psiama Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 O co za wieści, co za wieści :multi::multi::multi: WYmiaziac ode mnie sunieczkę :eviltong:. Quote
maciaszek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No i muszę zrobić zamieszanie... :( Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się od pani Ani (coś mnie tknęło i zapytałam o Petrę), że już od kilku dni są na nią chętni. Dom, stały. Kończą teraz remont i na dniach mają małą odebrać. Ponieważ to ds to schronisko nie wyda nam Petry na dt... A zatem akcja odwołana. Jedyne, co nam pozostaje to dowiadywać się czy ludzie zgłosili się po sunię. Jeśli się nie zgłoszą to zacząć akcję od nowa... Tak czy inaczej dziękuję za zaangażowanie! Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 maciaszek napisał(a):No i muszę zrobić zamieszanie... :( Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się od pani Ani (coś mnie tknęło i zapytałam o Petrę), że już od kilku dni są na nią chętni. Dom, stały. Kończą teraz remont i na dniach mają małą odebrać. Ponieważ to ds to schronisko nie wyda nam Petry na dt... A zatem akcja odwołana. Jedyne, co nam pozostaje to dowiadywać się czy ludzie zgłosili się po sunię. Jeśli się nie zgłoszą to zacząć akcję od nowa... Tak czy inaczej dziękuję za zaangażowanie! Jaka szkoda, bo tego domu nie sprawdzimy... no cóż, dobrze, że Petra nie będzie długo w schronie. Ciotko Javena, to może innego psiura byś wzięła na dt? :cool3: co Ty na to Jaszo? :lol: Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Maciaszku, ale wieści... Sama nie wiem czy się cieszyć...chyba tak... Kupiłam już szeleczki i smycz... Javeno kochana, czy zdecydowałabyś się na innego pieska żeby dać mu tymczas? Byłoby fajnie. Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ach, i jeszcze jedno... Może tej dziewczynie z Krakowa polecę innego psiaka w takim razie? Jakiego? Może podam jej link do wątku Kudłacze w potrzebie? I miałam dzisiaj fajny telefon od Pana z Gliwic, po wylewie, starszy, mieszka z żona , mieli pieska 16 lat i szukają takiego własnie malucha jak Petra.. Potem jego córka napisała do mnie maila, fajna rodzinka, im też bym podała może ten link? Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 I taki maluch I taka 5 miesieczna... Quote
czarna1977 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jasza napisał(a):Ach, i jeszcze jedno... Może tej dziewczynie z Krakowa polecę innego psiaka w takim razie? Jakiego? Może podam jej link do wątku Kudłacze w potrzebie? I miałam dzisiaj fajny telefon od Pana z Gliwic, po wylewie, starszy, mieszka z żona , mieli pieska 16 lat i szukają takiego własnie malucha jak Petra.. Potem jego córka napisała do mnie maila, fajna rodzinka, im też bym podała może ten link? Jasza, zastanawiam się, czy Ci Państwo to nie ci sami, którzy chcieli adoptować Żabkę. Też kontaktowała się ze mną ich córka. Ludzie mili, ale w ogóle nie przygotowani na przyjęcie psa ze schroniska, zdziwieni, że być może trzeba go będzie nauczyć czystości, chodzenia na smyczy. Szukają typowego grzecznego kanapowca. Mam namiary na nich, możemy to skonsultować na PW. Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 czarna1977 napisał(a):Jasza, zastanawiam się, czy Ci Państwo to nie ci sami, którzy chcieli adoptować Żabkę. Też kontaktowała się ze mną ich córka. Ludzie mili, ale w ogóle nie przygotowani na przyjęcie psa ze schroniska, zdziwieni, że być może trzeba go będzie nauczyć czystości, chodzenia na smyczy. Szukają typowego grzecznego kanapowca. Mam namiary na nich, możemy to skonsultować na PW. No to cioteczki musicie to skonsultować! Tyle bidulinek :( Quote
