Bambino Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Esterku! Piątek i ciotki anioły już jutro będą dla CIEBIE. :multi::multi:Nie bądź wystraszony :lol: Pieniążki obiecane wyślę po wypłacie, czyli koło 1-go. Quote
Jasza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Miałam telefon w sprawie Estera. Od Pana "stąd" jak poznałam po akcencie...:diabloti: Powiedziałam, że Ester jest bardzo wystraszony i nie radzi sobie w schronisku, że wolontariusze zabierają go do hotelu dla psów, gdzie będzie zaszczepiony i odrobaczony, no i gdzie będzie "dochodził do siebie". Pan zapytał, kiedy ma dzwonić, więc powiedziałam, żeby zadzwonił w czwartek, za równy tydzień.... Kisiaraf - podaję Ci na PW jego numer telefonu na wszelki wypadek. Możesz mi podać też Twój, to jakby co - przekażę... Powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej. Zgodził się. Wrażenia mieszane, ale nie mówię hop i nie skreślam. Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :loveu::loveu::loveu: to gdzie on jedzie kochani? :p bo ja nadal nie wiem :placz: Quote
majqa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 __Lara napisał(a)::loveu::loveu::loveu: to gdzie on jedzie kochani? :p bo ja nadal nie wiem :placz: ...bo nie kliknęłaś Larciu na podany wcześniej link. :lol: Tam jest wszystko opisane: "Nasz adres: Agnieszka i Tomasz Biernaccy ul. Wiejska 35 44-187 Czarkow (niedaleko Tarnowskich Gor ) mail: [email protected] tel.: 502 723 221" Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tylko mi się ten link nie chciał otworzyć :mad: Dziękuję majqo :loveu: Super, to jutro Ester, a w poniedziałek-wtorek Blacky z naszego schronu :loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Jasza jakie wieści znowu przynosisz:multi: Numer zapisałam będe miała na uwadze :) Moja córa ma na jutro opiekę tak więc nic mnie już nie powstrzyma i jade poznać przystojniaka!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
maciaszek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ester jest i czeka. Widziałam go dziś :). Kisiaraf, Twoje dane w schronie zostawiłam. A bazarek wystawię jutro, bo dziś już padam na pysk - ciężki dzień miałam w pracy. Quote
majqa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Oj, końcowe odliczanie się zaczęło! :multi: Quote
an1a Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Wpłaty z dzisiejszego dnia: 100zł - Paros za 2 miesiące Kasiaraf rozdzielamy wpłatę? Łącznie z tym przelewem jest 185zł. Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szczęśliwej podróży Osiołku!! Będzie dobrze! Chyba się Ester nie gniewa, że tak piszę o nim?:oops: Quote
majqa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Osiołek to przesłodkie, przekochane określenie. :loveu: Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Agata zaczyna paznokcie obgryzać!!:diabloti: Quote
Kisiaraf Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Zawsze tak musi być :( Jak jest WIELKI DOGOMANIACKI dzień to ja mam nawał pracy. Ledwo teraz udało mi się tu wskoczyć. Przed sekundą rozmawiałam z Nikusem będzie na 100% koło 16-16.30. Tak więc czekajcie na moje wieści koło 17, a wieści z hoteliku myśle, że tak może koło 18. Napewno zadzwonie do Pani Agnieszki:loveu: An1a nie kumam pytania jak to dzielimy? Jaszo Osiołek jest cudnym określeniem i naprawdę do niego pasuje. Pomiziam go dzisiaj jak da do siebie podejść. Ściskam cały fanclub Esterka i do 17 pa Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jasza napisał(a):Agata zaczyna paznokcie obgryzać!!:diabloti: Ja tylko nerwowo spoglądam na zegarek :eviltong: Quote
majqa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Oj, wyłazi ze mnie cała niecierpliwość, a przecież nic złego się nie dzieje. Durna natura. ;) Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Głupi by się nie denerwował... Ja tam zawsze mam troche stracha, że.. No, ale nie piszę już, żeby nie zapeszać! Quote
maciaszek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bazarek zrobiony: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13350546#post13350546 Zapraszamy! Quote
Kisiaraf Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 JESTEM JESTEM Ester jest przecudny i BARDZO przestraszony!!!!!! Byłam w schronisku koło 16.20 wypisałyśmy dokumenty-wszystko na mnie:cool3:. Nikus przyjechała pare minut później. Pani ze schroniska nie mogła sobie z nim dać rady uciekała z boksu na wybieg i spowrotem. Nadeszła pomoc w postaci jakiego Pana pracującego w schronisku-UDAŁO SIĘ!!! Dostałam do ręki smycz i wyszliśmy na dwór. Nikus pomógł mu wejść do samochodu-właściwie go wsadził:diabloti: i pojechali............ Pani Agieszka już wie i czeka na nich. Powiedziała, że w związku z jego stanem weźmie go narazie do domu!!!:loveu: Ester jest znacznie mniejszy niż na fotkach :) Teraz lece jeść potem wrzuce fotki-nie mam za dużo(nie chciałam go stresować go) poza tym nie chciałam zatrzymywać Nikusa-dziś jedzie z jeszcze jednym psiakiem. Złoty człowiek z niego!!!! Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!! Operacja zakończona powodzeniem teraz tylko musi zaufać człowiekowi i do domku!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Uff! Ja tez tylko na chwilę..ale..uff!:loveu: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Esterku, nie bój się już, piesku :loveu: Quote
Ati Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 trzymam kciuki, najwazniejsze ze jest juz poza schroniskiem, teraz bedzie mial kumpele do towarzystwa, duzy wybieg, i socjalizacje Quote
Kisiaraf Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Dokładnie tak, Ati dzieki za podarowanie mu tego startu :) Quote
Recommended Posts