Sylwia K Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Łatek w ogrodzie siostry Donki: (później wstawię więcej zdjęć) Quote
Lucyna Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Łatuś nie ma ogłoszeń, niech ktoś zaproponuje tekścik, mogę go poogłaszać ... wiek? na jaki region? nr kontaktowy? które zdjęcia? macie jakąś propozycję? a może jeszcze zaczekać? Quote
Sylwia K Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 poczekajmy kilka dni, jak sie troszkę otworzy i donka będzie mogła coświęcej o nim napisac dopiero ruszymy z ogłoszeniami Quote
Ingrid44 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sylwia K napisał(a):poczekajmy kilka dni, jak sie troszkę otworzy i donka będzie mogła coświęcej o nim napisac dopiero ruszymy z ogłoszeniami To jest dobry pomysl,pozatym nowe zdjecia by sie przydaly juz po kapieli,wyczesaniu itd. Ladne zdjecia to podstawa. Quote
Sylwia K Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 troszkę jeszcze zdjęć z wczorajszego dnia: Jak go w domu Donka wykąpie to dopiero będzie śliczniutki:cool3: Quote
obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 CUDO!!!! Sylwio może zmień tytuł, napisz ile nam brakuje stałych deklaracji.. Quote
Sylwia K Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 a na allegro wypatrzyłam bardzo podobnego psiaczka: SKAKANKA TYP BEAGLE MŁODA SUNIA CZEKA NA DOBR DOM (814040470) - Aukcje internetowe Allegro może to jego siostra:cool3: jego ogłaszają jako beagle'a Z doświadczenia wiem, że jak się przypisze jakąś rasę to od razu jest więcej chętnych może naszego Łatusia będziemy reklamować jako mix bigla i jak russela albo jamnika? Quote
Lucyna Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Bardzo on pięknie w tym ogrodzie wygląda. Z tym beaglem to dobry pomysł. Ciekawe jak minęła nocka i poranek ... :razz:;):razz: Quote
Donka5 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Łatuś-mój nowy domownik:loveu:. Noc mineła b.spokojnie.Spał na swoim kocyku na posłaniu. Kąpiel przełożyłam do jutra.Chce być pewna ,że wszystkie pchły padły(miał ich b.dużo).Całe ciało pokryte ma rankami po pchłach.Na spacerze w lesie ocierał się o drzewa(pewnie swędzi go skóra).Dzisiaj odrobaczyłam Łatusia.Zdjęcia wyśle jutro po kąpieli.Poza tym ,to pies b.łagodny o pięknym umaszczeniu:lol:. Na początku trochę nieufny,ale po dłuższej chwili nastawia się do głaskania i liże ,liże,liże......Szczęśliwy jest na dworze .Biega ,węszy,interesuje się wszystkim co Go otacza.Za bardzo nie chce jeść suchej karmy.Dzisiaj dołożyłam trochę makaronu.Zjadł. Musi się przyzwyczaić. Quote
niteczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Miłe wieści :multi: Zmieniłam dzisiaj konto na nowe. Quote
obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Donka super wieści :) Łatus teraz tylko krok od nowego domku :) Quote
Lucyna Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czy w schronisku nie podają środków przeciw pchłom? Quote
Sylwia K Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 podaje się pewnie, ale przy takiej liczbie psów i rotacji to nie da się ochronić psy przed plagą... Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nowe konto? Wiem coś o tym? Łateczku, tak się cieszę, że jesteś już u Donki :multi: Quote
Sylwia K Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 agata51 napisał(a):Nowe konto? Wiem coś o tym? Łateczku, tak się cieszę, że jesteś już u Donki :multi: Powinnaś wiedzieć, wysłałam Ci pw w poniedziałek w tej sprawie;) ja też się ciesze, czekam z niecierpliwością na foty 'wypranego' Łatusia:evil_lol: Quote
Donka5 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Właśnie idziemy na spacer-las wzywa nas:diabloti:. Póżniej wyśle zdjęcia i napisze o "moim" Łatusiu. Quote
obraczus87 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 z niecierpliwościa czekamy na info oraz foteczki :) Quote
jestem_wredna Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jakie cudne wieści! :loveu: Pozdrawiamy imiennika! Quote
Sylwia K Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zdjęcia możesz wysłać do mnie i ja je wstawię: [email protected] Quote
Recommended Posts