Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Liczę że znajdą się jego własciciele...

BYloby cuuuudnie:lol: ale wiecie co???Ja tez gdyby nie dogomania i wczesniej by mi sie zgubil pies- to do glowy by mi nie przyszlo szukac go w schronisku...:cool3:oj...wiele ja sie dzięki Wam naumiałam i jeszcze sie ukam:p:loveu:

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajne allegro Szpileczko:loveu:
tez zrobię na miejsce Livii:loveu: , a już mogę ? czy nie zapeszać?
a może majuska jakiś fajny filmik z dziadziem...:modla::calus:

aaaaa !!!! doczytałam !!! zmieniam allegro!!! Huuurraaaa!!!!:cunao:

Posted

Nie mam na razie filmiku, bo taka jestem mądra, że ostatnio w schronie zrobiłam 2 foty po czym wyładowała mi się bateria...starość nie radość, pamięć szwankuje...nastepnym razem coś dokręcę, chociaż chciałabym , żeby naszego aktora już nie było ...tylko, żeby gdzieś doopkę grzał.

Posted

majuska napisał(a):
Nie mam na razie filmiku, bo taka jestem mądra, że ostatnio w schronie zrobiłam 2 foty po czym wyładowała mi się bateria...starość nie radość, pamięć szwankuje...nastepnym razem coś dokręcę, chociaż chciałabym , żeby naszego aktora już nie było ...tylko, żeby gdzieś doopkę grzał.

prawda jest taka że jak go właściciel nie odnajdzie w schronie lub my mu domu nie znajdziemy to nikt go stamtąd nie zabierze.....niestety....:shake:

Posted

gonia66 napisał(a):
No jestem...a miala isc spac spokojna i szczesliwa po wpisie Florentynki....:-(A ten pyszczek taki kochany...staruszki to powinny w ogole miec stworzoone specjalne hoteliki tylko dla kilku pieskow..a tak w ogole..to najlepiej byloby nam sklonować Florentynków....:loveu:TAkich cudów świata jets podobno 7.....
Mikolajku..mam nadzieje, ze przed Twoimi imieninami bedzieesz grzał doopeczkę w cieplutkim zaciszu...nie mozesz zostac w schronie....:shake:

podpisuję się pod postem Goni - a taki hotelik dla staruszków i chorych psów to mi się u mnie marzy, tylko warunków nie mam (sąsiedzi za blisko, potrzeba 150, wg przepisów)
...właściwie to prawie go mam - z sześciu psów przygarniętych
tylko jeden jest młody - ale alergik (ma 1,5 roku), jeden pięciolatek z padaczką, trzy 9-letnie i Charlie - 12-latek...

Biedny Mikołaj - oby szybko znalazł dom, choćby tymczasowy, tak zimno już się zrobiło...:-(

Posted

może jeśli są podejrzenia ,że się zgubił , rozwiesić plakaty w miejscu znalezienia...ludzie często w ogóle nie szukają w schroniskach , nie rozumiem tego....
a może ma czipa?.. ( chociaż wątpię u takiego starszego psiaka, z drugiej strony ktoś o niego dbał , skoro miał obróżkę p/pchelną?:roll:)

Posted

figa33 napisał(a):

a może ma czipa?.. ( chociaż wątpię u takiego starszego psiaka, z drugiej strony ktoś o niego dbał , skoro miał obróżkę p/pchelną?:roll:)

no własnie. Z tego co pamiętam to była akcja darmowego czipowania psów w Przemyslu to może i nasz dziadeczek naznaczony.....:roll:

Posted

Mam,nawet kilka...Podsunę,może wykorzystacie.
-Dać ogłoszenie do "Życia Podkarpackiego"i/lub "Nowin".
-Ta propozycja już była:rozwiesić plakaty tam,gdzie znaleziono Mikołaja.
-Przedzwonić do wszystkich lecznic w Przemyślu z informacją,że do schroniska trafił taki a taki pies,może w którejś z lecznic zgłoszono zaginięcie. Mikołaj mógł zginąć w innym miejscu,niż go znaleziono...

Posted

Karolcia sie zaoferowała do rozklejenia ogłoszeń, ale ja kurcze nie mam możliwości wydrukowania za bardzo, może ktoś by mógł , wystarczy fota + info, że znaleziono starszego 14letniego psa, podac kontakt i już...

Posted

majuska napisał(a):
Karolcia sie zaoferowała do rozklejenia ogłoszeń, ale ja kurcze nie mam możliwości wydrukowania za bardzo, może ktoś by mógł , wystarczy fota + info, że znaleziono starszego 14letniego psa, podac kontakt i już...

Majuska ja mogę wydrukować.:lol:
Czyli to ma być takie zwykłe fota i info. tylko ja nie wiem czy to mi wyjdzie.:shake:
Ale chyba jakieś takie plakaciki Szpilka robiła?:razz: