Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytaj sobie w wolnej chwili ten rozdział od początku, a przekonasz się ,że wogóle nie dawałam sobie rady. No ale to tylko niemiłe wspomnienia :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue:

Posted

Dzięki i tak się pewnikiem nie uda. Angel mi już dawał wskazówki jak wstawić ruszającegosię diabla. mimo usilnych starań nic z tego nie wyszło, ale może........................................................................ kiedyś . dziś potrenuję

Posted

Draczyn napisał(a):
Przeczytaj sobie w wolnej chwili ten rozdział od początku, a przekonasz się ,że wogóle nie dawałam sobie rady. No ale to tylko niemiłe wspomnienia :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue:

hahahahahhahahhahahahah

kronika kryminalna dogomanii !!

hahahahahahahahahhahaha

to co sie dzialo to nic w porownaniu z tym co sie dzialo , na "mam grzywacza"

Posted

Cześć Angel, a na której str grzywacza - to sobie poczytam, czyżby orsini tam szalała. Fanie,że już jesteś. Jak widzisz przybyło buldomaniaków. b. sie cieszę

Posted

Jak wszyscy pójdą spać, to sobie poczytam. Teraz raczej nie, bo znów wywołam jakąś awanturę. Narazie mam ich dosyć. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Draczyn']Dzięki i tak się pewnikiem nie uda. Angel mi już dawał wskazówki jak wstawić ruszającegosię diabla. mimo usilnych starań nic z tego nie wyszło, ale może........................................................................ kiedyś . dziś potrenuję

To nie jest trudne:
1.) Trzeba wejść w Profil.
2.) Zejść na dół "Panel kontrolny emblematów"
3.) "Wyślij Emblemat z adresu:
Wpisz adres, pod którym zlokalizowany jest Twój Emblemat, zostanie on
skopiowany na tę stronę"
4.) Wpisać to: http://www.minimolos.com/logodraczyn.jpg
5.) Nacisnąć Wyślij

Posted

Draczyn napisał(a):
Jak wszyscy pójdą spać, to sobie poczytam. Teraz raczej nie, bo znów wywołam jakąś awanturę. Narazie mam ich dosyć. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no mam nadzieje ze uda ci sie przebrnac przez mam grzywacza , zycze powodzenia , miesiac nie starczy !!

Posted

Draczyn napisał(a):

Darczyn powodzenia w czytaniu, ale na "mam grzywacza" jak sama zauważysz nie chodzą spać :lol: :lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Darczyn powodzenia w czytaniu, ale na "mam grzywacza" jak sama zauważysz nie chodzą spać :lol: :lol:

ja nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A najlepiej idź na stronę główną go GALERIA i tam na górze jest PRZYKLEJONY - Banner z odsyłaczem na podpis - "KROK PO KROKU"
Tam jest wszystko napisane co i jak, ja się nauczyłam.

Posted

DRACZYN bravvvvvvvvvvvvvvvo!!!

to co pijemy dzis ???

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Posted

Chyba jakieś dobre wino. Ja przepadam za dobrym winem, pozatym mogą być drinki, lub koniak. Nie cierpię whiski i nie przepadam za piwem. Może być jeszcze dżin z tonikiem. Jescze raz dziękujęza pomoc i wsparcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: