piotrjan Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Szczecin 2006 - A my za nic nie mogliśmy oderwać się od ziemi .
Cyraneczka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 My również dokładamy się do gratulacji dla Swift Wolfa - faktycznie Championat Młodzieży to tylko formalność :cool3: . Teraz życzymy powodzenia w zdobywaniu dorosłego championatu dla obu psiaków!!! Pozdrawiamy i do zobaczenia w Krakowie ;)
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziękujemy :) Uwazam ze sędzia oceniał dokładnie wystrczy prześledzić wyniki i poogladac fotki i bedzie wiadom co sędzia lubił, ja mam bardzo dokładne opisy obu psów i wszytskioch tych których czytałam były bardzo dokłądne, nie zauważyłam tego o czym Ush piszesz ale moze za daleko stałam :) Tłumaczka też swoje trzy grosze dorzuciła bo troche poprzekręcała. I w AM i w Samoyedach wygrała piękne psy które z cała pewnościa na to zasługwały a patrząc po Am z cala pewnoscia nie wygrywały psy o słabym koścu czy szczypiorki :) Widziałam także ocenę tego sędziego dnia poprzedniego i była bardzo podobna. To moje zdanie :) Kazio wygrał bo był najlpeszy w klasie ... ;) Wiele psów wyszło z oceną dobrą jak np pies z klasy otwartej i tak włąsnie być powinno .
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Podziękowania dla Hani - Północny Wiatr - fundatora pucharsów :) Dziękujemy
NigdyNigdy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']SWIFT WOLF Fortunatus - I. Zw. Mł., NJwR, BOG JUnior, III BIS JUnior Iiiiiiicha! :multi: No, to nasze gratulacje dla Piotra Jana (co ja tam godam- dla Swift Wolf'a :p ). Duży sukces- szczególnie jak na wystawę międzynarodową i sędziego kosiarkę :razz:
Matagi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Z daleka robione i g.....m aparatem,ale cos tam widać...;) a tak sie mocno cieszył z pierwszego garnka;) :lol: :evil_lol: następnym razem przed BIS Junior podstawię mu nogę:diabloti: coby nie latał po Bisach i nie zabierał pucharów mojej shibie:evil_lol:
galadria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jak najbardziej zgadzam się ze zdaniem USH apro po sędziego na Szczecińskiej wystawie.Sędzia bardzo sympatyczny i niby dokładnie sędziujący.Ale zauważam niepokojącą tendencje do nie przykładania większej uwagi do głowy i uszu przez sędziów na wystawach i to nie tylko przez polskich sędziów. Gratulacje dla zwycięsców.
piotrjan Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Kiedyś na tym forum było zdjęcie latającego First Express Dwie Korony . Dla odmiany Swift Wolf . Gdybym wiedział , że dostaniemy tyle gratulacji od tak zacnych ludzi , to chyba byłoby wyżej . Ale to nie ja i moje psy były gwiazdą wieczoru . Ewa wszystkie pochwały dla mnie są pochwałami dla Ciebie . Jeszcze raz dziękuje Tobie ( aż łza się w oku kręci ) PS . Matagi Tobie to podziękuje na miejscu .
zpr Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :megagrin: No i takie zakończenia finałów lubię :megagrin:
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 piotrjan napisał(a):Ewa wszystkie pochwały dla mnie są pochwałami dla Ciebie . Jeszcze raz dziękuje Tobie ( aż łza się w oku kręci ) PS . Matagi Tobie to podziękuje na miejscu . Nie ma za co już mowiłam i bez przesady na włosach pies nie biega :evil_lol: i przygotowanie to nie wszystko :)
Matagi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='piotrjan'] Kiedyś na tym forum było zdjęcie latającego First Express Dwie Korony . Dla odmiany Swift Wolf . Gdybym wiedział , że dostaniemy tyle gratulacji od tak zacnych ludzi , to chyba byłoby wyżej . Ale to nie ja i moje psy były gwiazdą wieczoru . Ewa wszystkie pochwały dla mnie są pochwałami dla Ciebie . Jeszcze raz dziękuje Tobie ( aż łza się w oku kręci ) PS . Matagi Tobie to podziękuje na miejscu . Łomatko!:smhair2: :eek2: Jakoś tak groźnie te podziękowania zabrzmiały....noooo ,ja z tą noga to taak ....żartowałam,noooo....:eviltong: :wink:
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 no to fotki większość autorstwa PiotraJana i Szymona.
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 SAFI z Krainy Śnieżnej Zimy - dobra ? Oumiak's SEE THE CHANGE
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 galadria napisał(a):Jak najbardziej zgadzam się ze zdaniem USH apro po sędziego na Szczecińskiej wystawie.Sędzia bardzo sympatyczny i niby dokładnie sędziujący.Ale zauważam niepokojącą tendencje do nie przykładania większej uwagi do głowy i uszu przez sędziów na wystawach i to nie tylko przez polskich sędziów. Gratulacje dla zwycięsców. Tak sobie myślę że my chyba nie na tym samym ringu byliśmy ... :roll:
flashka-g Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no mi tez by sie jak najbardziej sedzia podobal jakby moje psy u niego wygraly:cool3: Gratuluje!!! USH ucalowania dla mojeo macho KAZIA!!:loveu: Pozdrawiam ze slonecznych wakacji;)
Recommended Posts