Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Miejmy nadzieję, że już niebawem :cool3:[/QUOTE]
Zabrzmialo jak obietnica....i chce wierzyc, ze tak wlasnie jest..
Lusienka na ostatnich fotkach jest taka cudna, ze az sie monitor chce przytulac..nie ma zdjecia na ktorym by nie byla piękna..i te zabawowe "pozycje"...taki szczeniaczek:loveu::loveu:Widac z daleka ze prawdziwa poczciwina....Lusiu..do domu ale juz....na zime grzac Ci trzeba doopeczkę w nowym domku............:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='gonia66']Zabrzmialo jak obietnica....i chce wierzyc, ze tak wlasnie jest..
Lusienka na ostatnich fotkach jest taka cudna, ze az sie monitor chce przytulac..nie ma zdjecia na ktorym by nie byla piękna..i te zabawowe "pozycje"...taki szczeniaczek:loveu::loveu:Widac z daleka ze prawdziwa poczciwina....Lusiu..do domu ale juz....na zime grzac Ci trzeba doopeczkę w nowym domku............:roll::roll::roll:[/QUOTE]

Ja moge się tylko podpisać pod Twoimi słowami Goniu :)

Posted

dziewczyny, bo ja tu płonę pąsem :oops:

A Lusia czuje sie u nas jak w domu, Nawet zaczela szczekac na ludzi za brama. Tyle ze ona ich chyba tym szczekaniem pozdrawia a nie przegania :loveu:

Posted

Dharma napisał(a):
dziewczyny, bo ja tu płonę pąsem :oops:

A Lusia czuje sie u nas jak w domu, Nawet zaczela szczekac na ludzi za brama. Tyle ze ona ich chyba tym szczekaniem pozdrawia a nie przegania :loveu:

One wszystkie u was się tak czują - ja też :evil_lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
Lusinek siedzi sobie w Nosku i ma w nosku, że domki się ociągają. I słusznie;) To my się martwimy, a pieski niespecjalnie. Monisia już o to dba.

Ha....:multi::multi::multi:no to kamień z serca....:loveu::loveu:A domek sie znajdzie...no przeciez musi sie znaleźć dla takiej Pieknisi....:roll:

Posted

[quote name='elmira']Tylko, żeby nie był to czas zbyt długi;)

[FONT=MS Shell Dlg 2]Wyjęłaś mi to z ust. Rozumiem czekać cierpliwie ale bez przesady, wszystko ma swoje granice. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej znaleźli się odpowiedni ludzie dla księżniczki. [/FONT]