sh_maniak Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dziekuję :loveu: nie ma to jak małe słodkie łapki w domu :loveu:
Cyraneczka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Staweczka na KRAKÓW Siberian Husky, pies, szczeniąt - LESHAN de Ciukci Siberian Husky, pies, szczeniąt - Arktogea QUICK DEMON Siberian Husky, pies, młodzieży - ARES Wilcze Dziedzictwo Siberian Husky, pies, młodzieży - DEMON z Dębickiej Kępy Siberian Husky, pies, młodzieży - DESTINY Poranek Kojota Siberian Husky, pies, młodzieży - EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON Siberian Husky, pies, młodzieży - MAGIC z Pierwszej Ręki Siberian Husky, pies, młodzieży - OUMIAK'S AMBASSADEUR-DE- FRANCE Siberian Husky, pies, młodzieży - SWIFT WOLF Fortunatus Siberian Husky, pies, pośrednia - ANTON NIKE'S Blue Hurricane Siberian Husky, pies, pośrednia - ATAMAN Ninsun Siberian Husky, pies, pośrednia - BUDYŃ Luks Torpeda Siberian Husky, pies, pośrednia - MAGNUM Srebro Północy Siberian Husky, pies, pośrednia - MISTER BINGO Srebro Północy Siberian Husky, pies, pośrednia - TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek Siberian Husky, pies, pośrednia - THATSTHEWAY DEL WHYMPER DELLE G.JORASSES Siberian Husky, pies, otwarta - DUSTIN Sądeckie Pieszczochy Siberian Husky, pies, otwarta - FIRST EXPRESS Dwie Korony Siberian Husky, pies, otwarta - JOURNEY Fortunatus Siberian Husky, pies, otwarta - KAMEL z Pierwszej Ręki Siberian Husky, pies, otwarta - KORAL BLACK Eskimoski Domek Siberian Husky, pies, otwarta - LIMAHL Fortunatus Siberian Husky, pies, otwarta - Nordic Blue MONTE CARLO Siberian Husky, pies, otwarta - PIONIER z Coyoacan (FCI) Siberian Husky, pies, otwarta - TOTTI Śnieżne Zjawisko Siberian Husky, pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia Siberian Husky, pies, otwarta - Arktogea TRAJAN Siberian Husky, pies, otwarta - Husqvarna FAIR PLAY Siberian Husky, pies, championów - EASY RIDER Hydrargium Siberian Husky, pies, championów - EXPLORER BEAR Hydrargium Siberian Husky, pies, championów - Arktogea BLACK DIAMOND Siberian Husky, pies, weteranów - AKRON Samcanka Siberian Husky, pies, weteranów - BURSZTYN z Cayoacan (FCI) Siberian Husky, pies, weteranów - INNISFREE NEW YORK RANGER Siberian Husky, suka, szczeniąt - CARINA Połanieckie Wzgórze Siberian Husky, suka, szczeniąt - ICTEA Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF DREAMS Siberian Husky, suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF SNOW Siberian Husky, suka, młodzieży - BAFFI Luks Torpeda Siberian Husky, suka, młodzieży - DAYLIGHT MY DREAM Poranek Kojota Siberian Husky, suka, młodzieży - FAMA Sądeckie Pieszczochy Siberian Husky, suka, młodzieży - Sasquehanna FCI ROSSA Siberian Husky, suka, pośrednia - EVENING FALLS Potęga Naturalności Siberian Husky, suka, pośrednia - MERCI Srebro Północy Siberian Husky, suka, pośrednia - MIRA CETI Srebro Północy Siberian Husky, suka, pośrednia - PURE POISON Fortunatus Siberian Husky, suka, pośrednia - TANAKA Śnieżne Zjawisko Siberian Husky, suka, pośrednia - TIKI-TIKI Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, pośrednia - ULKA Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, pośrednia - Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Siberian Husky, suka, pośrednia - Arktogea VIXEN Siberian Husky, suka, pośrednia - Asyatu TARA Siberian Husky, suka, otwarta - ALABAMA Fortunatus Siberian Husky, suka, otwarta - ARMIDA ELLIDA-ELZAN Siberian Husky, suka, otwarta - ATE Połanieckie Wzgórze Siberian Husky, suka, otwarta - ATLANTA Połanieckie Wzgórze Siberian Husky, suka, otwarta - BIRMA Wśród Przyjaciół Siberian Husky, suka, otwarta - DELIA Sądeckie Pieszczochy Siberian Husky, suka, otwarta - EMMA Paracortus FCI Siberian Husky, suka, otwarta - EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT Potęga Naturalności Siberian Husky, suka, otwarta - GEORGIA Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, otwarta - GEORGINA Forjana Siberian Husky, suka, otwarta - LUNA Mknąca Strzała Siberian Husky, suka, otwarta - MAXIMA z Leśnego Traktu Siberian Husky, suka, otwarta - PYSZNA Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, otwarta - SEONA de Ciukci Siberian Husky, suka, otwarta - TINA TURNER Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA Siberian Husky, suka, championów - JAGIENKA z Coyoacan (FCI) Siberian Husky, suka, championów - Arktogea CHRYSTAL MOUNTAIN Siberian Husky, suka, championów - Innisfree FLEUR DE LIS
zpr Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Cyraneczka napisał(a):Może ktoś ma jakieś wieści ze Szczecina????? Hej! No ja też czekam z niecierpliwością na jakieś wyniki :roll:
Cyraneczka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pierwsze wieści niepełne: BOB - Evening Shine Nitor Nivalis Best Pupy in Breed - Winterfrost's PEGASO CACIB pies - Kazdan de Ciukci Res.CACIB - GREENLAND Hydrargium Res CACIB, suka - Ami Snow Paws pośrednia, CWC, Arktogea VIXEN Tyle wiem, czekam na uzupełnienia. Gratulacje dla zwycięzców!!!
