piotrjan Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Wiedziałam, że w końcu pękniesz ;) Widzisz jak człowiek czyta , co tu ludziska wypisują , to go czasami aż krew zalewa . I weż tu i nie pękaj .
Asdf Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='NigdyNigdy'] By NigdyNigdy, September 26th of 2005 :icon_roc: Ten był jeden z tych przyjemniejszych :razz: Nie ma co dalej ciągnąć tego tematu. Zycze powodzenia wszystkich wystawiającym się w Krakowie :) Aby aura była rzyczliwa a sędzia kompetentny!!!
galadria Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Widzisz, ReiMar, uważam, że masz jak najbardziej rację. I na przykład, nie mam problemów z przyjęciem wypowiedzi galadrii. Powiedziała, co uważa- uzasadniła i jest to da mnie pewna wskazówka Dziękuje za zrozumienie.Bo dokładnie o to o czym pisze ReiMar i Ty NigdyNigdy mi chodziło.O pewne wskazówki.W żadnym wypadku nie chciałam nikogo urazić ani odebrać mu frajdy z uzyskanej lokaty na tej wystawie. Tak więc mam nadzieje że atmosfera na tym forum sie poprawi i z wojennej przejdzie w sielankową.
sh_maniak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Miedzynarodowa wystawa w Parnu - Estonia. Sedzia z Austrii Mario Steinbacher i CACIB, CAC, BOS dla Potęga Naturalności Essence of Black :multi: :multi: :multi: oraz Krajowa wystawa w Kohtla-Järve s. Stefan Sinko (Słowenia) też CAC dla Essy:multi: :multi: :multi: , a tam jest jeden CAC dla psa i jeden dla suni na wszystkie klasy.
sh_maniak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dopiero przebrnełam przez topic, po kilku dniowej nieobecności na necie ... Gratuluje Ewie, Piotr Jan oraz USH sukcesów w Szczecinie - brawo :multi:
Asdf Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='sh_maniak']Miedzynarodowa wystawa w Parnu - Estonia. Sedzia z Austrii Mario Steinbacher i CACIB, CAC, BOS dla Potęga Naturalności Essence of Black :multi: :multi: :multi: oraz Krajowa wystawa w Kohtla-Järve s. Stefan Sinko (Słowenia) też CAC dla Essy:multi: :multi: :multi: , a tam jest jeden CAC dla psa i jeden dla suni na wszystkie klasy. :terazpol: SUPER :) OSOBIŚCIE JUŻ POGRATULOWAŁAM WŁAŚCICIELOM. Ciekawe czy moja Susie była , hym.... :terazpol:
Gosia & c.o. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Martuś GRATULACJE!!! Naprawde śliczna dziewczynka :)
piotrjan Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 To dobrze , ze polskim psiakom za granicą idzie lepiej niż piłkarzom . Ogromne gratulacje dla ESSI .
efra-husky Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 piotrjan napisał(a):To dobrze , ze polskim psiakom za granicą idzie lepiej niż piłkarzom . Cenna uwaga :evil_lol:
NigdyNigdy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='USH']Ten był jeden z tych przyjemniejszych :razz: Cieszę się- z natury bywam przyjemna, choć patrząc z boku można mieć inne zdanie na ten temat :diabloti: Peace :razz: [quote name='sh_maniak']Miedzynarodowa wystawa w Parnu - Estonia. Sedzia z Austrii Mario Steinbacher i CACIB, CAC, BOS dla Potęga Naturalności Essence of Black :multi: :multi: :multi: oraz Krajowa wystawa w Kohtla-Järve s. Stefan Sinko (Słowenia) też CAC dla Essy:multi: :multi: :multi: , a tam jest jeden CAC dla psa i jeden dla suni na wszystkie klasy. Yeah! Znów nasi rozrabiają :evil_lol: Marto, ściskamy łapki Essy i Twoje też :p Piękne wyniki. Ależ ta sunia ma spojrzenie! Kocham takie :diabloti:
sh_maniak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dziekuję :loveu: Jej właścicieli wzieli mnie na przetrzymanie :mad: , przychodziły meile tylko z treścią bez zdjęć :mad:( ostatnie foty na 1 urodzinki), ale na taka niespodziankę warto było czekać :loveu: , pięknie wyrosła :loveu:
agacia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 I ja rowniez gratuluje:multi: Fajnie,ze polskie haszczaki odnosza sukcesy za granicami.
HUSKYTEAM Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gratulacje Martucha! Jak widzę takiego psiaka, to od razu myślę o dwóch rzeczach: że równie dobrze by się prezentował w szelkach, jak i na ringówce. Super, strasznie się cieszę z tej wygranej :multi:
Miśka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gosia i kropki napisał(a): Raciborz - BIS... HUSKYTEAM napisał(a):haha, chyba ja bym się nie załapał na pudło ;-) podnosze, bo mnie wlasnie oswiecilo. Ty Jacek, u tego sedziego wygrales BIS Puppy w Sopocie :diabloti:
Gosia & c.o. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Czyli wbrew wszelkim domysłom patrzy na psa, a nie na co innego :eviltong:
Miśka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gosia i kropki napisał(a):Czyli wbrew wszelkim domysłom patrzy na psa, a nie na co innego :eviltong: albo.... no ok... na psa ;) tego sie trzymajmy :siara: trzymamy kciuki za cala ekipe DGM walczaca jutro w Krakowie!!! Obstawione wszystkie klasy... bez pucharow i medali nie wracac! :B-fly:
NigdyNigdy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Miśka napisał(a):trzymamy kciuki za cala ekipe DGM walczaca jutro w Krakowie!!! Obstawione wszystkie klasy... bez pucharow i medali nie wracac! :B-fly: Łatwo mówić :roll: Bursztynek łysy :diabloti: Za to mu chłodniej, więc nie sapie mi po nocach :evil_lol:
Miśka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 tak wyglada stawka na krajowce w Olsztynie :roll: Orzechowska Agnieszka, Gdynia pies, championów - SHAPALI de Ciukci Szadkowski Jacek, Warszawa pies, championów - Arktogea BLACK DIAMOND Maijala-Mannisto Marja-Liisa, Konuvere Mois pies, championów - Kristari's FIRELITBYCHIPSAHOY Rozum Monika, Karczew pies, szczeniąt - LESHAN de Ciukci Pieńkosz Sławomir, Stawiguda suka, młodzieży - GALA Błękitny Skarabeusz Rozum Monika, Karczew suka, otwarta - SEONA de Ciukci Żmuda Żaneta, Pomiechówek suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF DREAMS gdzie Jagna, Bursztyn, gdzie ekipa bialostocka???
zpr Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ma juz ktos jakieś wieści z Krakowa z ringu SH? ja mam tylko jakieś szczątkowe informacje. :-o
Recommended Posts