Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu tez Siwy....
a zaraz potem mnie tak pociagnal, ze wyrznelam twarza w ziemie a ten galopem ucieeeeeeeeeeekkkkllllllll
i teraz biegnijcie sobie w sniegu po kolana przez 2km, bo nie wiecie gdzie szkapa pobiegla czy czasem nie wyleci na droge krajowa chyba nawet......
no charakterek to on mial :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie znam hodowli koni i buldożków jednocześnie.
W Liskach mieszkają Pacyńscy , to koniarze od pokoleń , ale oni hodowali dogi niemiecki, też piękne.
Orsini , czy jesteś spokrewniona z jednym z członów kapeli Harlem ?

Posted

Ela nic mi na ten temat nie wiadomo :lol: :lol: :lol: ale jak czlonek :lol: :lol: :lol: fajny, to moge byc :lol: :lol: :lol: :lol:

No Pacynscy to wlasnie inne psiaki, a kunie panstwowe maja pod swoja piecza....wiec to odpada....potem niejaka Sfora z nad Jeziora tez ma koniuf troche, a jesczze wiecej psuf-ale o buldozkach nie slyszalam....hmmmm...a 7 zrebiat to juz calkiem calkiem stadko!!!!

Posted

aaaaaa:)))no Pysi Oprysi to ja nie znaju:)))a konie Agaty (chyba dobrze pamietam?) sa super!!!!tylko, ze ona to tak kolo Olsztyna to nie bardzo mieszka:))))ja szukalam tak w okolicach 30km no ciut dalej:))))))a ona to chyba ze 100km?

Posted

No u mnie też kilka koni by się znalazło i kilka szalonych piesków ale to nie buldożki.... a p.Adrianowską też znam i to napewno jest dużo dalej od Olsztyna niż 30 km.Nawet nie wiedziałam że ma buldożki..

Posted

Draczyn napisał(a):
Zgadza się Orsini. Polska jest mała. Dla mnie Mazury to okolice Olsztyna

hahaha nie no spoko:)))))))daleko nie jest:))))ale i tak bym nie wpadla, ze ona ma buldozki:)))))))
a maja jakas swoja www???tzn. z konmi, bo buldozki to moze niekoniecznie....ona calkiem fajnie kryje te swoje konie, a ceny tych zwierzakow tez ma bardzo przystepne!w tej chwili to ja sobie moge jedynie ponarzyc o szkapie, ale kiedys moze.....

Posted

No i okazuje się ,że wszyscy mamy wspólnych znajomych. A do Pysi Oprysi coś nie mogę doechać, ale napewno niedługo się wybiorę. Narazie widujemy si od czasu do czasu w Warszawie, lub gadamy przez telefon. Bardzo ją lubię

Posted

no ja jej nie znam tylko z widzenia z zawodow:))kiedys duzo startowala.....no i konie z Konskiego Targu widze czasem:))))
Ok, milgo weekendu Wam zycze wszystkim!!!papapa

Posted

A ty saque.... (oj bo sobie język połamię), też masz konie - to już cię polubiłam. Ja też chętnie bym miała, alebrak mi miejsca i w Warszawie niewolno. Szkoda ze nie masz buldożków, to byśmy miały wiecej wspólnych tematów, ale może kiedyś Cię namówie i Orsini też powinna sie skusić na pięknego buldożka

Posted

WeszLam dzisiaj w temat Wystawy - Legionowo 2005, gdyż chciaLabym się ta wybrać i zauważyłam, że te same osoby, które krytykowały mnie ostro w tym temacie, ponieważ śmiałam pierwszy raz w życiu(25 lathodowli) - skrytykować sędziego, przejeżdżają się bezkarnie po innych sędziach międdzynarodowych i nikt ich za to nie potępia. Zróbcie mi może listę sędziow, których wolno mi krytykować, a których nie, bo za następne kilkanaśie lat też może mi się zechce kogoś skrytykować i niechciałabym znów być zmieszana z błotem i wdeptana w ziemię