malibo57 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zaraz, zaraz, to nie znaczy, że Lusia ma tylko piękne wnętrze! Ona jest urocza! Tyle, że nie w kratkę, więc nie wpada w oko tak łatwo, jak "nabłyszczany róż";) Quote
agata-air Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 malibo cóż za trafne podsumowanie dyskusji :) Lusia jest niezwykła w swej zwykłości. Quote
Dorota Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 TAK BYM CHCIAłA ZEBY KTOś DOSTRZEGł W NIEJ TO O MY:lol: Quote
elmira Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ne pewno dostrzeże! Oby jak najprędzej. Quote
Ziutka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='elmira']Ne pewno dostrzeże! Oby jak najprędzej.[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że już niebawem :cool3: Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Ziutka']Miejmy nadzieję, że już niebawem :cool3:[/QUOTE] Zabrzmialo jak obietnica....i chce wierzyc, ze tak wlasnie jest.. Lusienka na ostatnich fotkach jest taka cudna, ze az sie monitor chce przytulac..nie ma zdjecia na ktorym by nie byla piękna..i te zabawowe "pozycje"...taki szczeniaczek:loveu::loveu:Widac z daleka ze prawdziwa poczciwina....Lusiu..do domu ale juz....na zime grzac Ci trzeba doopeczkę w nowym domku............:roll::roll::roll: Quote
elmira Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='gonia66']Zabrzmialo jak obietnica....i chce wierzyc, ze tak wlasnie jest.. Lusienka na ostatnich fotkach jest taka cudna, ze az sie monitor chce przytulac..nie ma zdjecia na ktorym by nie byla piękna..i te zabawowe "pozycje"...taki szczeniaczek:loveu::loveu:Widac z daleka ze prawdziwa poczciwina....Lusiu..do domu ale juz....na zime grzac Ci trzeba doopeczkę w nowym domku............:roll::roll::roll:[/QUOTE] Ja moge się tylko podpisać pod Twoimi słowami Goniu :) Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Lusia, ja ciebie psina poogłaszam. Za długo już czekasz na dom. Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Pojęła subtelnuju aluzju ;) Prześlij Dorota fotki na [email protected];) Lusia się lansuje na naszej klasie :) Quote
malibo57 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Lusinek siedzi sobie w Nosku i ma w nosku, że domki się ociągają. I słusznie;) To my się martwimy, a pieski niespecjalnie. Monisia już o to dba. Quote
Dorota Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 zgadzam się ,dobrze że mają swoje noski w Nosku u Monisi,:loveu: a nie w tych innych miejscach:evil_lol: z których przyszły Quote
Dharma Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 dziewczyny, bo ja tu płonę pąsem :oops: A Lusia czuje sie u nas jak w domu, Nawet zaczela szczekac na ludzi za brama. Tyle ze ona ich chyba tym szczekaniem pozdrawia a nie przegania :loveu: Quote
luka1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dharma napisał(a):dziewczyny, bo ja tu płonę pąsem :oops: A Lusia czuje sie u nas jak w domu, Nawet zaczela szczekac na ludzi za brama. Tyle ze ona ich chyba tym szczekaniem pozdrawia a nie przegania :loveu: One wszystkie u was się tak czują - ja też :evil_lol: Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 malibo57 napisał(a):Lusinek siedzi sobie w Nosku i ma w nosku, że domki się ociągają. I słusznie;) To my się martwimy, a pieski niespecjalnie. Monisia już o to dba. Ha....:multi::multi::multi:no to kamień z serca....:loveu::loveu:A domek sie znajdzie...no przeciez musi sie znaleźć dla takiej Pieknisi....:roll: Quote
Ziutka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dorota napisał(a):Na wszystko przyjdzie czas ;) Oczywiście ;) Quote
elmira Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Tylko, żeby nie był to czas zbyt długi;) Quote
agata-air Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='elmira']Tylko, żeby nie był to czas zbyt długi;) [FONT=MS Shell Dlg 2]Wyjęłaś mi to z ust. Rozumiem czekać cierpliwie ale bez przesady, wszystko ma swoje granice. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej znaleźli się odpowiedni ludzie dla księżniczki. [/FONT] Quote
zina7777 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a oto allegro dla naszej pięknisi :p LUSIA- sama samotna, porzucona, URATOWANA!!! (814324639) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts