Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Aby nie oddać sie rozkoszy absurdu poprawności pragnę tylko zuważyć, że równie niedopuszczalne jest łapanie psów przez dzieci, szczególnie za ogon.

A co do paszczy to dla mnie ostro sędzia penetrował jej wnętrze, mojemu nawet wyciągnął, przysmak z jamy.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Aga, ja bym na takie zachowanie faceta zareagował podobnie albo jeszcze gorzej ;-).... Ty i tak nie zrozumiesz :-) :-)

:lol!: :lol!: :lol!:

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Aga, ja bym na takie zachowanie faceta zareagował podobnie albo jeszcze gorzej ;-).... Ty i tak nie zrozumiesz :-) :-)

Sugerujesz, ze sędzia zabierał się za kulki wystwcy? - wobec tego prawidłowa reakcja psa.:lol: ot tak coby z humorem zakończyć "aferę rozporkową"

Posted

dachenoceras napisał(a):
Aby nie oddać sie rozkoszy absurdu poprawności pragnę tylko zuważyć, że równie niedopuszczalne jest łapanie psów przez dzieci, szczególnie za ogon.

A co do paszczy to dla mnie ostro sędzia penetrował jej wnętrze, mojemu nawet wyciągnął, przysmak z jamy.

Zębole mojego psa obejrzał dokładniutko, ale sędzia był w stosunku do psa stanowczy i spokojny ,pogłaskał Lucasa po głowie jak się niecierpliwił.
Co do chwytania psów za ogon to mając w domu dziecko czasami ciężko jest zarejestrować czy robi coś psu, co może mu się nie spodobać.
Pies musi na zaczepki dziecka reagować spokojnie i bez agresji.tak samo przeciez dorosłe osobniki reagują na dokazywania szczeniąt,prawda?
Zresztą moje bsy bardzo często zachęcają się do zabawy chwytając się wzajemnie za ogony;

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']BOB, BIS - jesli sie nie myle to
MARK MY STYLE of Wolf Point
(ALL THE BEST of Wolf Point x VERSIBA de Ciukci)

Z tego co wczoraj roznawiałam z pewną Panią, jej wł mówił jej w Pradze, że bidulka ma dysplazje C3 i zostanie sprzedana do Włoch bo tam badania nie sa wymagane do hodowli ...
Wczoraj w Banskiej też ładnie wyglądała :)

Posted

Laredo NIENAWIDZI ogladania zebow i jajek i dosc czesto wyrywa sie w takich sytuacjach. Pomimo tego, ze sedzia robil to bardzo dokladnie i dlugo, to nie wyrywal sie - smiem wiec twierdzic, ze sedzia faktycznie mial dobre podejscie. A mialam naprawde powazne obawy, kiedy zobaczylam jak rozwiera mu pysk i liczy zeby.

Posted

sh_maniak napisał(a):
1. CAC, BOB - Tiwaye Asanpi for Potega Naturalności Eskimoski Domek

Gratulacje od Bursztynka, Jagusi i ode mnie, rzecz jasna, też :happy1:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Banska Bystrica 2006

1. CAC, BOB - Tiwaye Asanpi for Potega Naturalności Eskimoski Domek

My również mocno gratulujemy :multi: i życzymy szybkiego ukończenia championatu Słowacji!!!

Posted

stawka na jelenia gore

Siberian Husky Psy - młodzieży ARES Wilcze Dziedzictwo
Siberian Husky Psy - młodzieży CASIO z Ossowskich Wichrów
Siberian Husky Psy - młodzieży MAGIC z Pierwszej Ręki
Siberian Husky Psy - pośrednia SOCHI de Ciukci
Siberian Husky Psy - otwarta Arktogea BLACK WIZARD
Siberian Husky Suki - młodzieży NOKIA BRAZIL z Pierwszej Ręki
Siberian Husky Suki - otwarta AFRODYTA Śnieżny Trop
Siberian Husky Suki - otwarta Latrans AMERICAN EXPRESS
Siberian Husky Suki - otwarta DUTCHESS Arktyczna Piękność
Siberian Husky Suki - otwarta FRANCIS Siwash Legend

Posted

Dzisiaj na wystawie na Litwie Kasia z Bursztynkiem i Jagna zaszaleli - Jagna CAC i ukonczony Ch. Litwy a jesli dobrze zrozumialam to Bursztyn BOB :) :) :) :) :)
Gratulacje i czekamy na pelniejsze info.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
nie wiem dlatego trzeba czekac az Kasia wroci :) ale to chyba nie ma roznicy ktore z tej dwojki wygralo rase :) oba sa fajowe :)
:p

Co do tego nie ma watpliwosci,tylko tak troche sie zdziwilam;) Ale moze faktycznie jest tak jak pisze Flashka;)

Posted

Na Litwie weterany wchodza do porównania o rase.
Bursztynek wygrał więc BOB, 3BOG i BIS Weteran!!!
:terazpol:GRATULACJE:terazpol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...