Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro na 14.00 zawożę Lusię na sterylizację...
Czy któraś z cioteczek nas wesprze choć trochę finansowo do sterylki :roll:...jeszcze trzeba będzie wysterylizować Julkę a kasy brak :shake:

Posted

Ziutka a ile będzie trzeba na te sterylki? Ja mam nadal rzeczy na bazarek ale doba mi się kurczy coraz bardziej i nie mam czasu z nimi nic zrobić. Chciałam je dać razem z rzeczami z akcji w szkole ale jak co to mogę wysłać paczką. Poszukam jeszcze czegoś w domu:cool3:

Posted

[quote name='sonia&me']Ziutka a ile będzie trzeba na te sterylki? [/quote]
Za takiej wielkości sunię 200-250zł...a jeszcze trzeba będzie z Daisy do weta jechać i też ją sterylizować i dobermankę Zuzę :placz:

Posted

Dużo tego:shake: Pomyślę jutro co z bazarkiem bo dzisiaj umieram po prostu:placz: obecnie cierpię na potworny brak funduszy ale może coś od rodziców wyproszę to wyślę choć troszkę

Posted

[quote name='sonia&me']Dużo tego:shake: [/quote]
Od cholery tego dużo :shake: ale sterylizować trzeba bo te psiaki się mnożą w expresowym tempie niestety :shake:

Posted

kto Lusi nie zna nie wie jaka jest kochana. To typowo rodzinny pies, do dzieci, kotów, krórików, babć i dziadków.Do bloku i ogrodu. Uniwersalna psina dla kochających ludzi. I ciągle sama.

Posted

luka1 napisał(a):
kto Lusi nie zna nie wie jaka jest kochana. To typowo rodzinny pies, do dzieci, kotów, krórików, babć i dziadków.Do bloku i ogrodu. Uniwersalna psina dla kochających ludzi. I ciągle sama.

:) Ale fajnie napisane. Aż ukradnę tekst do ogłoszeń, oki?

Dobrze, że malutka juz ciachnięta.