Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
No ale i tak niestety dla większości są zbyt trudne do zastosowania :-)

Dla branży to wystarczy tylko trzy
1 Nie będziesz należał do innego Związku Kynolog.
2. mówił fałszywago świadectwa przeciwko psu bliźniego swego
3. Nie "códzołóz" poza Ziązkiem.

Posted

Miśka napisał(a):
AAAAA gdzie ta wystawa byla (miasto)? :cool1:

Alytaus :-)

Miśka napisał(a):
chce wrzucic na strone do sukcesow zagranicznych a ino nie moge....

A wiesz, że Cię lubię? :diabloti:

Miśka napisał(a):
Ogolnie to czemu tak slabo... III best in show... pfff... :diabloti:

No, własnie....
Odchudzam psa, bo widocznie za ciężki był i za wolno biegał :mad:
Miśka napisał(a):
Zartuje oczywiscie, Wielkie Gratulacje dla teamu NigdyNigdy :Cool!:
trzymam kciuki za jeszcze niejedna powtorke!!! :klacz: super, super!!

Dzięki :loveu:
W tym tygodniu jedziemy dalej (mam nadzieję, że wrócimy :evil_lol: ).
Odpowiadając na pytania, co do najbliższych wystaw w Polsce, to my zgłoszeni już tylko do Płocka :roll:
Jednak nie jadę na asystenturę, a do wystawiania, bo się Jagna akurat na lato ubrała i fajnie wygląda.
Potem przerwa.

Savannah, Tobie również dziekuję :p

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Tez bym sobie życzył, ale niestety 4, chociaż sam nie wiem jak to jest, bo puchary leżą od kilku miesiący w worku na śmieci, a medale z istatnich 10 wystaw walają się po samochodzie :-) Więc może 3? ;-)

kłamczuch, przecież wszyscy wiedzą że w weekendy siedzisz w pracy :eviltong:

Posted

Dzisiaj na wystawie w Madrycie Winterfrost's HAKUNA MATATA ukończył Ch. Hiszpanii. :) :) :) :) :) :) w poniedziałek bede miala pełne wyniki z Madrytu i z dwóch wystaw w Palmie ( na wystawie CAC w Palmie Winterfrost's AMBER ICE - CAC, BOS, BOB, BOG a na wystawie CACIB - Winterfrost's MARY POPPINS - CACIB, BOB, IIBOG) :) :) :) dodam ze te trzy psy to rodzeństwo :)

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Dzisiaj na wystawie w Madrycie Winterfrost's HAKUNA MATATA ukończył Ch. Hiszpanii. :) :) :) :) :) :) w poniedziałek bede miala pełne wyniki z Madrytu i z dwóch wystaw w Palmie ( na wystawie CAC w Palmie Winterfrost's AMBER ICE - CAC, BOS, BOB, BOG a na wystawie CACIB - Winterfrost's MARY POPPINS - CACIB, BOB, IIBOG) :) :) :) dodam ze te trzy psy to rodzeństwo :)

Super!! Gratki dla Danieli i Antonio:multi::multi::multi:

Posted

Na wystawie w Madrycie:
CHIRICOTE de Ciukci - klasa championów CAC, CACIB
SMILA de Ciukci BOB i 3 BOG Puppy
Huskavarna's CAROUSEL DREAMS - CAC

Posted

Jakby nie było w Hiszpanii wygrywają hiszpańskie psy i o to chodzi. Grunt, ze dwie najbardziej rywalizujące ze sobą hodowle dzielą się zwycięstwami po połowie :eviltong:

Gratulacje dla wszystkich, tylko szkoda, że raczej nas nie rozumieją i nasze gratulacje nic dla nich nie znaczą... Ale jakby ktoś przekazywał, to też sie dołączamy :multi:

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Grunt, ze dwie najbardziej rywalizujące ze sobą hodowle dzielą się zwycięstwami po połowie

A ja myślę że ilość rywalizujących w Hiszpanii hodowli jest podobna
do ilości rywalizujących ze sobą hodowli w Polsce .
A że psy trochę tam lepsze . Cóż .... . Zobaczymy za 10 lat .:cool3:

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
dokladnie rywalizujacych hodowli w Hiszpanii jest znacznie wiecej :)
Gratulacje przekaze.

Przecież to jest oczywiste i chyba wszyscy o tym wiedzą. Chodziło mi o te dwie hodowle, które bezpośrednio ze sobą konkurują, bo po pierwsze obie są dobre i ambitne, a po drugie obie znajdują sie na wyspie. I są to z tego co wiem jedyne dwie hodowle husky na wyspie.

Posted

Chociaz Hiszpania nie rózni sie bardziej w kwestii psów które wygrywaja tam do Polski..bo czesto tak jak u nas lepsze przegrywaja z gorszymi..i to o wiele. Ale na pewno co kraj to obyczaj.

Posted

flashka-g napisał(a):
Chociaz Hiszpania nie rózni sie bardziej w kwestii psów które wygrywaja tam do Polski..bo czesto tak jak u nas lepsze przegrywaja z gorszymi..i to o wiele. Ale na pewno co kraj to obyczaj.

I tu masz rację ! ;)

Posted

flashka-g napisał(a):

Wybaczcie początkujacy jestem, ale czy w Polsce wyniki psów z owego kraju dają sie podciągnąć pod wyrażenie "lepsze przegrawyja z gorszymi", bo wiesz, jak dla mnie to kopiesz tzw dołek pod samą sobą.

Posted

Węgry CAC:
Ch. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - CAC
Ch. Snowy coś tam czyli BAJKA - CAC, BOB, Ukończony Championat Węgier

Gratulacje i nie watpię, że jakiś pucharek z finałów też będzie!

Pzdr

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Węgry CAC:
Ch. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - CAC
Ch. Snowy coś tam czyli BAJKA - CAC, BOB, Ukończony Championat Węgier

Gratulacje i nie watpię, że jakiś pucharek z finałów też będzie!

Pzdr

Gratulacje!!!
Mam nadzieję, że Mirka nie ma do pucharów takiego podejścia jak Ty :evil_lol:

Posted

Może ktoś wie jak dziś poszło naszym dogomaniakom na innych wystawach. Dzisiaj jest bardzo wystawowy dzień, aż w trzech miastach są krajówki, więc może ktoś ma wyniki...

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']Węgry CAC, finały: BAJKA BOG I, Best in Show

Ogromnie się cieszę!!!!
WIELKIE GRATULACJE :klacz::klacz::klacz::klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...