Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie 2501 postow , doczekasz sie napewno idziesz ajk burza , nie nie jak burza jak tornado jeszcze troszke i mnie dogonisz :lol: :lol: :lol: a co tam ... jeszcze mnie przescigniesz :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Draczyn napisał(a):
Popatrz Justynka jaka jestem wredna, zapomniałam Ci pogratulować, ale robię to teraz - gratuluję serdecznie

a to dobre , no wiesh jak moglas 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Bez psa to trochę bez sensu. Mamy takiego jednego hodowcę w buldożkach, co wszędzie jeżdzi bez psów. Zawsze zastanawiałam się nad tym - co on robi i jaką ma w tym przyjamność.ale -organista lubi ogórki, aksiądz jego córki - każdy lubi co innego - na szczęście

Posted

hahahhaha
nie ja jade bo musze:(((((((za kierowce robie...tak bym nie jechala...no ale jak juz jade to dlatego zamierzam zwiedzic Ikee, bo u mnie na wiosce jej nie ma, a na te same wciaz psy to juz patrzec mi sie nie chce:))))

Posted

Przepiękny koń, ja ubóstwiam konie. Zaprzyjażniona jestem z pewną hodowlą w okolicach Olsztyna, gdzie mają piękne buldożki i jeszcze piękniejsze konie, ostatnio urodziło im się 7 żrebiąt. Chyba będę musiała się tam wybrać, aby je zobaczyć

Posted

Senga mialam....z Sylwia sobie 2 przywiozlysmy...potem go Elwis kupil ,bo ja nie mialam kasy na niego:((((( Mialam go prawie 2 lata, i mam nadzieje, ze go kiedys odkupie, jak juz bedzie stary i kulawy to wtedy w cenie miesa pojdzie....:(((((
Oldenburg siwy, Po Corradino-dziadek Corrado...ehhh stare czasy......a byl kochany!!!skurkowaniec mial taki charakter, ze ciagle przez niego plakalam ze zlosci!a jak juz mialam mega dola to on to wyczuwal i wtedy normalnie aniol nie kon-wszystko robil, chodzil super itp. Ale juz na drugi dzien jak mi deprecha mijala to znowu zabawa od poczatku i mnie wqrzal na maxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ela, u mnie nie ma nadgodzin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: