dachenoceras Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aby nie oddać sie rozkoszy absurdu poprawności pragnę tylko zuważyć, że równie niedopuszczalne jest łapanie psów przez dzieci, szczególnie za ogon. A co do paszczy to dla mnie ostro sędzia penetrował jej wnętrze, mojemu nawet wyciągnął, przysmak z jamy.
HUSKYTEAM Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aga, ja bym na takie zachowanie faceta zareagował podobnie albo jeszcze gorzej ;-).... Ty i tak nie zrozumiesz :-) :-)
Ravk Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Aga, ja bym na takie zachowanie faceta zareagował podobnie albo jeszcze gorzej ;-).... Ty i tak nie zrozumiesz :-) :-) :lol!: :lol!: :lol!:
dachenoceras Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Aga, ja bym na takie zachowanie faceta zareagował podobnie albo jeszcze gorzej ;-).... Ty i tak nie zrozumiesz :-) :-) Sugerujesz, ze sędzia zabierał się za kulki wystwcy? - wobec tego prawidłowa reakcja psa.:lol: ot tak coby z humorem zakończyć "aferę rozporkową"
Bajon Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dachenoceras napisał(a):Aby nie oddać sie rozkoszy absurdu poprawności pragnę tylko zuważyć, że równie niedopuszczalne jest łapanie psów przez dzieci, szczególnie za ogon. A co do paszczy to dla mnie ostro sędzia penetrował jej wnętrze, mojemu nawet wyciągnął, przysmak z jamy. Zębole mojego psa obejrzał dokładniutko, ale sędzia był w stosunku do psa stanowczy i spokojny ,pogłaskał Lucasa po głowie jak się niecierpliwił. Co do chwytania psów za ogon to mając w domu dziecko czasami ciężko jest zarejestrować czy robi coś psu, co może mu się nie spodobać. Pies musi na zaczepki dziecka reagować spokojnie i bez agresji.tak samo przeciez dorosłe osobniki reagują na dokazywania szczeniąt,prawda? Zresztą moje bsy bardzo często zachęcają się do zabawy chwytając się wzajemnie za ogony;
sh_maniak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']BOB, BIS - jesli sie nie myle to MARK MY STYLE of Wolf Point (ALL THE BEST of Wolf Point x VERSIBA de Ciukci) Z tego co wczoraj roznawiałam z pewną Panią, jej wł mówił jej w Pradze, że bidulka ma dysplazje C3 i zostanie sprzedana do Włoch bo tam badania nie sa wymagane do hodowli ... Wczoraj w Banskiej też ładnie wyglądała :)
---------- Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Laredo NIENAWIDZI ogladania zebow i jajek i dosc czesto wyrywa sie w takich sytuacjach. Pomimo tego, ze sedzia robil to bardzo dokladnie i dlugo, to nie wyrywal sie - smiem wiec twierdzic, ze sedzia faktycznie mial dobre podejscie. A mialam naprawde powazne obawy, kiedy zobaczylam jak rozwiera mu pysk i liczy zeby.
flashka-g Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 tez Asia bys stała spokojnie jakbym ci taka technike zastosowała uspokajającą;p :evil_lol: :lol:
---------- Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 To ja poprosze o sciage z tej techniki na wystawe w Lublinie ;)
efra-husky Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 21-go maja jest krajówka w Bytomiu; kto się zgłosił?
sh_maniak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Moja Asiulka w Bańskiej :loveu: dzisiaj wyczytałam, że pokonałyśmy "dzień wcześniejszą" Zw. klubu Słowacji 2006 :multi:
NigdyNigdy Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 sh_maniak napisał(a):1. CAC, BOB - Tiwaye Asanpi for Potega Naturalności Eskimoski Domek Gratulacje od Bursztynka, Jagusi i ode mnie, rzecz jasna, też :happy1:
Cyraneczka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 sh_maniak napisał(a):Banska Bystrica 2006 1. CAC, BOB - Tiwaye Asanpi for Potega Naturalności Eskimoski Domek My również mocno gratulujemy :multi: i życzymy szybkiego ukończenia championatu Słowacji!!!
Miśka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 stawka na jelenia gore Siberian Husky Psy - młodzieży ARES Wilcze Dziedzictwo Siberian Husky Psy - młodzieży CASIO z Ossowskich Wichrów Siberian Husky Psy - młodzieży MAGIC z Pierwszej Ręki Siberian Husky Psy - pośrednia SOCHI de Ciukci Siberian Husky Psy - otwarta Arktogea BLACK WIZARD Siberian Husky Suki - młodzieży NOKIA BRAZIL z Pierwszej Ręki Siberian Husky Suki - otwarta AFRODYTA Śnieżny Trop Siberian Husky Suki - otwarta Latrans AMERICAN EXPRESS Siberian Husky Suki - otwarta DUTCHESS Arktyczna Piękność Siberian Husky Suki - otwarta FRANCIS Siwash Legend
flashka-g Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ja bede w Jeleniej:) ale wystawiam na innym ringu tym razem:)
Nitor-Nivalis Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Dzisiaj na wystawie na Litwie Kasia z Bursztynkiem i Jagna zaszaleli - Jagna CAC i ukonczony Ch. Litwy a jesli dobrze zrozumialam to Bursztyn BOB :) :) :) :) :) Gratulacje i czekamy na pelniejsze info.
agacia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 To tam weterany staja do porownania o rase? Czy bursztynek byl w innej klasie?
Nitor-Nivalis Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 nie wiem dlatego trzeba czekac az Kasia wroci :) ale to chyba nie ma roznicy ktore z tej dwojki wygralo rase :) oba sa fajowe :) :p
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 hmm moze tak jest jak w Czechach ze Weterany stają o BOB:roll: w kazdym razie ogromne GRATULACJE:))))
agacia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):nie wiem dlatego trzeba czekac az Kasia wroci :) ale to chyba nie ma roznicy ktore z tej dwojki wygralo rase :) oba sa fajowe :) :p Co do tego nie ma watpliwosci,tylko tak troche sie zdziwilam;) Ale moze faktycznie jest tak jak pisze Flashka;)
Asdf Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Na Litwie weterany wchodza do porównania o rase. Bursztynek wygrał więc BOB, 3BOG i BIS Weteran!!! :terazpol:GRATULACJE:terazpol:
Recommended Posts