Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Smacznego Justyna. Znów chyba będzie draka, bo zupełnieniechcący na buldożkach opowiedziałam trochę o innej klubówce, ale może Orsini tam nie zajży. Na sbf niema forum. Są tylko ładne buldożki

oj a to brzmi jak zaproszenie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Oj Ela rusos - współczuję, ciężka lektura, chyba całą noc siedziałaś. Orsini Ciebie napewno do dyskusji nie zaproszę, bo gdzie się nie pokarzesz, tam atmosfera gęstnieje. Aniele - pewno za dużo tej finlandii. Mnie głowa nie boli. No wpadłam na chwilkę i znikam. Moje buldożerki mnie wzywają. Pozdrawiam was. Może jeszcze zajżę przed wieczorem. Orsini tą ka taraktę, to ty z tej złości napewno niedługo bęzieszz miała :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Draczyn napisał(a):
Orsini tą ka taraktę, to ty z tej złości napewno niedługo bęzieszz miała :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

lepsze to niz ze starosci, nieprawdaz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Orsini tą ka taraktę, to ty z tej złości napewno niedługo bęzieszz miała :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

lepsze to niz ze starosci, nieprawdaz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sorry nie znam Was osobiście i waszego wieku,ale jeżeli to jest przytyk do czyjegoś wieku to naprawdę zastanów się nad sobą,każdemu lata lecą ,a starszemu należy się szacunek,mama nie uczyła?

Posted

orsini napisał(a):
Draczyn napisał(a):

co do wieku , to nie jestes coraz mlodsza , niestety coraz starsza i bardziej zgorzkniala !! i psujesz sie juz od srodka !!

Posted

Dzięki serdezne Justynie i Aniołkowi. Orsini jest coraz bardziej złośliwa , coaz starsza i coraz bardziej piękna - sez bomba - oby nie wybuchła. Ja tylko na chwilkę wrócę wieczorem. Strasznie dużo zajęć mi się nazbierało. Do wiezora :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue:

Posted

Masz rację Justynko. Ja też uważam, że krytykować można i trzeba, ale nie obrzucać się błotem, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Nie uczmy naszych piesków agresji, bo się pozagryzają. To co się dzieje na mam grzywacza - toistne piekło i pytam raz jeszcze - czemu i komu to ma służyć???????????????????????????????

Posted

JustynaJK napisał(a):
ja tam nie jestem ciekawa niczyjego wyglądu,wystarczy,że co poniektórych poczytam i mam jako takie wyrobione zdanie :)

bardzo nie lubię obrzucania sie błotem na forum

Justyna , wiem nikt tego nie lubi ale wystarczy poczytac mam grzywacza i nie wytrzymuje !!

nalezy reagowac w odpowiedni sposob!!

ja mam rowiez wyrobione zdanie na temat pewnych osob , ale coz czasami nalezy miec taki jezyk , bo cie zadepcza , zapluja i zniszcza !!

Posted

JustynaJK napisał(a):
no właśnie,coraz więcej jadu między dogomaniakami

Ja tam nie uczestniczę w tych wymianach, ale czytać też nie jest przyjemnie :-? Natomiast zauważyłam że jad sieje tylko jedna osoba na wszystkich forach :roll:

Posted

Gośka napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
no właśnie,coraz więcej jadu między dogomaniakami

Ja tam nie uczestniczę w tych wymianach, ale czytać też nie jest przyjemnie :-? Natomiast zauważyłam że jad sieje tylko jedna osoba na wszystkich forach :roll:

co racja to racja