orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 JustynaJK napisał(a):mój pies nie śpi w łóżku,śpi w swoim pontoniku ale w sypialni przy moim łóżku wow!!! :o :o :o :o u mnie tylko szetland spi na ziemi, bo ma futro i jej za cieplo na lozkach i w poscielach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a reszta to najlepiej pod kolderka:)))))))))))))))))) Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 moje psy nigdy nie spały w łózku i chyba z tego powodu niezbyt cierpią,po prostu nie wiedzą co tracą :D Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 uuuu ja to bym teraz miala klopoty z zasnieciem jakbym nie miala cieplego futerka gdziec kolo mnie...tak chociaz jednej sztuki..... Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no...ale fajnie jest jak rano budza cie te mokre noski i te kosmate lapki....i wszystko chce sie dopchac do swojej panci.... :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz ktos mnie kocha:))))))))))))))))))) Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 mój pies też nie swoim nochalem budzi,wystarczy ,ze podejdzie do łózka a że kocha to jestem pewna i jest to miłość odwzajemniona! Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Justyna , nie wiem czy Twoje psy coś tracą , ale Ty z pewnością. Ja mam kłopoty z uśnięciem , bez psa. Ich chrapanie , mruczenie daje mi poczucie bezpieczeństwa. Poezja mówię Ci. Orsini. Będzie kłopot ze sprzedażą z dwóch powodów 1) trzeba szanować wolę zmarłych 2) moje walnięte ( i niestety dużo starsze ) koleżanki mają psów między 50 a 100 sztuk , wiekszość jak u mnie to starocie , które trzeba leczyć. Quote
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 a co Ty masz za zwierzatko???? moje malutkie, kolezanka ostatnio weszla do mnie do domu z wielkoludem i jakiez bylo moje zdziwienie jak on na te polki z jedzeniem, ktore sa nieosiagalne dla moich karakanow patrzyl z gory :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 obecnie mam tylko owczarka niemieckiego,kiedyś miałam 2 psy,ale 100 psów mieć to przecież zero kontaktów emocjonalnych mojemu psu naprawdę poświęcam dużo czasu,nawet nie chodzi tyle o spacery co o tak zwany kontakt duchowy :D Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Niestety dobrze czytasz. Nie dziwcie się więc , ze spędza mi to sen z oczu. Toż to prawie shronisko , tylko z jednoosobowa obsługą ( tylko hodowczyni ) coraz bardziej zmęczona ,starsza , chudsza i biedniejsza. Może zrobimy akcje poszukiwania domów dla piesków juz ( to przeważnie polskie owczarki nizinne i różnego rodzaju mieszańce ) Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ooo to chyba mniej więcej wiem o kogo chodzi,są tam też buldożki fr nieprawdaż? Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Nieważne , po co w to wnikać. Byłam świadkiem jak zrobili babę jagę z Willaski. Swojej przyjacółce chcę tego oszczędzić. A tak na marginesie , jeśli wiesz o kogo chodzi , to chyba już nie masz wątpliwości , ze psy nie są zaniedbane emocjonalnie i ,że wszystkie mieszkają w domu. Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no ale warunki hmmm,ale nie wiem czy nie mylę, nie znam osobiście,widziałam zdjęcia z hodowli,opowieści,i buldożka francuskiego ... Quote
AngelOfDeath Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 ja zglaszam sie po PON'a :lol: :lol: :lol: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 pony maja niejednokrotnie unikalne umaszczenia,jeśli oczywiście dobrz kojarzę hodowlę Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Myślę , że jesteś w błędzie. Znam tą panią od 10 lat i nigdy nikomu nie sprzedała ani jednego buldożka. Nie sądzę też byś widziała zdjęcia z jej hodowli , gdyż nawet ja ich nie posiadam. Nie przyjmuje wycieczek ,a już na pewno nie pozwala fotografować , uważa bowiem, że hodowla to nie ZOO .Mogłaś widzieć jedynie pojedyńcze egzemplarze. Faktem jest , że nie jest lubiana przez nabywców , gdyż traktuje ich tak jak na to zasługują tj. wiekszość odchodzi z kwitkiem , lub jest eliminowana przy pierwszej rozmowie telefonicznej ( to bardzo mądra kobieta i szanuje swoje psy ) Niestety ludzie nie zawsze na psy zasługują ) Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no to pewnie nie ta hodowla,tamten buldożek był sprzedany bez papierów,bo właścicielka nie wyrobiła hodowlanek swoim psom,zdjęcia są od ludzi,któezy tam akurat byli,zdjęcia tylko i wyłącznie psów,skądinąt b.ładnych eksterierowo Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Teraz chyba ja zaczynam kojarzyć .Faktycznie jest taka pani. Sprzedawała buldożki bez papierów , ma też pony o unikalnym umaszczeniu, ale ona ma też inne rasy , i z pewnością nie ma kundelków , bo jest bardzo komercyjnie nastawionna do życia. Warunki z tego co ja widziałam kilka lat temu miała dosyć dobre i mieszkała w prześlicznym miejscu. I tak dla ścisłości , żaden z jej psów nie mieszkał wraz z nią w domu. Quote
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 elżbietarusos napisał(a): Niestety ludzie nie zawsze na psy zasługują ) Co prawda ,to prawda,żeby tylko sami zdawali sobie z tego sprawę. Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 elżbietarusos napisał(a):Teraz chyba ja zaczynam kojarzyć .Faktycznie jest taka pani. Sprzedawała buldożki bez papierów , ma też pony o unikalnym umaszczeniu, ale ona ma też inne rasy , i z pewnością nie ma kundelków , bo jest bardzo komercyjnie nastawionna do życia. Warunki z tego co ja widziałam kilka lat temu miała dosyć dobre i mieszkała w prześlicznym miejscu. I tak dla ścisłości , żaden z jej psów nie mieszkał wraz z nią w domu. szczegółow nie znam,widziałam tylko foty i opowieści słyszałam,zresztą wszystko na temat psów,nie wiem czy ma jeszcze jakieś innne rasy,wiem o ponach i buldożkach Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Alfo Ale cudeńka . Koleżanka ma pudliszkę morelową , też toykę , szuka dla niej partnera.Może masz samczyka i mieszkasz w centralnej Polsce. Quote
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Raczej południe polski,a czy sunia jest z rodowodem,jeżeli tak ,to powinnam wiedzieć o kogo chodzi,morelowych toyek jest mało. Quote
AngelOfDeath Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 JustynaJK gratuluje plomyczka !! :lilangel: :lilangel: :lilangel: :BIG: :BIG: :BIG: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts