Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 a co oznacza płomyczek - pewnie 2500 postów. Ja za długie posty piszę - to pewnie się nie doczekam Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Popatrz Justynka jaka jestem wredna, zapomniałam Ci pogratulować, ale robię to teraz - gratuluję serdecznie Quote
AngelOfDeath Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 nie 2501 postow , doczekasz sie napewno idziesz ajk burza , nie nie jak burza jak tornado jeszcze troszke i mnie dogonisz :lol: :lol: :lol: a co tam ... jeszcze mnie przescigniesz :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ojej dzięki bardzo,niedługo i Tobie zapłonie! Quote
AngelOfDeath Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a):Popatrz Justynka jaka jestem wredna, zapomniałam Ci pogratulować, ale robię to teraz - gratuluję serdecznie a to dobre , no wiesh jak moglas 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn..i nawet sie nie przywitasz ze mna??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Witaj Orsini - zkim miałam się witać, przecież siedziałaś do tej pory na sznaucerzch. Brakowało nam Ciebie. Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 serio??? :o :o to milo:))) ale niestety musze juz zaraz isc do domku....weekend czeka!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
AngelOfDeath Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):serio??? :o :o to milo:))) ale niestety musze juz zaraz isc do domku....weekend czeka!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: i Sopot :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 eee akurat mi sie jechac nie chce:((i to na 2 dni:((((((((((buuuuuu i bez psa!!!!!!!!!!!to co to za wystawka??? fakt, ze zwiedze sobie Ikee, ale.... Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Bez psa to trochę bez sensu. Mamy takiego jednego hodowcę w buldożkach, co wszędzie jeżdzi bez psów. Zawsze zastanawiałam się nad tym - co on robi i jaką ma w tym przyjamność.ale -organista lubi ogórki, aksiądz jego córki - każdy lubi co innego - na szczęście Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 hahahhaha nie ja jade bo musze:(((((((za kierowce robie...tak bym nie jechala...no ale jak juz jade to dlatego zamierzam zwiedzic Ikee, bo u mnie na wiosce jej nie ma, a na te same wciaz psy to juz patrzec mi sie nie chce:)))) Quote
SengaSengana Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Orsini jak juz jesteś na ozdobnych to wklej jakieś zdjęcie małego chinczyka,czy jeszcze go nie odebrałaś? Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Oj tak Orsini, wklej fotkę, zanim nas opuścisz Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 prosze bardzo-to zwierzatko kiedys bylo moje...i mam nadzieje, ze kiedys jeszcze bedzie.... Quote
Ania i Psy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Reklamacja, miał być chińczyk (pies) a ja widzę konia.Nie z nami takie numery. Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Orsini Jest piękny , skoncentruj się lepiej na nim, niż na chłopach. Proponuję , byś wzięła nadgodziny , wtedy dłużej będziesz w Necie. Quote
SengaSengana Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 to napewno nie jest chinczyk i z całą pewnością nie mały... a tak na serio to co to za konisko, ty mialaś kiedyś swojego konia???? nigdy nic o nim nie mówiłaś Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no a chinczyk to przeciez taki konik, nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Przepiękny koń, ja ubóstwiam konie. Zaprzyjażniona jestem z pewną hodowlą w okolicach Olsztyna, gdzie mają piękne buldożki i jeszcze piękniejsze konie, ostatnio urodziło im się 7 żrebiąt. Chyba będę musiała się tam wybrać, aby je zobaczyć Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Senga mialam....z Sylwia sobie 2 przywiozlysmy...potem go Elwis kupil ,bo ja nie mialam kasy na niego:((((( Mialam go prawie 2 lata, i mam nadzieje, ze go kiedys odkupie, jak juz bedzie stary i kulawy to wtedy w cenie miesa pojdzie....:((((( Oldenburg siwy, Po Corradino-dziadek Corrado...ehhh stare czasy......a byl kochany!!!skurkowaniec mial taki charakter, ze ciagle przez niego plakalam ze zlosci!a jak juz mialam mega dola to on to wyczuwal i wtedy normalnie aniol nie kon-wszystko robil, chodzil super itp. Ale juz na drugi dzien jak mi deprecha mijala to znowu zabawa od poczatku i mnie wqrzal na maxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ela, u mnie nie ma nadgodzin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczan ja jestem z Olsztyna!!! koniarzy to ja znam, ale zeby ktos mial jeszcze buldozki???? :o :o :o :o Quote
Recommended Posts