mogło być inaczej :roll:
agacia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gratuluje Kaziowi,ale w takim wypadku niech Aga bez BISa nie wraca:cool3:
Śnieżna-Rakieta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):Nie mogło być inaczej :roll: Dlaczego tak uważasz?
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Śnieżna-Rakieta napisał(a):Dlaczego tak uważasz? A coś złego napisałam? :crazyeye:
Śnieżna-Rakieta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):A coś złego napisałam? :crazyeye: Nie napisałam że coś złego, po prostu jestem ciekawa dlaczego tak sadzisz? :roll:
dachenoceras Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kamel napisał(a):Krajowa Rzeszów i juz po ;) Tyle co wiem to : Pośrednia-Demon z Dębickiej Kępy-bdb Otwarta-Atman Ninsun- dosk lub bdb, lok II Otwarta-Kamel Z Pierwszej Ręki- dosk, lok I, bez cwc, NPwR Reszta nie wiem, w każdym bądź razie nikt nie dostał cwc i zwycięscy rasy sędzina też nie przyznała. Więc jak to ujęła "nikogo nie zapraszam na ring główny":eviltong: I w zasadzie jak najbardziej słusznie, należy się raczej trzymać zasady iż CWC nie jest przypisane do pierwszej lokaty, tylko jest notą uznaniową, a patrząc chłodnym okiem po ringu to nikt dzisiaj włącznie z mną na nią nie zasługiwał. My z Demonem porażka kompletna chociaż .... Jeszcze nigdy nie wyglądał tak "fajnie", jeszcze nigdy nie pobiegł tak super, jeszcze nigdy nie dostał opisu bez żadnej wady, no i jeszcze nigdy nie dostał bdb, z dopiskiem ocena obnizona za niewłaściwe zachowanie na ringu czyli warczenie przy zębach, co oczywiście jest jak najbardziej słuszne i w pełni się zgadzam. Jak rozmawiałem po zawodach z Panią Ewą to mi przyznała, że było jak najbardziej ok a owy nieprzyznay BOB i pucharek poszedłby do mnie ale zęby - to trzeba pilnować, zresztą podobno wystawiała sama coś w Berlinie ostatnio i sama wyleciała z ringu za owy wark. Więc BOBa nie przyznała nikomu podobnie jak i nikt nie dostał CWC i słusznie jak pisałem. Ach miał być pucharek i ring główny a tak jest czerwona wstążka - niby też to jakąś odmiana bo takowej nie mam jeszcze, tylko mniemam że już więcej nie będziemy odnosić takich moralnych sukcesów. I na koniec bardzo fajna i sympatyczna owa Pani Ewa Sż-Sz, i wreszcie komuś sie Demon spodobał mimo, że dostał tylko bdb. A zresztą poco gdybać ważne są fakty więc Demon z DK. I/I pośrednia bdb.
SYLWIA:) Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='flashka-g']KASDAN DE CIUKCI- BOB:multi: :multi: :multi: GRATULACJE dla AGNIESZKI I KAZIA!!! :Rose: oraz WIELKIE GRATULACJE dla walczących za granicą EWY i PIOTRA :thumbs:
J.J.K. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Same tytuły się w tym tygodniu posypały... i to jakie..:multi: OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH Tych którzy coś zdobyli w szczególności i tych, którzy dzielnie walczyli również..:) :laola:
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Śnieżna-Rakieta napisał(a):Nie napisałam że coś złego, po prostu jestem ciekawa dlaczego tak sadzisz? :roll: Nie rozumiem pytania :-o
Cyraneczka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 WOW, co za weekend :) GRATULACJE dla wszystkich!!!!:multi: :multi: :multi: Czekamy z niecierpliwościa na pełne wyniki z Torunia i dwóch dni w Bratysławie!
Cyraneczka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):Nie rozumiem pytania :-o ZPR, a co Ty taka dociekliwa jesteś?? Wyluzuj :cool1:
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Cyraneczka napisał(a):ZPR, a co Ty taka dociekliwa jesteś?? Wyluzuj :cool1: Ludzie o co Wam chodzi??? :mad:
Cyraneczka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):Ludzie o co Wam chodzi??? :mad: Mi o nic :lol: Tylko tak patrzę jak się nakręcacie i mi wesoło :evil_lol:
Cyraneczka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nikt nie ma nowych wieści jak dzisiaj poszło NASZYM w Bratysławie? i jak Kazio na BISach?????
