malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A oni, jak zwykle:) Koloryt lokalny - co my zrobimy, jak pójdą do domków? Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Przepraszam ale Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!! Quote
elmira Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A u Lusi cisza? Żadnego domku nie ma na horyzoncie? Quote
Dorota Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Cisza nie tylko u Lusi,:loveu: będzie dobrze:lol: Quote
elmira Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Oj Dorota, wpływasz jak balsam na zbolałe dusze. Ja wiem, że będzie dobrze, ale fajnie jeszcze od kogos to usłyszeć:) Quote
malibo57 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Lusieńka zimuje w nabytym tłuszczyku. Na wiosnę planuję inspekcję wyczuwalnych żeberek - niech no tylko nie wyczuję:mad: Quote
elmira Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Lusieńko, idź ty wreszcie do domu. Bo jak nie ty, psinko, to kto? Quote
Dorota Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='malibo57']Lusieńka zimuje w nabytym tłuszczyku. Na wiosnę planuję inspekcję wyczuwalnych żeberek - niech no tylko nie wyczuję:mad:[/QUOTE] Lusieńko wykorzystaj ten czas i mierz obwód pasa i bioder psinko , nie słuchaj ciotek które dzięki którym nabierasz tłuszczyku , bo jak ciotka Malibo przyjedzie , to nie będziesz mogła wyjść na "wybieg":evil_lol: Quote
elmira Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 E tam wybieg. Luśce potrzeba kameralnej chatynki z dobrym człowiekiem. Mi to się widzi, że Monia, nie może się z Lusią rozstać i pewnie gdzieś, tam kamufluje domki;) Quote
malibo57 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dorotko, miałaś na myśli, w bikini?:cool3: Dziś dowiedziałam się przez przypadek, że Lusi miejsce w bardzo dobrym domku zajął Mroziak z Palucha. Nie żałujmy, tamten psiak bardziej potrzebował, bo nie jest zdrowy. Pytała o Lusię też p. Ania z Gdańska. Lusinku, ten domek gdzieś krąży wokół Ciebie:) Quote
Ziutka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='malibo57'] Lusinku, ten domek gdzieś krąży wokół Ciebie:)[/QUOTE] Krąży...krąży aż wreszcie trafi do celu :) Quote
Dorota Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Luska cudo , dawno tu nie byłam , ale I love you Lusienko:loveu::loveu: Quote
agata-air Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Oj Luśka już tyle czeka...słodka jest. Quote
Ziutka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [CENTER]Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać :diabloti: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :angel::angel::angel: :drink1::drink1: :cunao::cunao::cunao: :drinka: A teraz stąd spadam :scared: żeby mnie ciocia Malibo nie zbiła :eviltong: [/CENTER] Quote
elmira Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 A mojej wiadomości nie puściło:) Pewnie dlatego, że to była szalona balanga. Lusieńko:):):) Quote
malibo57 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ziuteczko, dzieki, ze już sie ucieszyłaś, bo mnie zagnało, jak zwykle!!!! Yupiiii! Dzieci! Chłopcy i dziewczynki!!!!! LUSIA MA DOMEK!!!!! I to ten, ten, który sie "zajął", ale nie mógł o Lusi zapomnieć. Domek sprawdzony, domek kontrolowany- dogomaniacki. DOMEK!!!!! Potańczę sobie! Doopa, nie potańczę, bo Dogo ma zły humor i nie pozwala. Ale, mało mnie to obchodzi. Szczegóły: 1.Domek jest w Gdańsku, u wspaniałej, znanej dogomaniakom Pani Ani. 2.W niedzielę Pati-c wiezie Lusię do Ostródy - pani Ania przyjedzie po Lusię do Ostródy z Gdańska. 3. W domku jest inna zwierzyna 4. W domku jest ogródek 5. Domek ma przyjazne sąsiedztwo przez "bliźniacza " ścianę 6. Ale, jak my bedziemy zyć bez Lusi...? Quote
elmira Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao: Quote
Lilek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Naprawdę?ale naprawdę ma domek??? Hura i hip hip!nareszcie! Quote
luka1 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 malibo57 napisał(a):6. Ale, jak my bedziemy zyć bez Lusi...? trudno będzi, bo Lusia zżyła się z naszym światkiem, a domek wkrótce nam podziekuje za Lusie bo dostaje wspaniałego psa. Quote
agata-air Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :loveu::lol::multi::razz::p:crazyeye::eviltong::cool3::p To ja tyle...balangi nie zrobię bo dogo :mad: Quote
Recommended Posts