pietrucha204 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ja dzisiaj wpłaciłam 10 zł;) lada moment powinny być:) Quote
Ati Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 oplata za hotelowanie jest przeze mnie psu podarowana- myslalam , ze jest to oczywiste- pisze oficjalnie, zeby nie bylo pytan o zwracanie mi pieniedzy Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ati-dzięki dzięki :loveu: Esterek bardzo chętnie skorzysta :) już w piątek będzie szczęśliwy. Potem tylko pare informacji o nim i starujemy z ogłoszeniami. Będzie dobrze :multi: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Jasza']Więc: byle do piątku!![/QUOTE] Dokładnie tak. :lol: Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kisiaraf, ten link mi się nie otwiera :shake: Quote
maciaszek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Linki nie otwierają się nikomu.. Ati, BARDZO dziękujemy! :loveu: :loveu: Dzwoniłam dziś do schroniska. Psiak "zaklepany". Quote
an1a Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dzisiejsza wpłata: 10zł - pietrucha204 RAZEM: 85zł Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dostałam takiego maila. Z Allegro Lary... witam pisze w sprawie aukcji na allegro - jsli mozna nazac to aukcja:) w sprawie suni ESTERY:)) chciałabym widziec gdzie mozna panstwa znaleźć aby zobaczyc pieska cos wiecej sie dowiedzic:) jst sliczna piekna i nie iwm jeszcze co mam powidziec!!!!! achhhh.... 2 tyg temu zdchła mi suczka...rodzice bo jeszcze z nimi miszkam póki co nei zgdzaja si ena psa ale....moze:) tak wic jesli mozna prosze o wicej info ... pozdrawima i czekam na odp Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 O proszę, trzeba tej osobie odpisać, a i zgrabnie przy okazji poprosić ją, by w razie rezygnacji, poddała temat innym, znanym jej psiarzom. ;) Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Odpisałam oczywiście. Napisałam, że Ester to piesek a nie suczka. Że jest wystraszony i nie radzi sobie w schronisku, więc wolontariusze zabierają go do DT. Że jeśli zdecyduje się cała jej rodzina to proszę o kontakt. I o wizycie przedadopcyjnej. No. Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 O :loveu::loveu::loveu: no proszę :lol: może domek się szykuje? :) Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ja poprostu nie wierze:laugh2_2:. Lara wielka buźka, za wstawienie Esterka na allegro!!!! Wiem, że narazie cieszyć się to za wcześnie, ale w ogromnym napięciu będe wyczekiwała odpowiedzi tej Pani:multi: Jeszcze zapomniałam Lara tu jest link do hotelu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146779[/URL] Hotel u Agnieszki. Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Kisiaraf']Ja poprostu nie wierze:laugh2_2:. Lara wielka buźka, za wstawienie Esterka na allegro!!!! Wiem, że narazie cieszyć się to za wcześnie, ale w ogromnym napięciu będe wyczekiwała odpowiedzi tej Pani:multi: Jeszcze zapomniałam Lara tu jest link do hotelu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146779[/URL] Hotel u Agnieszki.[/QUOTE] ;) ja wszystkim psiakom katowickim robię allegro - mają allegro zbiorowe :p Dziś jedna Pani dzwoniła, bo myślała, że yorki adoptuję... bo w tytule było napisane nie - yorki, a ona przeczytała yorki... i że dzieci mają alergię, Pani doktor poleciła psy z włosami, yorki albo "ta druga rasa" i czy są takowe do adopcji.... powiedziałam jej, że na szczęście jeszcze nie trafiają do schronisk (ale to pewnie - niestety - kwestia czasu)....:mad: Quote
maciaszek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ale pudle są w schroniskach, a one też nadają się dla alergików... Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Jasza']Dostałam takiego maila. Z Allegro Lary... witam pisze w sprawie aukcji na allegro - jsli mozna nazac to aukcja:) w sprawie suni ESTERY:)) chciałabym widziec gdzie mozna panstwa znaleźć aby zobaczyc pieska cos wiecej sie dowiedzic:) jst sliczna piekna i nie iwm jeszcze co mam powidziec!!!!! achhhh.... 2 tyg temu zdchła mi suczka...rodzice bo jeszcze z nimi miszkam póki co nei zgdzaja si ena psa ale....moze:) tak wic jesli mozna prosze o wicej info ... pozdrawima i czekam na odp[/QUOTE] Fajnie by było, ale taki na maxa infantylny ten list nie? A pies trudny... :oops: Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='maciaszek']Ale pudle są w schroniskach, a one też nadają się dla alergików...[/QUOTE] JOMA mi kiedyś tłumaczyła, że to nie zależy do włosa/ sierści tylko skóry psa. Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Bjuta']Fajnie by było, ale taki na maxa infantylny ten list nie? A pies trudny... :oops:[/QUOTE] Masz racje ale jak co to będzie trzeba bardzo prześwietlić potencjalny domek. Transporcik zapięty na ostatni guzik Nikus będzie w piątek(ja również się postaram) i jazda do hotelu....... Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Kisiaraf'](...) jazda do hotelu.......[/QUOTE] Po "lepsze jutro"... Quote
Kisiaraf Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ja też Cie z rana odwiedzam i mam nadzieje, że jutro się poznamy :) Quote
majqa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Normalnie zazdroszczę Ci Kisiaraf, że będziesz miała okazję zobaczyć tego spłoszonego pysianka. :lol: Quote
Recommended Posts