zpr Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Cyraneczka napisał(a):Pierwsze wieści niepełne: BOB - Evening Shine Nitor Nivalis Best Pupy in Breed - Winterfrost's PEGASO CACIB pies - Kazdan de Ciukci Res.CACIB - GREENLAND Hydrargium Res CACIB, suka - Ami Snow Paws pośrednia, CWC, Arktogea VIXEN Tyle wiem, czekam na uzupełnienia. Gratulacje dla zwycięzców!!! Gratuluję wygranym!!!! Ciesze się, ze moja ulubienica Ginka zgarnęła wszystko :klacz: :B-fly: :bigcool:
zpr Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 W Szczecinie kolejne sukcesy haszczaków: Mumio II na BIS Szczeniąt a Ginka wygrała BOG V!!! :multi: :multi: :multi:
NigdyNigdy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ho Hoooo!:multi: Te Husky to wstydu nie mają- co weekend to coś zgarniają :evil_lol: Dobrze! Dobrze! Ewo, gratulacje :diabloti:
Matagi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dla Piotrajana tyż gratki się należą!:lol: Poszalał sobie dzisiaj :evil_lol: .....ale sam niech się chwali.....:lol: w każdym bądź razie ma już z czego szampana pić!;) :lol:
NigdyNigdy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Matagi napisał(a):Dla Piotrajana tyż gratki się należą!:lol: Poszalał sobie dzisiaj :evil_lol: .....ale sam niech się chwali.....:lol: w każdym bądź razie ma już z czego szampana pić!;) :lol: Piotr Jan....? :razz: Jakiś BiS'ik ? :diabloti:
Miśka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Piotr Jan....? :razz: Jakiś BiS'ik ? :diabloti: na pewno Ml.Ch.PL :-)
Matagi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :multi: :lol: :multi: Miśka napisał(a):na pewno Ml.Ch.PL :-) Yhy,już szampon małoletni!:lol: :multi: I Bisik też był.....:lol: :multi: ;)
zpr Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jakieś szczegóły konkretniejsze odnośnie Szczecina i ringu SH ktos ma???
Nitor-Nivalis Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 No to ja sie pochwalę. EVENING SHINE Nitor NIvalis - CWC, CACIB, BOB, i BOG :) :) :) Winterfrost's PEGASO - Best Puppy in Breed, i II BIS PUPPY : ) :) :) ale to nie koniec sukcesów Husky w Szczecinie :) SWIFT WOLF Fortunatus - I. Zw. Mł., NJwR, BOG JUnior, III BIS JUnior
Nitor-Nivalis Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Siberian Husky, pies, szczeniąt - DA VINCI Eskimo River - nb Siberian Husky, pies, szczeniąt - LESHAN de Ciukci - nb Siberian Husky, pies, szczeniąt - MARS Arktyczny Przypływ - II - ob Siberian Husky, pies, szczeniąt - Winterfrost's PEGASO - I, w. o. Best Puppy in Breed, II BIS Puppy Siberian Husky, pies, młodzieży - FIGIEL Sądeckie Pieszczochy Siberian Husky, pies, młodzieży - SWIFT WOLF Fortunatus- I, Zw. Mł. NJwR, BOG Jr, III BIs JUnior Siberian Husky, pies, otwarta - Kivalina's THE BLACK KNIGHT nb Siberian Husky, pies, otwarta - KASDAN de Ciukci - I, CWC, CACIB Siberian Husky, pies, otwarta - NABUKO Eskimoski Domek - nb Siberian Husky, pies, otwarta - SAFFI z Krainy śnieżnej Zimy Siberian Husky, pies, otwarta - Oumiak's SEE THE CHANGE - II Siberian Husky, pies, otwarta - FIRST EXPRESS Dwie Korony - IV Siberian Husky, pies, championów - GREENLAND Hydrargium - I, CWC, Res. CACIB Siberian Husky, pies, championów - SHAPALI de Ciukci - II Siberian Husky, pies, championów - Arktogea BLACK WIZARD - nb Siberian Husky, pies, weteranów - BEST z Babimostu - best weteran Siberian Husky, suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF NIGHT - I, wo Siberian Husky, suka, młodzieży - FAMA Sądeckie Pieszczochy - I. Zw. Mł. Siberian