orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 tu tez Siwy.... a zaraz potem mnie tak pociagnal, ze wyrznelam twarza w ziemie a ten galopem ucieeeeeeeeeeekkkkllllllll i teraz biegnijcie sobie w sniegu po kolana przez 2km, bo nie wiecie gdzie szkapa pobiegla czy czasem nie wyleci na droge krajowa chyba nawet...... no charakterek to on mial :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja też nie znam hodowli koni i buldożków jednocześnie. W Liskach mieszkają Pacyńscy , to koniarze od pokoleń , ale oni hodowali dogi niemiecki, też piękne. Orsini , czy jesteś spokrewniona z jednym z członów kapeli Harlem ? Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ela nic mi na ten temat nie wiadomo :lol: :lol: :lol: ale jak czlonek :lol: :lol: :lol: fajny, to moge byc :lol: :lol: :lol: :lol: No Pacynscy to wlasnie inne psiaki, a kunie panstwowe maja pod swoja piecza....wiec to odpada....potem niejaka Sfora z nad Jeziora tez ma koniuf troche, a jesczze wiecej psuf-ale o buldozkach nie slyszalam....hmmmm...a 7 zrebiat to juz calkiem calkiem stadko!!!! Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Hodowla buldożków nazywa się Odd Pysi Oprysi, a właścicielką jest przemiła Pani Adrrianowska Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 aaaaaa:)))no Pysi Oprysi to ja nie znaju:)))a konie Agaty (chyba dobrze pamietam?) sa super!!!!tylko, ze ona to tak kolo Olsztyna to nie bardzo mieszka:))))ja szukalam tak w okolicach 30km no ciut dalej:))))))a ona to chyba ze 100km? Quote
SengaSengana Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No u mnie też kilka koni by się znalazło i kilka szalonych piesków ale to nie buldożki.... a p.Adrianowską też znam i to napewno jest dużo dalej od Olsztyna niż 30 km.Nawet nie wiedziałam że ma buldożki.. Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Zgadza się Orsini. Polska jest mała. Dla mnie Mazury to okolice Olsztyna Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a):Zgadza się Orsini. Polska jest mała. Dla mnie Mazury to okolice Olsztyna hahaha nie no spoko:)))))))daleko nie jest:))))ale i tak bym nie wpadla, ze ona ma buldozki:))))))) a maja jakas swoja www???tzn. z konmi, bo buldozki to moze niekoniecznie....ona calkiem fajnie kryje te swoje konie, a ceny tych zwierzakow tez ma bardzo przystepne!w tej chwili to ja sobie moge jedynie ponarzyc o szkapie, ale kiedys moze..... Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No i okazuje się ,że wszyscy mamy wspólnych znajomych. A do Pysi Oprysi coś nie mogę doechać, ale napewno niedługo się wybiorę. Narazie widujemy si od czasu do czasu w Warszawie, lub gadamy przez telefon. Bardzo ją lubię Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no ja jej nie znam tylko z widzenia z zawodow:))kiedys duzo startowala.....no i konie z Konskiego Targu widze czasem:)))) Ok, milgo weekendu Wam zycze wszystkim!!!papapa Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Strony jescze nie ma. Namawiam ją żeby zrobiła. Chyba z końmi też nie ma, bo by doczepiła tam buldożki. Ma tylko maila Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A ty saque.... (oj bo sobie język połamię), też masz konie - to już cię polubiłam. Ja też chętnie bym miała, alebrak mi miejsca i w Warszawie niewolno. Szkoda ze nie masz buldożków, to byśmy miały wiecej wspólnych tematów, ale może kiedyś Cię namówie i Orsini też powinna sie skusić na pięknego buldożka Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gdzie nie wpadnę, to nikogo nie ma. Tylko na Elę raz natrafiłam. Czyżby wszyscy już w Sopocie. Pogoda na plażę kiepska. Oby nie lało Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 WeszLam dzisiaj w temat Wystawy - Legionowo 2005, gdyż chciaLabym się ta wybrać i zauważyłam, że te same osoby, które krytykowały mnie ostro w tym temacie, ponieważ śmiałam pierwszy raz w życiu(25 lathodowli) - skrytykować sędziego, przejeżdżają się bezkarnie po innych sędziach międdzynarodowych i nikt ich za to nie potępia. Zróbcie mi może listę sędziow, których wolno mi krytykować, a których nie, bo za następne kilkanaśie lat też może mi się zechce kogoś skrytykować i niechciałabym znów być zmieszana z błotem i wdeptana w ziemię Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Będę przypominać, ale chyba się nie doczekam odpowiedzi Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 eee tam nie ma co kopii kruszyć,każdy ma prawo do swojego zdania,Ty trzymaj się swojego i ok Quote
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Przypomnij,przypomnij,może nie odpowiedzą,ale przeczytają,może będzie im głupio. Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 przypomnieć mozna jak najbardziej,tylko nie ma się co denerwować Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no to dla odmiany porozmawiajmy o psach :) Quote
Recommended Posts