Jump to content
Dogomania

Bryza odeszla za TM...badz szczsliwa tam kochana...Ecia bezpieczna w cudnym DS!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Ecia dalej grzeczna, spokojna, powoli sie aklimatyzuje :)

może tak jej zostanie;) fajnie, ze niunia już w domu. Niedawno tez poszedł wielki pies do adopcji, ulubieniec lolki, już dwa tygodnie minęły, a on tylko śpi i je. Ecia pewnie też odpoczywa i delektuje się ciszą

Posted

Wiadomo co z tym domem z Piły? Ja sie reaktywuję organizacyjnie i nadrabiam zaległości. Zrobiłam Bryzie małe ogłoszenie na lokalnym portalu, nie zaszkodzi, a może przy okazji jakiś inny cc znajdzie dom-ludziki to nie wiedza, jakie cuda siedzą w schronach czy hotelach.

Posted

Dziewczyny dajcie znać czy udało się z bazarków pokryć koszty transportu, ja mam kolejny zakończony i mogę z niego część odpalić za podróż Ecci, nie dużo, ale zawsze cosik.
Jak wygląda ta Piła? Bryza jest na gumtree i na lokalnym portalu, ale cisza chyba...

Posted

A no powoli jakos ida te bazarki, jak mowilam mi sie nie pali wiec lepiej przeznaczyc pieniazki z Twoich bazarkow na pilniejsze potrzeby :)
A no cisza, pisalam maila do tych Panstwa ale nie dostalam odpowiedzi wiec chyba zrezygnowali ;/
No nic bedziemy dalej oglaszac i dalej szukac domu dla mamuski, mam nadzieje ze szybko cos sensownego uda sie znalezc.

Posted

oki, to będę Semira ratować, bo Lalka już opłacona.
Na dniach najprawdopodobniej będziemy w schronie z lolką to poproszę, aby niunia wyszła z boksu i przed bramę, gdzie jest ciszej, czas najwyższy ją obfocić fachowo, bo już kraty mamy i miny z kosmosu też;)

Posted

tez mam taką nadzieję, nie było mnie tam od ostatnich fot, jakie robiłam i tutaj wrzucałam, więc nie było jak; ostatnio Eccia się załapała na sesję i pojechała, oby teraz było podobnie:)

Posted

A mozesz sie kochana dowiedziec czy ktoras z dziewczyn moglaby do Chodziezy podejchac?? Jesli jest potrzeba to za zwrotem kosztow nawet, szkoda by bylo przegapic okazje bo domek zrobil na mnie dobre wrazenie w kontakcie mailowym i telefonicznym.