gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gonia13 napisał(a):Liczę że znajdą się jego własciciele... BYloby cuuuudnie:lol: ale wiecie co???Ja tez gdyby nie dogomania i wczesniej by mi sie zgubil pies- to do glowy by mi nie przyszlo szukac go w schronisku...:cool3:oj...wiele ja sie dzięki Wam naumiałam i jeszcze sie ukam:p:loveu: Quote
majuska Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] A wiesz Szpileczko, że mni się jednak ten pierwszy bardziej podoba...:razz::lol: Porobiłam dziadusiowi trochę ogłoszeń: Mikołaj - wyrzucili, żeby żyło się wygodniej... Mikołaj - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Mikołaj - wyrzucili, żeby żyło się wygodniej... / Psy > Pozostałe - Rzeszów Mikołaj - wyrzucili, żeby żyło się wygodniej... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa www.psiegrane-marzenia.pl Quote
SZPiLKA23 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Mikołaj- wyjatkowy pies szuka domu. Pies/ Psa (761003453) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majuska Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Dzięki Szpileczko:loveu:...a to już Figunia miała allegrowac dziadunia, ale co tam, Figunia tez poallegruje;) dziadeczek musi znaleźć szybko domek!!!! Quote
figa33 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 fajne allegro Szpileczko:loveu: tez zrobię na miejsce Livii:loveu: , a już mogę ? czy nie zapeszać? a może majuska jakiś fajny filmik z dziadziem...:modla::calus: aaaaa !!!! doczytałam !!! zmieniam allegro!!! Huuurraaaa!!!!:cunao: Quote
majuska Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Nie mam na razie filmiku, bo taka jestem mądra, że ostatnio w schronie zrobiłam 2 foty po czym wyładowała mi się bateria...starość nie radość, pamięć szwankuje...nastepnym razem coś dokręcę, chociaż chciałabym , żeby naszego aktora już nie było ...tylko, żeby gdzieś doopkę grzał. Quote
Becia66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 majuska napisał(a):Nie mam na razie filmiku, bo taka jestem mądra, że ostatnio w schronie zrobiłam 2 foty po czym wyładowała mi się bateria...starość nie radość, pamięć szwankuje...nastepnym razem coś dokręcę, chociaż chciałabym , żeby naszego aktora już nie było ...tylko, żeby gdzieś doopkę grzał. prawda jest taka że jak go właściciel nie odnajdzie w schronie lub my mu domu nie znajdziemy to nikt go stamtąd nie zabierze.....niestety....:shake: Quote
mari23 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 gonia66 napisał(a):No jestem...a miala isc spac spokojna i szczesliwa po wpisie Florentynki....:-(A ten pyszczek taki kochany...staruszki to powinny w ogole miec stworzoone specjalne hoteliki tylko dla kilku pieskow..a tak w ogole..to najlepiej byloby nam sklonować Florentynków....:loveu:TAkich cudów świata jets podobno 7..... Mikolajku..mam nadzieje, ze przed Twoimi imieninami bedzieesz grzał doopeczkę w cieplutkim zaciszu...nie mozesz zostac w schronie....:shake: podpisuję się pod postem Goni - a taki hotelik dla staruszków i chorych psów to mi się u mnie marzy, tylko warunków nie mam (sąsiedzi za blisko, potrzeba 150, wg przepisów) ...właściwie to prawie go mam - z sześciu psów przygarniętych tylko jeden jest młody - ale alergik (ma 1,5 roku), jeden pięciolatek z padaczką, trzy 9-letnie i Charlie - 12-latek... Biedny Mikołaj - oby szybko znalazł dom, choćby tymczasowy, tak zimno już się zrobiło...:-( Quote
figa33 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 może jeśli są podejrzenia ,że się zgubił , rozwiesić plakaty w miejscu znalezienia...ludzie często w ogóle nie szukają w schroniskach , nie rozumiem tego.... a może ma czipa?.. ( chociaż wątpię u takiego starszego psiaka, z drugiej strony ktoś o niego dbał , skoro miał obróżkę p/pchelną?:roll:) Quote
Becia66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 figa33 napisał(a): a może ma czipa?.. ( chociaż wątpię u takiego starszego psiaka, z drugiej strony ktoś o niego dbał , skoro miał obróżkę p/pchelną?:roll:) no własnie. Z tego co pamiętam to była akcja darmowego czipowania psów w Przemyslu to może i nasz dziadeczek naznaczony.....:roll: Quote
Wet-siostra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Może rzeczywiście komuś się zgubił...Oby... Quote
figa33 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dla dziaduniu allegro, jeszcze chwilkę będzie MIKOŁAJ - WYRZUCONY JAK NIEPOTRZEBNY ŚMIEĆ (748827786) - Aukcje internetowe Allegro a Livie jeszcze ktoś zaczął obserwować:lol: Quote
Becia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wet-siostra napisał(a):W górę,Mikołaju. Wet-Siostro ty z Przemyśla jestes, może masz jakiś pomysł żeby staruszkowi pomoc do domku wrócić.... Quote
Wet-siostra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mam,nawet kilka...Podsunę,może wykorzystacie. -Dać ogłoszenie do "Życia Podkarpackiego"i/lub "Nowin". -Ta propozycja już była:rozwiesić plakaty tam,gdzie znaleziono Mikołaja. -Przedzwonić do wszystkich lecznic w Przemyślu z informacją,że do schroniska trafił taki a taki pies,może w którejś z lecznic zgłoszono zaginięcie. Mikołaj mógł zginąć w innym miejscu,niż go znaleziono... Quote
majuska Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Karolcia sie zaoferowała do rozklejenia ogłoszeń, ale ja kurcze nie mam możliwości wydrukowania za bardzo, może ktoś by mógł , wystarczy fota + info, że znaleziono starszego 14letniego psa, podac kontakt i już... Quote
karolciasz28 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 majuska napisał(a):Karolcia sie zaoferowała do rozklejenia ogłoszeń, ale ja kurcze nie mam możliwości wydrukowania za bardzo, może ktoś by mógł , wystarczy fota + info, że znaleziono starszego 14letniego psa, podac kontakt i już... Majuska ja mogę wydrukować.:lol: Czyli to ma być takie zwykłe fota i info. tylko ja nie wiem czy to mi wyjdzie.:shake: Ale chyba jakieś takie plakaciki Szpilka robiła?:razz: Quote
majuska Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 To ja myśle , że Szpileczka nam tu coś stworzy dla dziadzia , jak tylko wejdzie na dogo :cool3:?:modla::calus: Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ależ piękny plakat..naprawdę cudeńko...dziękujemy Szpileczko:loveu: Quote
Recommended Posts