Husky, suka, młodzieży - MAAGIE MAE D.B. Arctic - II Siberian Husky, suka, pośrednia - EPISODE OF LIFE Potęga Naturalności - nb Siberian Husky, suka, pośrednia - FABIA Nektar Północy Siberian Husky, suka, pośrednia - MOONFLOWER of Seven Heaven nb Siberian Husky, suka, pośrednia - Arktogea VIXEN I CWC Siberian Husky, suka, pośrednia - ANTILA Estime Husky suka, otwarta - ARIKA z Grodzkiego suka, otwarta - TIFFANI Eskimoski Domek , suka, otwarta - SEONA de Ciukci Rozum - nb suka, otwarta - OKRASA MY SWEET Zima Północy suka, otwarta - EVENING SHINE Nitor Nivalis CWC, CACIB, BOB, i BOG suka, otwarta - AMI Fast Paws - II dos. suka, otwarta - BAJKA Sądeckie Pieszczochy - nb Generalnie ocena bardzo dokładna i bardzo ostra, tendencja była taka że psy poza I lokatą otrzymywały oceny bdb albo niższe, było sporo dobrych a w innych rasach posypały sie nawet dysk. W psach otwartej napewno jeden pies dostał ocene dobra ale nie wiem który to był. Suczki pośrednia były tylko dwie i chyba ta druga bdb. Mnie sie bardzo podobało, zwłaszcza że mieliśmy namiot zwycięzców :) Wielkie dzięki dla Piotra Iwonki i Szymona, Izy i Piotra, Gosi, Marioli i innych osób które utrzymywały miła atmosfere :) Wszystkim Gratuluje, szczególnie Piotrowi ktorego psiak ukończył Mł. CH. PL. :) :) :)
Nitor-Nivalis Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 aha zapomniałam podziękować za gratulacje :) dziękujemy :)
zpr Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No przy takim pogromie tym bardziej gratuluję wygranej!!!
HUSKYTEAM Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ŁOŁ!!! Super, gratulacje wielkie. Mumino to jak dla mnie "BIS-MAN" ;-)
Asdf Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dla mnie ocena sędziego nie była dokładna, słyszłam większość opisów. Psy z szeroko rozstawionymi uszami - uszy pięknie osadzone Psy ze stromym tyłem - doskonale kontowany tył Psy ze stromym frontem - doskonały front, a w tlumaczeniu na pl przod :) Wyliniały pies - futro w doskonalej konycji Shap - za krótki :) Sędzia obmacywał dokłądnie psy, ale sam nie wiedział po co :) Preferował psy bardzo delikatne, chude, szczypiorki :), dlatego Kazio się załapał. Kątowanie, uszy, głowa nie były istotne, za to sędzia zwracał dużą uwage na ogon. Tak zwany "trailing tai"l był bardzo ważnym szczegółem dla oceniającego. To jest moja obiektywna ocena - śledziłam ocene sędziego od początku czyli am i samojedy też. Również z podobną do mojej opini spotkałam się wśród innych wystawców. Z wyniku moich psow się ciesze, tym bardziej Shapa. bo miałam obawe czy napewno będzie dosk wiedzac, ze sedzie preferuje całkiem inny typ.
efra-husky Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców i przegranych ze Szczecina :klacz: A w ten weekend Kraków :razz:
Gosia & c.o. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 GRATULACJE!!! Dla Ewy, Giny, Muminka no i oczywiście mojej ulubionej konkurencji z młodzieży PiotrJana i Swifta :)
piotrjan Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dziękuje za gratulacje . Szczególnie dla Gosi i stu kropeczek . Moje gratulacje dla Ewy :multi: :multi: :multi: . Światówka czeka . Podziekowanie dla Ewy i drugiej Gosi za profesjonalizm światowego formatu . Z takimi dziewczynami , Europo bój się !!! Polskie haszczaki nadchodzą .
zpr Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Piotr Jan gratuluję ukończenia Ch.Mł.!!!! Super, no to teraz szykuje się podbój klasy pośredniej - trzymam kciuki ;)
Recommended Posts