leni356 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 __Lara napisał(a):No to cioteczki musicie to skonsultować! Tyle bidulinek :( Można im podesłać któregoś psiaczka z dt może Quote
Javena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Jasza']Maciaszku, ale wieści... Sama nie wiem czy się cieszyć...chyba tak... Kupiłam już szeleczki i smycz... Javeno kochana, czy zdecydowałabyś się na innego pieska żeby dać mu tymczas? Byłoby fajnie. DOBRZE,ŻE JESZCZE WESZŁAM TUTAJ. Oj ,to mój małżonek będzie zawiedziony.Juz dzis buszował na internecie po Brynowie. Tak jakos dziwnie sie złożyło,ze właśnie przed chwilą wkleiłam na NK waszą Żabkę. Własciwie to też nie wiem ,czy sie cieszyc,czy nie.Jak powiem mojemu,ze z biszkoptowej zrobił się bardziej brązowy:lol: Quote
Javena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nawet nie brązowa ,tylko prawie czarna. TEŻ PIĘKNA. Wszystkie są piekne jak są kochane. Obejrzałam kiedys filmik- Metamorfozy ze schroniska w Zabrzu.WIERZYC SIĘ NIE CHCIAŁO,ZE TO TE SAME PIESKI. MIŁOŚĆ ICH NAPRAWDE ODMINIŁA. Kazda istota potrzebuje miłosci. No cóz,cos trzeba zdecydowac.Nie stracę takiej okazji,żeby nie poznac wolontariuszki na żywo.:lol: Quote
Javena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A ten maluch ze zdjęcia ,to Żabka? Na Nk wydaje mi się,ze jest inny, choc też taki mały.:cool3: Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Javeno, to skontaktuj się może jutro z rana z Jaszą! Jej nr telefonu: 514-518-167. Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Javeno, to ja do Ciebie zadzwonie może , teraz jestem w pracy... Ten maluch to mlodziutki piesek. Nie ma imienia. Ta pieciomiesięczna to sunia, też bezimienna. A żabka to półtoraroczna suczka, ta co trafila posmierci wlasciciela do schroniska zaraz wkleje zdjęcia. To spotykamy się!! Super!! Napisz tylko jaki piesio!! Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Szeleczki mam w każdym razie, pieniądze też!! Quote
Javena Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Może byc Żabka. Pewnie tak chciał los,ze znlazłam ją na stronce PRZYGARNIJ PSIAKA. Poznałam stolik ,na którym robione są zdjecia. Wkleiłam wraz z opisem na NK. U nas jest bardzo dużo ludzi ,którzy mają pieski. Rano jak sie patrzy przez okno,to piesek za pieskiem na spacerze.Sa tez miłośnicy małych zwierząt.Znam kilku ,co niedawno pochowali swoje pupile. Moze znajdzie u NAS DOM?????????????:multi: DO ZOBACZENIA. 16.30 OBOK DWORCA? TAK? Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Będę z Żabką pod dworcem o 16.30 !!!! Cieszę się!!! Zaraz zadzwonię do schroniska!!! :loveu: :multi: JAVENO JETSEŚ WSPANIAŁA!!!! Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 DZWONIŁAM DO SCHRONISKA! ŻABKA CZEKA!!!:loveu: Po Petrę, przyjeżdżają jacyś fajni ludzie. Mam nadzieje, że dobrze trafi. Więc ten wątek kończymy. Założę Żabce nowy i wszystkich zapraszam już teraz!! Quote
Kisiaraf Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ale się tu dzieje hohoho. Javeno świetnie, że zdecydowaliście się na Żabkę :) Jaszo myśle, że należy się cieszyć, bo kolejna psiulka znajdzie się w bezpiecznym miejscu!!! To wrzuć koniecznie linka do nowego wątku. Ściskam oby więcej takich zakończeń. Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Założę wątek, ja tylko ją zabiorę dzisiaj! Javena jest niesamowita!!:helo::sweetCyb::buzi: Quote
Javena Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Weszłam własnie teraz.Fajnie,że Zabka. Wszystkie są nieszcześliwe.Moze Zabka znajdzie szybko domek,to zajmiemy sie Lolusiem. Quote
Javena Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Do zobaczenia:multi: cieszę sie. Gdyby coś wiecej bylo o Lolusiu (to tylko moja propozycja)wystawiłabym go na NK. ZDJĘCIE JUŻ SKOPIOWAŁAM.:roll: Quote
Recommended Posts