Dorota Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Byłam na allegro .Widziałam Lusię , prezentuje się pięknie . Piękne dzięki , czekamy na dobrego opiekuna dla Lusi:loveu: Quote
elmira Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 LUSIA-tak ufać może tylko ona. (4288) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Dharma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='luka1']pies niedoceniony a to na dodatek psia dogoterapeutka na kazda okazje :) Quote
Ziutka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Zrobiłam ogłoszenia dla Lusieńki : Lusia - Zwyczajna jak chleb - niezwykła jak miłość... To jedno z najsłodszych stworzeń, jakie / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Lusia - niezwykła jak miłość...pokochaj Lusię! Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Lusia - niezwykła jak miłość.Cudowna Lusia, psy, pozostałe Lusia - niezwykła jak miłość...Cudowna Lusia :) : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Psy - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj oddam psa - Kierowca zawinił…ale całą winę ponosi ofiara Lusia - niezwykla jak milosc...cudowna Lusia : http://www.ofertka.pl/Lusia_niezwykla_jak_milosc...cudowna_Lusia_:)_-1508404168.html Spacer z psem? Niech Twój pies pozna inne psy i pieski ! Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Ogłoszenie nr 2841 - Lusia - niezwykla jak milosc...pokochaj Lusie!!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl - Lusia - niezwykla jak milosc...pokochasz Lusie? Lusia - niezwykla jak milosc...pokochasz Lusie? - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Lusia - niezwykla jak milosc - pokochasz Lusie? - ogloszenia.e-gratka.info Lusia - niezwykla jak milosc - pokochasz Lusie? - warsza.pl Kupię Sprzedam | Lusia - niezwykła jak miłość, cudowna Lusia! Pokochasz ją? Lusia - niezwykła jak miłość, cudowna Lusia - dasz jej dom? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ogłoszenie Lusia - niezwykła jak miłość...cudowna Lusia! Adoptuj! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl Lusia - niezwykła jak miłość...cudowna Lusia :) Dasz jej dom? | Neeon.pl Lusia - niezwykła jak miłość, cudowna Lusia! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Kupię Sprzedam Lusia - niezwykła jak miłość...pokochajcie Lusię! : fundacja nero : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl http://sochaczew.olx.pl/lusia-niezwykla-jak-milosc-cudowna-lusia-daj-jej-dom-iid-56674203 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy suczka czarno-brązowa Sochaczew Ogłoszenia Najpewniej.pl - Lusia - niezwykła jak miłość...pokochaj Lusię! - Wielorasowe Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Lusia - niezwykła jak miłość - pokochaj Lusię | i-Bazar.pl Lusia - niezwykła jak miłość...pokochasz Lusię?, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie Lusia - niezwykła jak miłośc, daj jej DOM! Pokochaj Lusię! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenie Lusia - niezwykła jak miłość...daj jej DOM Sochaczew Ogłoszenia drobne Zwierzęta > Psy i koty - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Zwierzęta > psy i koty > ogloszenia drobne > ojej.pl do adopcji - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Lusia - niezwykła jak miłość - daj jej DOM! - Bezpłatne anonse i ogłoszenia. [FONT="]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=6[/FONT] Quote
malibo57 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ziuteczka? Ty spałaś dziś cokolwiek? Quote
Ziutka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 malibo57 napisał(a):Ziuteczka? Ty spałaś dziś cokolwiek? Spałam :cool3: troszkę wczoraj...troszkę dzisiaj i zrobione ;) Teraz czas na Zuzie :razz: Quote
luka1 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ale piękny kogutek :crazyeye:. Gdybym tak nie kochała drobiu kupiłabym takie ptaki swoim psom, a tak tylko sznury im pozostały do zabawy. Quote
elmira Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Jestem chyba w jakimś matriksie ;( Jakie paskudne forum. Mam nadzieję, że to tylko jakaś wersja próbna. Quote
malibo57 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 No, totalny pasztet! I nie ma bazy danych - nie ma dostepu do subskrybowanych watków. Przynajmniej ja nie mam. Co to ma być? Wie ktoś? Quote
elmira Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Trwa chroniczne polepszanie (się) portalu. Jak zwykle bez uprzedzenia, jak zwykle bez słowa wyjasnienia. W skrócie niesie przesłanie: "Mamy was w doo userzy" ("was"-celowo z małej, bo tyle jest szacunku ze strony tworzących forum dla nas-użytkowników). Quote
luka1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 no skoro już dziecko mnie nauczyło i pokonałam trudności z forum podnosimy psinę Quote
Dharma Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 :loveu:Moniu, jesteś przekochana:) Dzięki serdeczne za wszystkie foty, na wszystkich wątkach. Quote
elmira Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 O bożesztymój! Na ostatniej focie potffór ;) :) Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 E tam, potwór! Widzisz to oko? Rasowa kobieta:evil_lol: Quote
Dorota Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Piękne zdjęcia , Luśka we wszystkich możliwych odmianach i zalotna i dzieciaczek z zabawkami i zadziorna , ktoś ma talent fotograficzny:evil_lol: ale przyznam ze i obiekt wdzięczny.;) Quote
Dharma Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dorota napisał(a):Piękne zdjęcia , Luśka we wszystkich możliwych odmianach i zalotna i dzieciaczek z zabawkami i zadziorna , ktoś ma talent fotograficzny:evil_lol: ;) płonę w pąsach :oops::oops::oops: to dlatego ze: Dorota napisał(a): przyznam ze i obiekt wdzięczny.;) Quote
Recommended Posts