Malvina Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To gratulacje dla polskiej reprezentacji:multi: oraz nowych championów Lareda i Kazia:loveu:
Kamel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dachenoceras napisał(a):I w zasadzie jak najbardziej słusznie, należy się raczej trzymać zasady iż CWC nie jest przypisane do pierwszej lokaty, tylko jest notą uznaniową, a patrząc chłodnym okiem po ringu to nikt dzisiaj włącznie z mną na nią nie zasługiwał. My z Demonem porażka kompletna chociaż .... Jeszcze nigdy nie wyglądał tak "fajnie", jeszcze nigdy nie pobiegł tak super, jeszcze nigdy nie dostał opisu bez żadnej wady, no i jeszcze nigdy nie dostał bdb, z dopiskiem ocena obnizona za niewłaściwe zachowanie na ringu czyli warczenie przy zębach, co oczywiście jest jak najbardziej słuszne i w pełni się zgadzam. Jak rozmawiałem po zawodach z Panią Ewą to mi przyznała, że było jak najbardziej ok a owy nieprzyznay BOB i pucharek poszedłby do mnie ale zęby - to trzeba pilnować, zresztą podobno wystawiała sama coś w Berlinie ostatnio i sama wyleciała z ringu za owy wark. Więc BOBa nie przyznała nikomu podobnie jak i nikt nie dostał CWC i słusznie jak pisałem. Ach miał być pucharek i ring główny a tak jest czerwona wstążka - niby też to jakąś odmiana bo takowej nie mam jeszcze, tylko mniemam że już więcej nie będziemy odnosić takich moralnych sukcesów. I na koniec bardzo fajna i sympatyczna owa Pani Ewa Sż-Sz, i wreszcie komuś sie Demon spodobał mimo, że dostał tylko bdb. A zresztą poco gdybać ważne są fakty więc Demon z DK. I/I pośrednia bdb. Hmmm, miałam się na ten temat nie wypowiadać, z pewnością się narażę ale zaryzykuje, więc dachenoceras wypadałoby mieć chyba troszkę więcej pokory, i chyba nie jest w dobrym tonie podchodzenie do innych wystawców i mówienie im wprost , ze gdyby nie zęby Demona to by miał na 100% puchar. Tym bardziej, ze mój pies dostał NPwR i taka była decyzja sędziny a nie inna ( i swoją drogą Kamel też miał wszystko ok w opisie a cwc nie dostał przede wszystkim za wyrwaną sierść na karku od kolczatki której nie stosuje od roku i czekam aż zmieni włos,takze za to pretensji nie mam, i rozumiem, ze mogło sie to sedzinie nie spodobać). A niepokazywanie ząbków to u Huskich również wada nad którą trzeba popracować;) . Ah teraz to chyba sie do mnie nikt nie odezwie na wystawie:(, przepraszam dachenoceras, ale jest tu wiele WSPANIAŁYCH wystawców z jeszcze wspanialszymi psami, ale nie wypowiadają takich komentarzy:shake:
dachenoceras Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kamel napisał(a):Hmmm, miałam się na ten temat nie wypowiadać, z pewnością się narażę ale zaryzykuje, więc dachenoceras wypadałoby mieć chyba troszkę więcej pokory, i chyba nie jest w dobrym tonie podchodzenie do innych wystawców i mówienie im wprost , ze gdyby nie zęby Demona to by miał na 100% puchar. Tym bardziej, ze mój pies dostał NPwR i taka była decyzja sędziny a nie inna ( i swoją drogą Kamel też miał wszystko ok w opisie a cwc nie dostał przede wszystkim za wyrwaną sierść na karku od kolczatki której nie stosuje od roku i czekam aż zmieni włos,takze za to pretensji nie mam, i rozumiem, ze mogło sie to sedzinie nie spodobać). A niepokazywanie ząbków to u Huskich również wada nad którą trzeba popracować;) . Ah teraz to chyba sie do mnie nikt nie odezwie na wystawie:(, przepraszam dachenoceras, ale jest tu wiele WSPANIAŁYCH wystawców z jeszcze wspanialszymi psami, ale nie wypowiadają takich komentarzy:shake: Ależ oczywiście masz rację - napisałem tylko to co usłyszałem, co do zębów to się zgadzam, zresztą nawet nie protestowałem nie prosiłem o nic tylko przyznałem rację. Co do reszty to to taki sport co się waczy, a jak sie dołączy do tego jowąś śladową świadomość stanu razy to niekiedy żal, bo jakowyś sukces był tak bardzo blisko. A co do wyników to przecież ich nie zanegowałem tylko jaknajbardziej potwierdziłem ich słuszność no i nie wymagajmy od siebie zbyt wiele obietywności. Zresztą to co mówiłem miało bardziej zbiżać sie do znaczenia, ze jeszcze zwyciestwo nie było tak blisko i co klapa.
