furciaczek Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ecia dalej grzeczna, spokojna, powoli sie aklimatyzuje :) Quote
magda z. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 furciaczek napisał(a):Ecia dalej grzeczna, spokojna, powoli sie aklimatyzuje :) może tak jej zostanie;) fajnie, ze niunia już w domu. Niedawno tez poszedł wielki pies do adopcji, ulubieniec lolki, już dwa tygodnie minęły, a on tylko śpi i je. Ecia pewnie też odpoczywa i delektuje się ciszą Quote
magda z. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wiadomo co z tym domem z Piły? Ja sie reaktywuję organizacyjnie i nadrabiam zaległości. Zrobiłam Bryzie małe ogłoszenie na lokalnym portalu, nie zaszkodzi, a może przy okazji jakiś inny cc znajdzie dom-ludziki to nie wiedza, jakie cuda siedzą w schronach czy hotelach. Quote
magda z. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/176390-Koszule-i-pokrewne-ubrania-na-DA-uA-yne-4-01-22-00?p=13769155#post13769155 bazar na dłużynę Quote
PaulinaT Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cieszę się że laseczka już w ciepełku doopke grzeje. A są widoki na domek dla mamuśki?? Quote
magda z. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziewczyny dajcie znać czy udało się z bazarków pokryć koszty transportu, ja mam kolejny zakończony i mogę z niego część odpalić za podróż Ecci, nie dużo, ale zawsze cosik. Jak wygląda ta Piła? Bryza jest na gumtree i na lokalnym portalu, ale cisza chyba... Quote
furciaczek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 A no powoli jakos ida te bazarki, jak mowilam mi sie nie pali wiec lepiej przeznaczyc pieniazki z Twoich bazarkow na pilniejsze potrzeby :) A no cisza, pisalam maila do tych Panstwa ale nie dostalam odpowiedzi wiec chyba zrezygnowali ;/ No nic bedziemy dalej oglaszac i dalej szukac domu dla mamuski, mam nadzieje ze szybko cos sensownego uda sie znalezc. Quote
magda z. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 oki, to będę Semira ratować, bo Lalka już opłacona. Na dniach najprawdopodobniej będziemy w schronie z lolką to poproszę, aby niunia wyszła z boksu i przed bramę, gdzie jest ciszej, czas najwyższy ją obfocić fachowo, bo już kraty mamy i miny z kosmosu też;) Quote
furciaczek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 No to bede z niecierpliwoscia czekac na zdiecia, moze te nowe podbija czyjes serducho :) Quote
magda z. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 tez mam taką nadzieję, nie było mnie tam od ostatnich fot, jakie robiłam i tutaj wrzucałam, więc nie było jak; ostatnio Eccia się załapała na sesję i pojechała, oby teraz było podobnie:) Quote
GameBoy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mam coraz wiecej fantow na nowy bazarek, bedzie w piatek ;) Quote
furciaczek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Ja mysle ciotka GB ze nastepne bazary to juz na inne przeznaczenie, np Lorda czy jakiego tam psiska masz na oku. TZ juz zapomnial o tych 300zl wiec mozna sie zrelaksowac hihi Quote
GameBoy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ale ja nie mam nic na oku ;) wchodze tylko na CC i sochaczew ale im dopiero co wyslalam kase Quote
magda z. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 a można by było odchudzić banerek z Ecci? a jak w ogóle ona sie sprawuje, ktos ma wieści? Quote
furciaczek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jutro bede dzwonic do Eci i sie dowiadywac co slyychac :) Odezwala sie Pani z tej Chodziezy w sprawie Bryzy, ale cholera nie wiem czy damy rade tam wizyte zrobic ehh Quote
magda z. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 furciaczku, bo jeszcze Szczurosława jest z okolic Piły, taki szum zrobiłam wokół tego, ze chyba ze 4 osoby wyłapałam;) Quote
furciaczek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A mozesz sie kochana dowiedziec czy ktoras z dziewczyn moglaby do Chodziezy podejchac?? Jesli jest potrzeba to za zwrotem kosztow nawet, szkoda by bylo przegapic okazje bo domek zrobil na mnie dobre wrazenie w kontakcie mailowym i telefonicznym. Quote
magda z. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 dobra, zaraz spreparuję wiadomość, odgrzebię tylko osoby stamtąd i poproszę, aby już do Ciebie pisały i ustaliły terminy. Quote
magda z. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 4 wiadomości wysłane, jedna już zwrotna, że nie te rejony. Quote
furciaczek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 To jest jakies 30km od Pily wlasnie sprawdzalam, blizej niema zadnego wiekszego miasta. Quote
lolka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Bryzuchna a sio do domku:lol:........jesooo aby ten domek okazał się tym właściwym i jedynym Quote
furciaczek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Wapiszon, super, dzieki serdeczne. Jutro bede dzwonic do zainteresowanych ludzikow i dam znac co i jak :) Quote
Recommended Posts