Jump to content
Dogomania

Bryza odeszla za TM...badz szczsliwa tam kochana...Ecia bezpieczna w cudnym DS!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety dzisiaj było bez wyjścia, bo najpierw utknęłyśmy w izolatkach, bardziej lolka, bo ja z michami ganiałam, a ona oporządzała towarzystwo. Później pracownicy czyścili boksy i nie było jak jej wyciągnać.
Mam tylko 3 foty Bryzy, to bardzo dostojna niunia i jak nic musi szybko dom znaleźć.

Posted

furciaczek napisał(a):
Ty nie mow mi takich rzeczy:placz:

Boksy są tyłem do wiatru i za nimi jest jeszcze budynek po pgr, wiec akurat psy satmtąd mają chyba najlepiej pod tym względem, ale siłą rzeczy cosik pewnie nawieje, bo pada non stop;/ Ja Bryzę i tak powrzucałam jescze na jakieś portale, nie zaszkodzi, za dużo o niej nie napisałam, ale wydaje mi się, ze ktoś zainteresowany rasą i tak by się odezwał

Posted

CCty nie sa dlugowiecznie, 10 lat to naprawde sukces jest...ludzie maja tego swiadomosc pewnie i boja sie brac starszego juz psiaka...bo jednak dosc szybko bedzie trzeba sie rozstac...ale ja wierze ze jest gdzies tam dobra dusza ktora nie bedzie bala sie pokochac tego wielkiego plowego stwora...a moze juz sie ta dusza znalazla??