Kamel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Stawka na Rzeszów 20.08.06. (jeżeli już ktoś wklejał to przepraszam, jak kogoś pominęłam, to również przepraszam;) . Jutro szykuje się upał:angryy: kolejność według zgłoszeń kl. szczeniąt- Discovery POISON kl. szczeniat-suki- NESKA Srebro Północy kl. otwarta-psy- ATAMAN Ninsun kl. otwarta-psy- KAMEL Z Pierwszej Ręki kl. młodzieży-suki- AFRODYTA Wilcze Dziedzictwo kl. otwarta-suki- DELIA Sądeckie Pieszczochy kl. otwarta-suki- AZJA z Rabczańskiej Doliny kl. pośrednia- psy- DEMON z Dębickiej Kępy
zpr Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kamel napisał(a):Stawka na Rzeszów 20.08.06. (jeżeli już ktoś wklejał to przepraszam, jak kogoś pominęłam, to również przepraszam;) . Jutro szykuje się upał:angryy: kolejność według zgłoszeń kl. szczeniąt- Discovery POISON kl. szczeniat-suki- NESKA Srebro Północy kl. otwarta-psy- ATAMAN Ninsun kl. otwarta-psy- KAMEL Z Pierwszej Ręki kl. młodzieży-suki- AFRODYTA Wilcze Dziedzictwo kl. otwarta-suki- DELIA Sądeckie Pieszczochy kl. otwarta-suki- AZJA z Rabczańskiej Doliny kl. pośrednia- psy- DEMON z Dębickiej Kępy Trzymam mocno kciuki za Nikusia!!! :loveu:
Kamel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 zpr napisał(a):Trzymam mocno kciuki za Nikusia!!! :loveu: Zobaczymy jak będzie:razz: , bardziej mnie martwi pogoda, będzie chyba taka jak rok temu, lampa i jeszcze raz lampa, co nie wpływa zbyt dobrze na ożywienie psów na ringu:angryy: .
Kamel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ale chciaż raz mam blisko na wystawę:eviltong: , pies dawno wykąpany, trzymaj kciuki papa:p
Savannah Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='flashka-g']Czekamy na newsy z Bratysławy:p a newsy oczywiście że są:razz: późno bo nie mialam czasu wpisać wcześniej:evil_lol: po pierwszym dniu zmagań: Winterfrost's Pegazo - CAJC, BOB oraz SWIFT WOLF Fortunatus - CAC, CACIB !!! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Gratulacje dla Ewy i Piotra:multi:
NigdyNigdy Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Savannah']a newsy oczywiście że są:razz: późno bo nie mialam czasu wpisać wcześniej:evil_lol: po pierwszym dniu zmagań: Winterfrost's Pegazo - CAJC, BOB oraz SWIFT WOLF Fortunatus - CAC, CACIB !!! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Gratulacje dla Ewy i Piotra:multi: Iha! :multi: To się zgrabnie podzielili - wilk syty i owca cała :razz: Wielgachne gratulacje dla naszej ekipy :loveu: A czy to znaczy w takim razie, że jutro (dzisiaj? :roll: ) kolejny dzień zmagań? Trzymamy kciutky za powtórkę z rozrywki! :happy1:
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Iha! :multi: To się zgrabnie podzielili - wilk syty i owca cała :razz: Wielgachne gratulacje dla naszej ekipy :loveu: A czy to znaczy w takim razie, że jutro (dzisiaj? :roll: ) kolejny dzień zmagań? Trzymamy kciutky za powtórkę z rozrywki! :happy1: Gratulacje dla Ewy i Piotra i czekamy na kolejen wieści z dzisiejszych zmagań!!! :multi: :multi: :multi:
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 flashka-g napisał(a):Ciekawa jestem jaka stawka była:cool3: No i kto sędziował :roll:
sh_maniak Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Sh w Bratysławie w oba dni jest 16. Wczoraj sędziował Węgier dzisiaj Słowaczka, ta sama co była w Będzinie. Bog wczoraj dla Akity Amerykańskiej z Austrii, 2 lokata szpic biały, 3 lokata malamut z Włoch.
agacia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 W Toruniu Laredo ukonczyl Ml.Ch:multi: Gratulacje:loveu:
Kamel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Krajowa Rzeszów i juz po ;) Tyle co wiem to : Pośrednia-Demon z Dębickiej Kępy-bdb Otwarta-Atman Ninsun- dosk lub bdb, lok II Otwarta-Kamel Z Pierwszej Ręki- dosk, lok I, bez cwc, NPwR Reszta nie wiem, w każdym bądź razie nikt nie dostał cwc i zwycięscy rasy sędzina też nie przyznała. Więc jak to ujęła "nikogo nie zapraszam na ring główny":eviltong:
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kamel napisał(a):Krajowa Rzeszów i juz po ;) Tyle co wiem to : Pośrednia-Demon z Dębickiej Kępy-bdb Otwarta-Atman Ninsun- dosk lub bdb, lok II Otwarta-Kamel Z Pierwszej Ręki- dosk, lok I, bez cwc, NPwR Reszta nie wiem, w każdym bądź razie nikt nie dostał cwc i zwycięscy rasy sędzina też nie przyznała. Więc jak to ujęła "nikogo nie zapraszam na ring główny":eviltong: Bez komentarza :crazyeye: a kto oceniał? :mad:
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 agacia napisał(a):W Toruniu Laredo ukonczyl Ml.Ch:multi: Gratulacje:loveu: Super! :multi: A macie lokaty, kto BOB itd?
flashka-g Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A ja chce pogratulowac dwóm nowym świeżo upieczonym CHAMPIONOM!! MŁ.CH.PL LAREDO DE CIUKCI oraz MŁ.Ch.PL, Ch.PL KASDAN DE CIUKCI!!!!!!!! KASDAN również BOS w porównaniu z championem:))) Ocena trwa nadal- to wieści z TORUNIA sędzia: Pani Stolarska.
Śnieżna-Rakieta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Wielkie Gratulacje dla Kazia i Loredo!!! :multi:
Śnieżna-Rakieta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='flashka-g']jestem do przodu:eviltong: :diabloti: Flashka, a znasz może pełne wyniki?
flashka-g Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jeszcze sie nie skonczyla ocena wszystko sie przeciąga.
Śnieżna-Rakieta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='flashka-g']jeszcze sie nie skonczyla ocena wszystko sie przeciąga. Więc napisz, co już wiesz.;)
Kamel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):Bez komentarza :crazyeye: a kto oceniał? :mad: Sędzia Ewa Szeliga-Szeremeta
Kamel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Otwarta z tego co wiem NSwR porównanie o BOB z tego co wiem nie przyznane?
Recommended Posts