Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 OK!!! Draczyn, jestem tu nowy i jeszcze nie znam zasad na tym Forum :lol: Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Szybko mnie prześcigniesz Minimolos, bo ja jestem okropnie tępaa w tej branży. Mam nadzieję, że się nie gniewasz, za "nowego" Quote
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie powiedziałbym Draczyn bo nieżle sobie dajesz radę w te klocki! Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Przeczytaj sobie w wolnej chwili ten rozdział od początku, a przekonasz się ,że wogóle nie dawałam sobie rady. No ale to tylko niemiłe wspomnienia :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: Quote
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wysłałem do ciebie na priva wskazówki jak wstawić logo!!! Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dzięki i tak się pewnikiem nie uda. Angel mi już dawał wskazówki jak wstawić ruszającegosię diabla. mimo usilnych starań nic z tego nie wyszło, ale może........................................................................ kiedyś . dziś potrenuję Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 oooooo widze , ze nowe osoby tu nadciagaja 8) 8) 8) witamy i zyczymy powodzenia !! Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Draczyn napisał(a):Przeczytaj sobie w wolnej chwili ten rozdział od początku, a przekonasz się ,że wogóle nie dawałam sobie rady. No ale to tylko niemiłe wspomnienia :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: hahahahahhahahhahahahah kronika kryminalna dogomanii !! hahahahahahahahahhahaha to co sie dzialo to nic w porownaniu z tym co sie dzialo , na "mam grzywacza" Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Cześć Angel, a na której str grzywacza - to sobie poczytam, czyżby orsini tam szalała. Fanie,że już jesteś. Jak widzisz przybyło buldomaniaków. b. sie cieszę Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 ojjjj to bylo tak w maju , albo pod koniec kwietnia 8) 8) nie wiem dokladnie Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Jak wszyscy pójdą spać, to sobie poczytam. Teraz raczej nie, bo znów wywołam jakąś awanturę. Narazie mam ich dosyć. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Draczyn']Dzięki i tak się pewnikiem nie uda. Angel mi już dawał wskazówki jak wstawić ruszającegosię diabla. mimo usilnych starań nic z tego nie wyszło, ale może........................................................................ kiedyś . dziś potrenuję To nie jest trudne: 1.) Trzeba wejść w Profil. 2.) Zejść na dół "Panel kontrolny emblematów" 3.) "Wyślij Emblemat z adresu: Wpisz adres, pod którym zlokalizowany jest Twój Emblemat, zostanie on skopiowany na tę stronę" 4.) Wpisać to: http://www.minimolos.com/logodraczyn.jpg 5.) Nacisnąć Wyślij Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Draczyn napisał(a):Jak wszyscy pójdą spać, to sobie poczytam. Teraz raczej nie, bo znów wywołam jakąś awanturę. Narazie mam ich dosyć. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no mam nadzieje ze uda ci sie przebrnac przez mam grzywacza , zycze powodzenia , miesiac nie starczy !! Quote
AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Draczyn napisał(a):Jak wszyscy pójdą spać, to sobie poczytam. Teraz raczej nie, bo znów wywołam jakąś awanturę. Narazie mam ich dosyć. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Darczyn powodzenia w czytaniu, ale na "mam grzywacza" jak sama zauważysz nie chodzą spać :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Minimolosku - jak mam wejść w profil - gdzie jest ten profil???????????????? Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 AnkaW napisał(a):Draczyn napisał(a):Jak wszyscy pójdą spać, to sobie poczytam. Teraz raczej nie, bo znów wywołam jakąś awanturę. Narazie mam ich dosyć. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Darczyn powodzenia w czytaniu, ale na "mam grzywacza" jak sama zauważysz nie chodzą spać :lol: :lol: ja nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Aniu i Aniele. przyrzekam Tylko poczytam. Nie będę się odzywać. A gdzie jest Wilczasty? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Draczyn profil jest na samej górze strony z taką czerwoną malutką główką Quote
AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A najlepiej idź na stronę główną go GALERIA i tam na górze jest PRZYKLEJONY - Banner z odsyłaczem na podpis - "KROK PO KROKU" Tam jest wszystko napisane co i jak, ja się nauczyłam. Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ankaw zaraz bęę próbować, może się uda............................................ Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wyobrażcie sobie, że się udało Minimolos jest boski i wy kochani też. Mój Tbi będzie mi tera towarzyszył. Będzie mi rażniej. Pozdrawiam was wszystkich Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 DRACZYN bravvvvvvvvvvvvvvvo!!! to co pijemy dzis ??? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Chyba jakieś dobre wino. Ja przepadam za dobrym winem, pozatym mogą być drinki, lub koniak. Nie cierpię whiski i nie przepadam za piwem. Może być jeszcze dżin z tonikiem. Jescze raz dziękujęza pomoc i wsparcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts