Aga Czarkowianka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a widzicie jak dziarsko zmierza w moim kierunku?uUchole do przodu,ogon do góry, nic z osiołka.Ledwo fotkę zdażyłam pstryknąć.Do drugiej na szczęście znieruchomiał w pozycji "siusiu",więc przepraszamy publiczność,ale siła wyższa:lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Rzeczywiście miło poczytać, co to sie z naszego Osiołka... o, pardon! z Esterka:lol::loveu: Zmiany niesamowite! Pzdr. Quote
maciaszek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='an1a'][B]Kasiaraf [/B]na koncie od piątku nic nie ruszyło dalej ;) Będę sprawdzać dzisiaj wieczorem.[/QUOTE]Czy to znaczy, że nie wpłaciły również osoby, które deklarowały wpłaty? [quote name='Kisiaraf']Myślę, że pod koniec tygodnia będziemy mieć już o nim więcej info i będzie można startnąć z ogłoszeniami :)[/QUOTE]No właśnie. Im wcześniej wystartujemy z ogłoszeniami, tym lepiej :). [quote name='czarna1977']Ojej, jaki słodziak z niego. Tak krótko poza schronem, a jaka poprawa.[/QUOTE]Prawda? :multi: :loveu: Quote
majqa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='maciaszek']Czy to znaczy, że nie wpłaciły również osoby, które deklarowały wpłaty? (...) [/QUOTE] Jeśli tak jest, a zapomnieć to rzecz ludzka, może warto się tym osobom delikatnie przypomnieć. Quote
maciaszek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Właśnie o tym myślałam, zadając zacytowane pytanie ;). [B]Kisiaraf[/B], nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale podałam na stronie schroniska numer telefonu do Ciebie? Może tak zostać? Dopisać, żeby dzwonili (jeśli ktoś zadzwoni...) w konkretnych godzinach? Quote
an1a Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Przypomnieć oczywiście trzeba ;) Wpłaty z dzisiaj (wczoraj :evil_lol: ) 10zł - kasiaraf 21zł - Ola164 z bazarku 20zł - nefesza 20zł - an1a RAZEM 256zł Quote
agata51 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Moja kaska poszła dzisiaj. Tzn. wczoraj (poniedziałek). Quote
Javena Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='an1a']Przypomnieć oczywiście trzeba ;) Wpłaty z dzisiaj (wczoraj :evil_lol: ) 10zł - kasiaraf 21zł - Ola164 z bazarku 20zł - nefesza 20zł - an1a RAZEM 256zł[/QUOTE] Ja wysłałam w piatek.Chciałabym sie dowiedziec,czy dotarły. Quote
Kisiaraf Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Tak jeszcze nie doszły wpłaty wszystkich ale ja sama pisałam, że narazie wpłaty według swojego uznania-mamy zapłacone na półtora miesiąca. Bjuta apelowała by wpłacać ale uważam, że narazie nie powinnam przypomianać. Za miesiąc będe już pilonowała stałych deklaracji ;) Maciaszek mój numer jak najbardziej możesz zostawić na stronie schroniska. Mam nadzieje, że telefon będzie gorący ;) Javena wysłałam PW. Jeszcze jedna prośba do wpłacających piszcie swoje pseudo. Quote
Aga Czarkowianka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ludziska,wy sie lepiej skupcie,żeby psu domku szukać bo za półtora miesiąca to ja mam nadzieję, że będzie ogrzewał pupę u nowego pana.:lol: Quote
iwona213 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Aga Czarkowianka (myślalam ze hotelik jest u Ani :oops:) daj mi prosze kontakt do siebie szukam na kilka dni miejsca dla Pręguska, który ma zapewniony dt od ok 10 listopada w Poznaniu ale do tego czasu trezba go gdzieś przetrzymać bo śpi biedak pod chmurką, znajdzie się u Ciebie jakieś miejsce na kilka dni?? zapraszam na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13376841#post13376841[/URL] i przepraszam Krysiu że zaśmiecam Ci wątek :roll: Quote
figanadrzewna Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 o tak, przypominajcie o wpłatach :mad: ja tam sie gniewac nie będę :loveu: czasem to mi tyle ludzi i spraw na głowę wchodzi, że mogę zapomniec ;) Quote
Kisiaraf Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Iwonko nie przepraszaj mam nadzieje, że pomożecie Pręguskowi :) Podsumowując info o Esterku: - średniej wielkości - wystraszony (musiał kiedyś być bity) - nie wykazuje agresji (dziabnięcie Nikusa zwaliła bym na ogromny stres) - toleruje inne psiaki - spokojny - zdrowy??? - wiek??? Czy macie jeszcze jakieś pomysły? Jeżeli chodzi o wiek i zdrowie poproszę Agnieszkę o info (niewiem czy był weterynarz u niego) Majqa pytanko i OGROMNIASTA prośba czy możemy prosić o tekst dla Esterka? Już bym startowała z ogłoszeniami :) Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Kisiaraf'](...) - zdrowy??? - wiek??? Czy macie jeszcze jakieś pomysły? (...) Majqa pytanko i OGROMNIASTA prośba czy możemy prosić o tekst dla Esterka? Już bym startowała z ogłoszeniami :)[/QUOTE] Jak zniósł samą podróż autkiem? Może coś potrafi, reaguje na jakąś komendę? Jak z zachowaniem czystości? Tekst mogę zrobić jutro. Quote
an1a Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [B]Javena [/B]Twoja wpłata doszła dzisiaj, więc: 15zł - Javena 20zł - agata51 [B]RAZEM: 291zł.[/B] Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='majqa']Jak zniósł samą podróż autkiem? Może coś potrafi, reaguje na jakąś komendę? Jak z zachowaniem czystości? [B] Tekst mogę zrobić jutro[/B].[/QUOTE] majqo :loveu: pięknie piszesz, więc liczymy na Ciebie ;) wtedy ruszymy z ogłoszeniami :) A zdjęcia piękne! Tego mu było trzeba! :lol: Quote
maciaszek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Kisiaraf']Czy macie jeszcze jakieś pomysły? [/QUOTE]Stosunek do kotów, do dzieci (jeśli jest znany). Czy potrafi jeść wszystko (w sensie sucha/mokra/gotowana) czy jest wybredny? Quote
Kisiaraf Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dzięki dzięki dziewczynki to mój pierwszy "pilotowany" psiak. Wszystko wypytam Agniszkę Quote
Nikus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='__Lara']majqo :loveu: pięknie piszesz, więc liczymy na Ciebie ;) wtedy ruszymy z ogłoszeniami :) A zdjęcia piękne! Tego mu było trzeba! :lol:[/QUOTE] w aucie był spanikowany,ale nie wiedziało biedaczysko co się z nim dzieje i czego od niego chcą...ale nie sprawia problemów kierującemu...myślę że to tylko kwestia zapewnienia mu poczucia bezpieczeństwa i podrożnik z niego będzie jak trza:lol: Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 I o to mi odnośnie jazdy autkiem chodziło. :lol: Quote
Nikus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='maciaszek'][B]Nikus[/B], jak Twoja ręka?![/QUOTE] spokojnie...od tego sie nie umiera:evil_lol:..opuchlizna zeszła..rany się goją jak .."na psie"hihi:lol::lol: Quote
Recommended Posts