Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam telefon w sprawie Estera.
Od Pana "stąd" jak poznałam po akcencie...:diabloti:
Powiedziałam, że Ester jest bardzo wystraszony i nie radzi sobie w schronisku, że wolontariusze zabierają go do hotelu dla psów, gdzie będzie zaszczepiony i odrobaczony, no i gdzie będzie "dochodził do siebie".
Pan zapytał, kiedy ma dzwonić, więc powiedziałam, żeby zadzwonił w czwartek, za równy tydzień....
Kisiaraf - podaję Ci na PW jego numer telefonu na wszelki wypadek.
Możesz mi podać też Twój, to jakby co - przekażę...

Powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej.
Zgodził się.
Wrażenia mieszane, ale nie mówię hop i nie skreślam.

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: to gdzie on jedzie kochani? :p bo ja nadal nie wiem :placz:

...bo nie kliknęłaś Larciu na podany wcześniej link. :lol: Tam jest wszystko opisane: "Nasz adres: Agnieszka i Tomasz Biernaccy ul. Wiejska 35
44-187 Czarkow (niedaleko Tarnowskich Gor ) mail: [email protected]
tel.: 502 723 221"

Posted

Jasza jakie wieści znowu przynosisz:multi: Numer zapisałam będe miała na uwadze :)
Moja córa ma na jutro opiekę tak więc nic mnie już nie powstrzyma i jade poznać przystojniaka!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

Zawsze tak musi być :(
Jak jest WIELKI DOGOMANIACKI dzień to ja mam nawał pracy. Ledwo teraz udało mi się tu wskoczyć.
Przed sekundą rozmawiałam z Nikusem będzie na 100% koło 16-16.30.
Tak więc czekajcie na moje wieści koło 17, a wieści z hoteliku myśle, że tak może koło 18. Napewno zadzwonie do Pani Agnieszki:loveu:
An1a nie kumam pytania jak to dzielimy?
Jaszo Osiołek jest cudnym określeniem i naprawdę do niego pasuje. Pomiziam go dzisiaj jak da do siebie podejść.
Ściskam cały fanclub Esterka i do 17 pa

Posted

JESTEM JESTEM
Ester jest przecudny i BARDZO przestraszony!!!!!!
Byłam w schronisku koło 16.20 wypisałyśmy dokumenty-wszystko na mnie:cool3:. Nikus przyjechała pare minut później. Pani ze schroniska nie mogła sobie z nim dać rady uciekała z boksu na wybieg i spowrotem. Nadeszła pomoc w postaci jakiego Pana pracującego w schronisku-UDAŁO SIĘ!!!
Dostałam do ręki smycz i wyszliśmy na dwór. Nikus pomógł mu wejść do samochodu-właściwie go wsadził:diabloti: i pojechali............
Pani Agieszka już wie i czeka na nich. Powiedziała, że w związku z jego stanem weźmie go narazie do domu!!!:loveu:
Ester jest znacznie mniejszy niż na fotkach :)
Teraz lece jeść potem wrzuce fotki-nie mam za dużo(nie chciałam go stresować go) poza tym nie chciałam zatrzymywać Nikusa-dziś jedzie z jeszcze jednym psiakiem. Złoty człowiek z niego!!!! Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!
Operacja zakończona powodzeniem teraz tylko musi zaufać człowiekowi i do domku!!!!!!!!!!!!!!