Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a widzicie jak dziarsko zmierza w moim kierunku?uUchole do przodu,ogon do góry, nic z osiołka.Ledwo fotkę zdażyłam pstryknąć.Do drugiej na szczęście znieruchomiał w pozycji "siusiu",więc przepraszamy publiczność,ale siła wyższa:lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an1a'][B]Kasiaraf [/B]na koncie od piątku nic nie ruszyło dalej ;) Będę sprawdzać dzisiaj wieczorem.[/QUOTE]Czy to znaczy, że nie wpłaciły również osoby, które deklarowały wpłaty?

[quote name='Kisiaraf']Myślę, że pod koniec tygodnia będziemy mieć już o nim więcej info i będzie można startnąć z ogłoszeniami :)[/QUOTE]No właśnie. Im wcześniej wystartujemy z ogłoszeniami, tym lepiej :).

[quote name='czarna1977']Ojej, jaki słodziak z niego. Tak krótko poza schronem, a jaka poprawa.[/QUOTE]Prawda? :multi: :loveu:

Posted

[quote name='maciaszek']Czy to znaczy, że nie wpłaciły również osoby, które deklarowały wpłaty? (...) [/QUOTE]
Jeśli tak jest, a zapomnieć to rzecz ludzka, może warto się tym osobom delikatnie przypomnieć.

Posted

Właśnie o tym myślałam, zadając zacytowane pytanie ;).

[B]Kisiaraf[/B], nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale podałam na stronie schroniska numer telefonu do Ciebie? Może tak zostać? Dopisać, żeby dzwonili (jeśli ktoś zadzwoni...) w konkretnych godzinach?

Posted

Przypomnieć oczywiście trzeba ;) Wpłaty z dzisiaj (wczoraj :evil_lol: )
10zł - kasiaraf
21zł - Ola164 z bazarku
20zł - nefesza
20zł - an1a

RAZEM 256zł

Posted

[quote name='an1a']Przypomnieć oczywiście trzeba ;) Wpłaty z dzisiaj (wczoraj :evil_lol: )
10zł - kasiaraf
21zł - Ola164 z bazarku
20zł - nefesza
20zł - an1a

RAZEM 256zł[/QUOTE]

Ja wysłałam w piatek.Chciałabym sie dowiedziec,czy dotarły.

Posted

Tak jeszcze nie doszły wpłaty wszystkich ale ja sama pisałam, że narazie wpłaty według swojego uznania-mamy zapłacone na półtora miesiąca. Bjuta apelowała by wpłacać ale uważam, że narazie nie powinnam przypomianać. Za miesiąc będe już pilonowała stałych deklaracji ;)
Maciaszek mój numer jak najbardziej możesz zostawić na stronie schroniska. Mam nadzieje, że telefon będzie gorący ;)
Javena wysłałam PW.
Jeszcze jedna prośba do wpłacających piszcie swoje pseudo.

Posted

Aga Czarkowianka (myślalam ze hotelik jest u Ani :oops:) daj mi prosze kontakt do siebie szukam na kilka dni miejsca dla Pręguska, który ma zapewniony dt od ok 10 listopada w Poznaniu ale do tego czasu trezba go gdzieś przetrzymać bo śpi biedak pod chmurką, znajdzie się u Ciebie jakieś miejsce na kilka dni??

zapraszam na wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13376841#post13376841[/URL]

i przepraszam Krysiu że zaśmiecam Ci wątek :roll:

Posted

Iwonko nie przepraszaj mam nadzieje, że pomożecie Pręguskowi :)
Podsumowując info o Esterku:
- średniej wielkości
- wystraszony (musiał kiedyś być bity)
- nie wykazuje agresji (dziabnięcie Nikusa zwaliła bym na ogromny stres)
- toleruje inne psiaki
- spokojny
- zdrowy???
- wiek???
Czy macie jeszcze jakieś pomysły? Jeżeli chodzi o wiek i zdrowie poproszę Agnieszkę o info (niewiem czy był weterynarz u niego)
Majqa pytanko i OGROMNIASTA prośba czy możemy prosić o tekst dla Esterka? Już bym startowała z ogłoszeniami :)

Posted

[quote name='Kisiaraf'](...)
- zdrowy???
- wiek???
Czy macie jeszcze jakieś pomysły? (...)
Majqa pytanko i OGROMNIASTA prośba czy możemy prosić o tekst dla Esterka? Już bym startowała z ogłoszeniami :)[/QUOTE]
Jak zniósł samą podróż autkiem?
Może coś potrafi, reaguje na jakąś komendę?
Jak z zachowaniem czystości?

Tekst mogę zrobić jutro.

Posted

[quote name='majqa']Jak zniósł samą podróż autkiem?
Może coś potrafi, reaguje na jakąś komendę?
Jak z zachowaniem czystości?
[B]
Tekst mogę zrobić jutro[/B].[/QUOTE]

majqo :loveu: pięknie piszesz, więc liczymy na Ciebie ;) wtedy ruszymy z ogłoszeniami :)

A zdjęcia piękne! Tego mu było trzeba! :lol:

Posted

[quote name='Kisiaraf']Czy macie jeszcze jakieś pomysły? [/QUOTE]Stosunek do kotów, do dzieci (jeśli jest znany). Czy potrafi jeść wszystko (w sensie sucha/mokra/gotowana) czy jest wybredny?

Posted

[quote name='__Lara']majqo :loveu: pięknie piszesz, więc liczymy na Ciebie ;) wtedy ruszymy z ogłoszeniami :)

A zdjęcia piękne! Tego mu było trzeba! :lol:[/QUOTE]

w aucie był spanikowany,ale nie wiedziało biedaczysko co się z nim dzieje i czego od niego chcą...ale nie sprawia problemów kierującemu...myślę że to tylko kwestia zapewnienia mu poczucia bezpieczeństwa i podrożnik z niego będzie jak trza:lol:

Posted

[quote name='maciaszek'][B]Nikus[/B], jak Twoja ręka?![/QUOTE]

spokojnie...od tego sie nie umiera:evil_lol:..opuchlizna zeszła..rany się goją jak .."na psie"hihi:lol::lol: