Jump to content
Dogomania

Petra - malutka, biszkoptowa, kudłata suczka - szukamy DT!!! Adoptowana.

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i muszę zrobić zamieszanie... :(
Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się od pani Ani (coś mnie tknęło i zapytałam o Petrę), że już od kilku dni są na nią chętni. Dom, stały. Kończą teraz remont i na dniach mają małą odebrać. Ponieważ to ds to schronisko nie wyda nam Petry na dt...
A zatem akcja odwołana. Jedyne, co nam pozostaje to dowiadywać się czy ludzie zgłosili się po sunię. Jeśli się nie zgłoszą to zacząć akcję od nowa...
Tak czy inaczej dziękuję za zaangażowanie!

Posted

maciaszek napisał(a):
No i muszę zrobić zamieszanie... :(
Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się od pani Ani (coś mnie tknęło i zapytałam o Petrę), że już od kilku dni są na nią chętni. Dom, stały. Kończą teraz remont i na dniach mają małą odebrać. Ponieważ to ds to schronisko nie wyda nam Petry na dt...
A zatem akcja odwołana. Jedyne, co nam pozostaje to dowiadywać się czy ludzie zgłosili się po sunię. Jeśli się nie zgłoszą to zacząć akcję od nowa...
Tak czy inaczej dziękuję za zaangażowanie!

Jaka szkoda, bo tego domu nie sprawdzimy... no cóż, dobrze, że Petra nie będzie długo w schronie.

Ciotko Javena, to może innego psiura byś wzięła na dt? :cool3: co Ty na to Jaszo? :lol:

Posted

Maciaszku, ale wieści...
Sama nie wiem czy się cieszyć...chyba tak...

Kupiłam już szeleczki i smycz...

Javeno kochana, czy zdecydowałabyś się na innego pieska żeby dać mu tymczas?
Byłoby fajnie.

Posted

Ach, i jeszcze jedno...
Może tej dziewczynie z Krakowa polecę innego psiaka w takim razie?
Jakiego?

Może podam jej link do wątku Kudłacze w potrzebie?

I miałam dzisiaj fajny telefon od Pana z Gliwic, po wylewie, starszy, mieszka z żona , mieli pieska 16 lat i szukają takiego własnie malucha jak Petra..
Potem jego córka napisała do mnie maila, fajna rodzinka, im też bym podała może ten link?

Posted

Jasza napisał(a):
Ach, i jeszcze jedno...
Może tej dziewczynie z Krakowa polecę innego psiaka w takim razie?
Jakiego?

Może podam jej link do wątku Kudłacze w potrzebie?

I miałam dzisiaj fajny telefon od Pana z Gliwic, po wylewie, starszy, mieszka z żona , mieli pieska 16 lat i szukają takiego własnie malucha jak Petra..
Potem jego córka napisała do mnie maila, fajna rodzinka, im też bym podała może ten link?

Jasza, zastanawiam się, czy Ci Państwo to nie ci sami, którzy chcieli adoptować Żabkę. Też kontaktowała się ze mną ich córka. Ludzie mili, ale w ogóle nie przygotowani na przyjęcie psa ze schroniska, zdziwieni, że być może trzeba go będzie nauczyć czystości, chodzenia na smyczy. Szukają typowego grzecznego kanapowca. Mam namiary na nich, możemy to skonsultować na PW.

Posted

czarna1977 napisał(a):
Jasza, zastanawiam się, czy Ci Państwo to nie ci sami, którzy chcieli adoptować Żabkę. Też kontaktowała się ze mną ich córka. Ludzie mili, ale w ogóle nie przygotowani na przyjęcie psa ze schroniska, zdziwieni, że być może trzeba go będzie nauczyć czystości, chodzenia na smyczy. Szukają typowego grzecznego kanapowca. Mam namiary na nich, możemy to skonsultować na PW.

No to cioteczki musicie to skonsultować!

Tyle bidulinek :(

Posted

[quote name='Jasza']Maciaszku, ale wieści...
Sama nie wiem czy się cieszyć...chyba tak...

Kupiłam już szeleczki i smycz...

Javeno kochana, czy zdecydowałabyś się na innego pieska żeby dać mu tymczas?
Byłoby fajnie.

DOBRZE,ŻE JESZCZE WESZŁAM TUTAJ. Oj ,to mój małżonek będzie zawiedziony.Juz dzis buszował na internecie po Brynowie.
Tak jakos dziwnie sie złożyło,ze właśnie przed chwilą wkleiłam na NK waszą Żabkę.
Własciwie to też nie wiem ,czy sie cieszyc,czy nie.Jak powiem mojemu,ze z biszkoptowej zrobił się bardziej brązowy:lol:

Posted

Nawet nie brązowa ,tylko prawie czarna. TEŻ PIĘKNA. Wszystkie są piekne jak są kochane. Obejrzałam kiedys filmik- Metamorfozy ze schroniska w Zabrzu.WIERZYC SIĘ NIE CHCIAŁO,ZE TO TE SAME PIESKI. MIŁOŚĆ ICH NAPRAWDE ODMINIŁA. Kazda istota potrzebuje miłosci.
No cóz,cos trzeba zdecydowac.Nie stracę takiej okazji,żeby nie poznac wolontariuszki na żywo.:lol:

Posted

Javeno, to ja do Ciebie zadzwonie może , teraz jestem w pracy...
Ten maluch to mlodziutki piesek. Nie ma imienia.
Ta pieciomiesięczna to sunia, też bezimienna.
A żabka to półtoraroczna suczka, ta co trafila posmierci wlasciciela do schroniska zaraz wkleje zdjęcia.
To spotykamy się!!
Super!!
Napisz tylko jaki piesio!!

Posted

Może byc Żabka. Pewnie tak chciał los,ze znlazłam ją na stronce PRZYGARNIJ PSIAKA. Poznałam stolik ,na którym robione są zdjecia. Wkleiłam wraz z opisem na NK. U nas jest bardzo dużo ludzi ,którzy mają pieski. Rano jak sie patrzy przez okno,to piesek za pieskiem na spacerze.Sa tez miłośnicy małych zwierząt.Znam kilku ,co niedawno pochowali swoje pupile. Moze znajdzie u NAS DOM?????????????:multi: DO ZOBACZENIA. 16.30 OBOK DWORCA? TAK?

Posted

Będę z Żabką pod dworcem o 16.30 !!!!
Cieszę się!!!
Zaraz zadzwonię do schroniska!!!
:loveu: :multi:

JAVENO JETSEŚ WSPANIAŁA!!!!

Posted

DZWONIŁAM DO SCHRONISKA!
ŻABKA CZEKA!!!:loveu:

Po Petrę, przyjeżdżają jacyś fajni ludzie.
Mam nadzieje, że dobrze trafi.

Więc ten wątek kończymy.
Założę Żabce nowy i wszystkich zapraszam już teraz!!

Posted

Ale się tu dzieje hohoho.
Javeno świetnie, że zdecydowaliście się na Żabkę :)
Jaszo myśle, że należy się cieszyć, bo kolejna psiulka znajdzie się w bezpiecznym miejscu!!!
To wrzuć koniecznie linka do nowego wątku. Ściskam oby więcej takich zakończeń.

Posted

Do zobaczenia:multi: cieszę sie. Gdyby coś wiecej bylo o Lolusiu (to tylko moja propozycja)wystawiłabym go na NK. ZDJĘCIE JUŻ SKOPIOWAŁAM.:roll: