Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JustynaJK napisał(a):
mój pies nie śpi w łóżku,śpi w swoim pontoniku ale w sypialni przy moim łóżku

wow!!! :o :o :o :o
u mnie tylko szetland spi na ziemi, bo ma futro i jej za cieplo na lozkach i w poscielach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a reszta to najlepiej pod kolderka:))))))))))))))))))

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no...ale fajnie jest jak rano budza cie te mokre noski i te kosmate lapki....i wszystko chce sie dopchac do swojej panci.... :lol: :lol: :lol: :lol:
chociaz ktos mnie kocha:)))))))))))))))))))

Posted

Justyna , nie wiem czy Twoje psy coś tracą , ale Ty z pewnością.
Ja mam kłopoty z uśnięciem , bez psa. Ich chrapanie , mruczenie daje mi poczucie bezpieczeństwa. Poezja mówię Ci.
Orsini. Będzie kłopot ze sprzedażą z dwóch powodów
1) trzeba szanować wolę zmarłych
2) moje walnięte ( i niestety dużo starsze ) koleżanki mają psów między 50 a 100 sztuk , wiekszość jak u mnie to starocie , które trzeba leczyć.

Posted

a co Ty masz za zwierzatko????
moje malutkie, kolezanka ostatnio weszla do mnie do domu z wielkoludem i jakiez bylo moje zdziwienie jak on na te polki z jedzeniem, ktore sa nieosiagalne dla moich karakanow patrzyl z gory :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

obecnie mam tylko owczarka niemieckiego,kiedyś miałam 2 psy,ale 100 psów mieć to przecież zero kontaktów emocjonalnych

mojemu psu naprawdę poświęcam dużo czasu,nawet nie chodzi tyle o spacery co o tak zwany kontakt duchowy :D

Posted

Niestety dobrze czytasz.
Nie dziwcie się więc , ze spędza mi to sen z oczu.
Toż to prawie shronisko , tylko z jednoosobowa obsługą ( tylko hodowczyni ) coraz bardziej zmęczona ,starsza , chudsza i biedniejsza.
Może zrobimy akcje poszukiwania domów dla piesków juz ( to przeważnie polskie owczarki nizinne i różnego rodzaju mieszańce )

Posted

Nieważne , po co w to wnikać.
Byłam świadkiem jak zrobili babę jagę z Willaski.
Swojej przyjacółce chcę tego oszczędzić.
A tak na marginesie , jeśli wiesz o kogo chodzi , to chyba już nie masz wątpliwości , ze psy nie są zaniedbane emocjonalnie i ,że wszystkie mieszkają w domu.

Posted

Myślę , że jesteś w błędzie. Znam tą panią od 10 lat i nigdy nikomu nie sprzedała ani jednego buldożka. Nie sądzę też byś widziała zdjęcia z jej hodowli , gdyż nawet ja ich nie posiadam.
Nie przyjmuje wycieczek ,a już na pewno nie pozwala fotografować , uważa bowiem, że hodowla to nie ZOO .Mogłaś widzieć jedynie pojedyńcze egzemplarze.
Faktem jest , że nie jest lubiana przez nabywców , gdyż traktuje ich tak jak na to zasługują tj. wiekszość odchodzi z kwitkiem , lub jest eliminowana przy pierwszej rozmowie telefonicznej ( to bardzo mądra kobieta i szanuje swoje psy ) Niestety ludzie nie zawsze na psy zasługują )

Posted

no to pewnie nie ta hodowla,tamten buldożek był sprzedany bez papierów,bo właścicielka nie wyrobiła hodowlanek swoim psom,zdjęcia są od ludzi,któezy tam akurat byli,zdjęcia tylko i wyłącznie psów,skądinąt b.ładnych eksterierowo

Posted

Teraz chyba ja zaczynam kojarzyć .Faktycznie jest taka pani. Sprzedawała buldożki bez papierów , ma też pony o unikalnym umaszczeniu, ale ona ma też inne rasy , i z pewnością nie ma kundelków , bo jest bardzo komercyjnie nastawionna do życia. Warunki z tego co ja widziałam kilka lat temu miała dosyć dobre i mieszkała w prześlicznym miejscu.
I tak dla ścisłości , żaden z jej psów nie mieszkał wraz z nią w domu.

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Teraz chyba ja zaczynam kojarzyć .Faktycznie jest taka pani. Sprzedawała buldożki bez papierów , ma też pony o unikalnym umaszczeniu, ale ona ma też inne rasy , i z pewnością nie ma kundelków , bo jest bardzo komercyjnie nastawionna do życia. Warunki z tego co ja widziałam kilka lat temu miała dosyć dobre i mieszkała w prześlicznym miejscu.
I tak dla ścisłości , żaden z jej psów nie mieszkał wraz z nią w domu.

szczegółow nie znam,widziałam tylko foty i opowieści słyszałam,zresztą wszystko na temat psów,nie wiem czy ma jeszcze jakieś innne rasy,wiem o ponach i buldożkach