Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No laseczki , jesteście the best. Można powiedzieć całkiem w klasie.
Orsini , Krysiu to może być początek wielkiej przyjaźni ( z tekstów Orsini jednoznacznie wynika, iż ją na to stać )
Obu Wam zazdroszczę temperamentu.
Buziaczki

Posted

Masz rację Justyna ale naza dyskusja była w tym temacie i jak najbardziej na temat, bo jeden z obrońców odezwał się po czasie(t zw spóżniony refleks) i właśnie tutaj należało mu sprawę naświetlić

Posted

To pewnie mowa o mnie. Ale mnie boli cywilizacja.Za późno weszłam w wielki świat, ale za to jak intensywnie. Mam oczy czerwone od komputera jak królik , i nie wiem jak długo wytrzyma to rodzina , może nawet w gruzach legnie moja kariera zawodowa?
jeśli więc mnie nie będzie to znaczy , ze zarabiam na papu dla moich perełek.

Posted

Ela nie przeczytałąś od początku, to nie o Tobie , to jakiś Rafał wszedł zupełnie niezorientowany i od progu zaczął strzelać z ciężkie aminicji. Zostaw na chwilę te swoje zdjęcia i poczytaj

Posted

Dziendobry spioszki!!!!
POBUDKA!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nie wiem jak u Was , ale u mnie pogoda wprost tragiczna-nie wiem ile bede zmuszona wypic kaw, zeby nie zasnac...:((((((ehhhhh

Posted

elżbietarusos napisał(a):
O 5 to ja usypiam ,ale już o 6 mogę być w jako takiej używalności.

:o :o :o :o :o :o :o :o
cyborg????? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja to potrzebuje z 8h snu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i te wstawanie o 5tej jest dla mnie straszliwym nieszczesciem....ehhhh

Posted

no niestety...dlatego gram w totka....
i potem bedzie....
3, 11, 15.................. :lol: :lol: :lol: :lol: wiecej cyfr Wam nie podam, bo zmalpujecie i bede sie musiala wygrana podzielic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Moja praca nie wymaga wczesnego wstawania.
Dwa razy w tygodniu muszę meldować sie o 8 ,w pozostałe dni prcuję w godzinach jakie mi odpowiadają .
Ale rozmarzyłam sie . Czuje , ze nic nierobienie pokochałabym.
Może dożyje emerytury , a wtedy..............

Posted

to moze ja dokoncze...
...a wtedy na nic Cie nie bedzie stac, bo emeryturki sa baaaaaaaaaaaardzo male, a poniewaz leki sa za to droooooooooooogie, wiec nawet na chleb ze smalcem Ci nie zostanie.........
nie ma jak poranna porcja optymizmu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: