scorpio133 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 napisałam na pw do magdyz, jak tylko przyszłam do domu, ale widze ze wapiszon juz sie melduje. Kochany wapiszonku- jak zawsze nie zawodny. Quote
Ra_dunia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Właśnie i ja dotarłam i widzę, że Wapiszon już działa :) Quote
magda z. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dziekuję bardzo, wczoraj już mnie nie było. Quote
magda z. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wapiszon napisał(a):A może Scorpionku pojedziemy razem? scorpio jest chora i ma anginę Quote
scorpio133 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dziekuje bardzo. Wapiszonku Ty masz szczescie do adopcji. Napewno bedzie to dobry , kochajacy domek. Dziewczyny piszcie wszystko. Quote
GameBoy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ciotki jest nowy bazarek na CC jak bedzie trzeba z niego dorzucimy tez do adopcji Bryzy http://www.dogomania.pl/threads/177100-KOTY-RASOWE-Perfumy-kozaki-adidasy-sukienki-XL-na-CC-do-14-01-2010-g-20 pomozcie podnosic prosze ;) zapraszam tez na zakupy ;) Quote
furciaczek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Wapiszonku czy przyszly tydzien by Ci odpowiadal?? W tym tygodniu Panstwo sa dosc zalatani ale nastepny jak najbardziej do dyspozycji :) Quote
wapiszon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Może być niedziela, poniedziałek lub wtorek. Quote
furciaczek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Super, to teraz trzeba Was jakos skontaktowac ze soba zebyscie sie umowily :) Czy za paliwo jakies wapiszonku oddac?? Bo to od tej pily to jednak kawalek jest chyba. Quote
wapiszon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Za paliwo nie chcę, jestem szczęśliwa ,że mogę pomóc. A zresztą Chodzież to moje rodzinne miasto. Może nawet znam domek, który chce przygarnąć sunię? Quote
scorpio133 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wapiszonku, tak sie ciesze ze tam pojedziesz - , ale by była niespodzianka jak bys panstwa znała Quote
magda z. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 niestety dzisiaj było bez wyjścia, bo najpierw utknęłyśmy w izolatkach, bardziej lolka, bo ja z michami ganiałam, a ona oporządzała towarzystwo. Później pracownicy czyścili boksy i nie było jak jej wyciągnać. Mam tylko 3 foty Bryzy, to bardzo dostojna niunia i jak nic musi szybko dom znaleźć. Quote
scorpio133 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jest naprawde piekna . Oby domek był szczesliwy, oby sie udało Quote
furciaczek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Sliczna jest :) Wapiszon bede do Ciebie jutro dzwonic. Quote
magda z. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mam nadzieję, że jej dzisiaj nie zasypie, bo zaczęło padać kilka godzin temu i nas zasypuje porządnie, już jest około 10 cm spokojnie;/ Quote
furciaczek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ty nie mow mi takich rzeczy:placz: Quote
magda z. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 furciaczek napisał(a):Ty nie mow mi takich rzeczy:placz: Boksy są tyłem do wiatru i za nimi jest jeszcze budynek po pgr, wiec akurat psy satmtąd mają chyba najlepiej pod tym względem, ale siłą rzeczy cosik pewnie nawieje, bo pada non stop;/ Ja Bryzę i tak powrzucałam jescze na jakieś portale, nie zaszkodzi, za dużo o niej nie napisałam, ale wydaje mi się, ze ktoś zainteresowany rasą i tak by się odezwał Quote
scorpio133 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 a u nas jeszcze nie pada - zobaczymy moze zacznie Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 CCty nie sa dlugowiecznie, 10 lat to naprawde sukces jest...ludzie maja tego swiadomosc pewnie i boja sie brac starszego juz psiaka...bo jednak dosc szybko bedzie trzeba sie rozstac...ale ja wierze ze jest gdzies tam dobra dusza ktora nie bedzie bala sie pokochac tego wielkiego plowego stwora...a moze juz sie ta dusza znalazla?? Quote
magda z. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Super by było, jakby to były te dusze. U nas non stop pada... Quote
Recommended Posts