Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do jednej osoby tez napisalem na priv , a ona sie ze mna nnie zdgadza w wielu sprawach , a ze nie chceielismy pisac na forum to pisalismy na pivie !!

a ja myslalem e cos sie zmienilo ... ale chyba jednak bylem w bledzie

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem o kim mowisz, i nie wiem czemu temat zmieniasz-bo tak wygodniej rozumiem - kit z tym!wracam do pracy!wiec mozesz sie cieszyc dzis mnie tu raczej nie zobaczysz

Posted

I poco znów te kłutnie. Orsini, niera zupełnie cię nie rozumiem. Z jednej strony jesteś niegłupia, a zdrugiej nie rozumiesz po polsku. Nie rozumiesz nawet, że ktoś atakowany przez kilkanaście osób z kółka wzajemnej adoracji może się pomylić, a w dodatku, jeśli pierwszy raz w życiu wszedł na forum i jezcze niezgrabnie się w nim porusza - możże się niejednokrotnie przejęzyczyć. Smiać się z moich listów możecie. Macie szczęście, że ja w gruncie rzeczy kocham ludzi (w przeciwieństwie do ciebie) i nie potrafię być w stosunku do nich uparta i konsekwentna, ale "ten się śmieje, kto się śmieje ostatni". Jeśli te wszelkie nieuczciwe zagraia są dla ciebie śmieszne to jeszcze bardzięj ci współczuję. Daj spokój - przeczytaj wszystko uważnie, sproboj zrozumieć, a jeśli nie potrafisz, to daj wreszcie spokój - bo te twoje wypowiedzi zaczynaą być coraz bardiej śmieszne i bezsensowne

Posted

Draczyn, hmmm...wiesz nie wydaje mi sie, zebys wszystko co napisalas o sedzim i o piesku to bylo nieporozumienie i przejezyczenie-bardzo dobrze sie poruszasz po forach i literki Ci sie nie myla :lol: :lol: :lol: :lol:
teraz przyjelas inna linie obrony, bo pewnie zrozumialas w koncu co pisalas i bardzo dobrze!!!skoncza sie moze protesty po przegranych wystawach :lol: :lol: :lol: :lol: a topic od klotni przeciez sama zalozylas i ja tam juz na Ciebie czekam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

NIGDY W ZYCIU NIE PRZESTANE KRYTYKOWAC< GDY KTOS BEDZIE NAPRAWDE POKRZYWDZONY i skończmy już ten temat. Chłop swoje, a pop swoje. Jakie ty masz korzyści z tej obrony "czapy". Moze -sze miejsca, a może inne powiązania. Odpowiedz chociaż raz na pytanie. Poco to robisz. Ze zwykłej niechęci do ludzi, czy jak?

Posted

tak masz racje licze na tego BISa w koncu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rozszyfrowalas mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

To pozostałości minionej epoki - ludzie boją się krytykować - bo władza, zamiast brać krytykę pod uwagę - może mocno dokopać. Jeszcze z 50 lat i oddalimy się od tej Białorusi

Posted

Bo mnie to okropnie boli. Los biednych uciśnionych ludzi, którzy muszą siedzieć cicho jak mysz pod miotłą- nie uważas, że to przykre. Widzisz Orsini - zaczynamy dość sympatycznierozmawiać - może nawet się zaprzyjażnimy?

Posted

nigdy nie mow nigdy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No sa biedni, ale mysle, ze, jakby chcieli to by im sie udalo-jakos nam sie udalo, tylko, ze im jest tak wygodnie, bo do tego potrzebne jest poruszenie calego narodu jak na Ukrainie, a nie garstki ludzi....
a jak oni nie wyjezdzaja za granice to w sumie skad maja wiedziec, ze mozna zyc inaczej?wierza, ze u nich jest dobrze to po co zmieniac system

Posted

resuruss napisał(a):
Orsini!!!Moze to cos dla Ciebie???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie dziekuje, mam alergie na wszystko co lezy na wschod od naszej granicy:)))))) :lol: :lol: :lol: aczkolwiek akurat to sa nasze ziemie i ja bym byla za modelem Polski od morza do morza tak jak za naszej swietnosci bywalo....ehhh stare , dobre czasy......

Posted

ehhh bez szans...bylaby to kojena wojna swiatowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak jakby armii do tego nie mamy.......a ja bym mieszkala w Niemczech - wschodnie prusy i te sprawy :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Co racja - to racja. Dobrze jest, jak jest, ale zawsze mogłoby być lepiej i w Zkp i na wystawach. Jak myślisz. Czy Tobie wszystko się podoba i nigdy nie krytykujesz. Po co szeptaC na korytarzach, chyba lepiej jawnie krytykować i stale usprawniać.

Posted

Ale o co pytasz?konkretnie, bo jesli sie pytasz o oceny sedziowskie to mam to w nosie-jak sie komus moje psy nie podobaja to do tych osob nie jezdze i juz.
Natomiast wqrzaja mnie tzw. swiete krowy, ale z tym i tak sie nic nie da zrobic i tak, wiec szkoda nerwow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nie ma rzeczy niemożliwych. trzeba tylko z uporem dążyć do celu. Parę razy w życiu mi się to udało. Teraz już brak mi tego uporu. Za wcześnie rezygnuję. Poprostu zrobiłam się zbbyt wygodna i leniwa. A szkoda