Jump to content
Dogomania

Bryza odeszla za TM...badz szczsliwa tam kochana...Ecia bezpieczna w cudnym DS!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Furciaczku a to jest na pewno bytom,tak? dziś nie mogę swobodnie rozmawiać bo chałupa pełna ludzi ale jutro zadzwonię do osoby, która smsem pytała o transport i wstepnie cos o środzie poinformowała......jutro po 10 na spokojnie zadzwonię

Posted

Lolka ja rozmawialam z tarzanka, przelewik juz zrobilam nawet za transport. A termin to najlepiej jakbyscie sami dogadali kiedy Wam pasuje :)
Domek moze przyjac Ecie kazdego dnia :)
Pysk mi sie smieje na sama mysl :D
Ecia ma juz nakupowane tyle zabawek, p i e rdulek itd ze tego przez tydzien nie ogarnie hihih

Posted

ja najmocniej przepraszam ale w tej chwili nie mogę dołożyć nawet grosza....na piątek muszę przekazać 250 zł na transport podhalaneczki i na nic wiecej nie mam

Posted

nasze schronisko jest na końcu świata;) dłużyna górna, obok zgorzelca. Nie wiem jak wygląda zjazd z A4 w godzieszowie, bo zawsze jeżdziłam starą 4. Jeśli tarzanka zjedzie w Godzieszowie, to musi wjechać na starą 4 do zgorzelca, na dużym rondzie pojechać prosto w stronę zgorzelca i skręcić w pierwszą droge w prawo z drogowskazem Czerwona Woda, póxniej jedzie się około 1km i przy pozostałości przystanku PKS-jest tylko niebieski slup i pokręcona tabliczka z autobusem, trzeba wypatrzeć po lewej stronie drogę asfaltową, taką na jeden samochód, tam skręcić i około 3 km przez zagajniki, mija się pojedyncze domy aż na końcu asfaltu jest schronisko-przed nim takie po pgr'owskie budynki. Dalej juz tylko las.... nie można się zgubić. Moze lolka wie, jak z tym zjazdem w Godzieszowie, bo ja tylko w b-cu zjeżdzam, a tam znowu nie zapędziłam się na rowerze-wszyscy testowali autostradę, jak ja zbudowali;)

Posted

lolka to zakręcona kobieta i nie skojarzyła, że wczoraj sms'owała z furciaczkiem;) Przeprasza bardzo, a teraz nie moze się dodzwonić. Jeśli jutro to ta środa to ona musi zadzwonić do kierownika, bo on nie wyda psa ani pracownicy bez uprzedniego zawiadomienia.

Posted

Jutro odpada, plan jest na czwartek wiec jesli ktos moglby poinformowac w schronie bede wdzieczna.
Tel mi padl jak bylam na zakupach i pewnie dlatego sie nie mogla dodzownic.
Z tarzanka dziewczyny musicie ustalic o ktorej bedzie Ecie mogla odebrac i jak to ma wygladac, ja cos przekrece jak znam siebie.

Posted

to ja zaraz zadzwonię do lolki, czyli w czwartek, a co z opłata schroniskową, bo to tez musimy załatwić - kto za nią wykłada, włascicielka czy kombinujemy? bo musimy wiedziec co mówić. Ja z tarzanką zaraz na gg obgadam gdzie schron jest:)

Posted

Furciaczku, potzrebujemy dane właścicielki do karty w schronisku. Osoby przewożące podpiszą oswiadczenie, ze tylko przewożą psa, a w papierach będą już namiary do bytomia. Potzrebny jest adres, pesel, nr dowodu, telefon tez. Ponieważ panienki były nie do adopcji i papiery ze sczepieniami sa u weta w zgorzelcu, istnieje duże prawdopodobieństwo, że polecą pocztą za sunią, bo to kawałek jest i nie wiadomo, czy wet zdarzy dzisiaj podjechać. Tarzanka juz wie jak dojechać, szczegółowo wytłumaczyłam.

Posted

Super, Pani Agnieszce bardzo na tym zalezalo. Czekam na te dane.

Apropo umowy adopcyjnej, to jak robimy?? Zalatwiamy to droga pocztowa?? Moge wydrukowac podeslac jej dwa egzemplarze do wypelnienia i jeden odesle?? I umowe na kogos pisac? Na schron, kogos od Was czy na mnie?

EDIt: Pw z danymi poszlo:p

Posted

furciaczek napisał(a):
Super, Pani Agnieszce bardzo na tym zalezalo. Czekam na te dane.

Apropo umowy adopcyjnej, to jak robimy?? Zalatwiamy to droga pocztowa?? Moge wydrukowac podeslac jej dwa egzemplarze do wypelnienia i jeden odesle?? I umowe na kogos pisac? Na schron, kogos od Was czy na mnie?

EDIt: Pw z danymi poszlo:p

Furciaczku ja nie dam rady jutro dotrzeć do schroo z umowa, więc póki co będzie jedynie schroniskowa a tą naszą moge wysłac ze szczepieniami lub oddzielnie....bez znaczenia i ta nasza umowe to najlepiej na którąs z nas wypisać, tak bezpieczniej
Marta przesłała mi adres ale kurcze potrzebuje tez nazwisko, imię, nr dowodu i telefon....to wszystko jest potrzebne do schroniskowej umowy

Posted

Tarzanka już jedzie, powinni dojeżdzać już do w-wia. jeśli dzisiaj nie pojadą na sląsk, to Ecia u nich przenocuje i jutro na spokojnie pojedzie. Bardzo grzeczna z niej panienka, jeszcze ja wygłaskałam trochę, ale zdjęć nie trzaskałam, bo nie chciałam jej denerwować.

Posted

samochód już pojechał, sama widziałam;) już powinni być we w-wiu. Jeśli nie dadzą rady to psiurka do jutra u nich posiedzi i pojadą innym. a samochód od babci pożyczony, zazwyczaj tarzanka innym jeździ. Ale niunia grzeczna, tylko chudziuteńka z niej lalunia, trochę odkarmienia nie zaszkodzi-w schronie to człowiek nie ma konstruktywnego spojrzenia jednak, jak wszystkie takie...