Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oplata za hotelowanie jest przeze mnie psu podarowana- myslalam , ze jest to oczywiste- pisze oficjalnie, zeby nie bylo pytan o zwracanie mi pieniedzy

Posted

Ati-dzięki dzięki :loveu:
Esterek bardzo chętnie skorzysta :) już w piątek będzie szczęśliwy. Potem tylko pare informacji o nim i starujemy z ogłoszeniami.
Będzie dobrze :multi:

Posted

Dostałam takiego maila.
Z Allegro Lary...

witam

pisze w sprawie aukcji na allegro - jsli mozna nazac to aukcja:) w sprawie suni ESTERY:))

chciałabym widziec gdzie mozna panstwa znaleźć aby zobaczyc pieska cos wiecej sie dowiedzic:)

jst sliczna piekna i nie iwm jeszcze co mam powidziec!!!!! achhhh.... 2 tyg temu zdchła mi suczka...rodzice bo jeszcze z nimi miszkam póki co nei zgdzaja si ena psa ale....moze:)

tak wic jesli mozna prosze o wicej info ...

pozdrawima i czekam na odp

Posted

Odpisałam oczywiście.
Napisałam, że Ester to piesek a nie suczka.
Że jest wystraszony i nie radzi sobie w schronisku, więc wolontariusze zabierają go do DT.
Że jeśli zdecyduje się cała jej rodzina to proszę o kontakt.
I o wizycie przedadopcyjnej. No.

Posted

Ja poprostu nie wierze:laugh2_2:. Lara wielka buźka, za wstawienie Esterka na allegro!!!! Wiem, że narazie cieszyć się to za wcześnie, ale w ogromnym napięciu będe wyczekiwała odpowiedzi tej Pani:multi:
Jeszcze zapomniałam Lara tu jest link do hotelu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146779[/URL]
Hotel u Agnieszki.

Posted

[quote name='Kisiaraf']Ja poprostu nie wierze:laugh2_2:. Lara wielka buźka, za wstawienie Esterka na allegro!!!! Wiem, że narazie cieszyć się to za wcześnie, ale w ogromnym napięciu będe wyczekiwała odpowiedzi tej Pani:multi:
Jeszcze zapomniałam Lara tu jest link do hotelu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146779[/URL]
Hotel u Agnieszki.[/QUOTE]

;) ja wszystkim psiakom katowickim robię allegro - mają allegro zbiorowe :p

Dziś jedna Pani dzwoniła, bo myślała, że yorki adoptuję... bo w tytule było napisane nie - yorki, a ona przeczytała yorki... i że dzieci mają alergię, Pani doktor poleciła psy z włosami, yorki albo "ta druga rasa" i czy są takowe do adopcji.... powiedziałam jej, że na szczęście jeszcze nie trafiają do schronisk (ale to pewnie - niestety - kwestia czasu)....:mad:

Posted

[quote name='Jasza']Dostałam takiego maila.
Z Allegro Lary...

witam

pisze w sprawie aukcji na allegro - jsli mozna nazac to aukcja:) w sprawie suni ESTERY:))

chciałabym widziec gdzie mozna panstwa znaleźć aby zobaczyc pieska cos wiecej sie dowiedzic:)

jst sliczna piekna i nie iwm jeszcze co mam powidziec!!!!! achhhh.... 2 tyg temu zdchła mi suczka...rodzice bo jeszcze z nimi miszkam póki co nei zgdzaja si ena psa ale....moze:)

tak wic jesli mozna prosze o wicej info ...

pozdrawima i czekam na odp[/QUOTE]

Fajnie by było, ale taki na maxa infantylny ten list nie? A pies trudny... :oops:

Posted

[quote name='maciaszek']Ale pudle są w schroniskach, a one też nadają się dla alergików...[/QUOTE]

JOMA mi kiedyś tłumaczyła, że to nie zależy do włosa/ sierści tylko skóry psa.

Posted

[quote name='Bjuta']Fajnie by było, ale taki na maxa infantylny ten list nie? A pies trudny... :oops:[/QUOTE]
Masz racje ale jak co to będzie trzeba bardzo prześwietlić potencjalny domek.
Transporcik zapięty na ostatni guzik Nikus będzie w piątek(ja również się postaram) i jazda do hotelu.......