troglodytes Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dachenoceras napisał(a):I w zasadzie jak najbardziej słusznie, należy się raczej trzymać zasady iż CWC nie jest przypisane do pierwszej lokaty, tylko jest notą uznaniową, a patrząc chłodnym okiem po ringu to nikt dzisiaj włącznie z mną na nią nie zasługiwał. My z Demonem porażka kompletna chociaż .... Jeszcze nigdy nie wyglądał tak "fajnie", jeszcze nigdy nie pobiegł tak super, jeszcze nigdy nie dostał opisu bez żadnej wady, no i jeszcze nigdy nie dostał bdb, z dopiskiem ocena obnizona za niewłaściwe zachowanie na ringu czyli warczenie przy zębach, co oczywiście jest jak najbardziej słuszne i w pełni się zgadzam. Jak rozmawiałem po zawodach z Panią Ewą to mi przyznała, że było jak najbardziej ok a owy nieprzyznay BOB i pucharek poszedłby do mnie ale zęby - to trzeba pilnować, zresztą podobno wystawiała sama coś w Berlinie ostatnio i sama wyleciała z ringu za owy wark. Więc BOBa nie przyznała nikomu podobnie jak i nikt nie dostał CWC i słusznie jak pisałem. Ach miał być pucharek i ring główny a tak jest czerwona wstążka - niby też to jakąś odmiana bo takowej nie mam jeszcze, tylko mniemam że już więcej nie będziemy odnosić takich moralnych sukcesów. I na koniec bardzo fajna i sympatyczna owa Pani Ewa Sż-Sz, i wreszcie komuś sie Demon spodobał mimo, że dostał tylko bdb. A zresztą poco gdybać ważne są fakty więc Demon z DK. I/I pośrednia bdb. A propos dzisiejszych zachowań psów : dwie panie, które stacjonowały obok ringu 7 ( szpice ) , jedna z suczką husky, druga ze sznaucerką ( obydwie wystawiały psy po raz pierwszy ) stwierdziły abym za bardzo nie zbliżał się ze swoim psem bo suczki mają cieczkę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: co było zresztą widać po zachowaniu mojego psa. Ja, w takim razie już nic tu nie rozumiem. Aby być szczerym : Ataman Ninsun bdb - w pełni zasłużona
Kamel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 troglodytes napisał(a):A propos dzisiejszych zachowań psów : dwie panie, które stacjonowały obok ringu 7 ( szpice ) , jedna z suczką husky, druga ze sznaucerką ( obydwie wystawiały psy po raz pierwszy ) stwierdziły abym za bardzo nie zbliżał się ze swoim psem bo suczki mają cieczkę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: co było zresztą widać po zachowaniu mojego psa. Ja, w takim razie już nic tu nie rozumiem. Aby być szczerym : Ataman Ninsun bdb - w pełni zasłużona To już przechodzi ludzkie pojęcie, trzeba było powiedziec tym paniom, ze to ich tu NIE powinno być!
matrix..... Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kamel napisał(a):To już przechodzi ludzkie pojęcie, trzeba było powiedziec tym paniom, ze to ich tu NIE powinno być! Panie mogły być :) ale suczki miały zostać w domu ...
Recommended Posts