Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sedziowie skasowali mi psa!!!!ale to nic , bo juz napisalam protest do naszego ZK, do Wilna i nawet do Bruxelii!!!aaaa i do Psa tez juz napisalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poprostu sie na mnie uwzieli jak nic!!!!!!!!! 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol:

Posted

Oj Orsini już prawie cię polubiłam a ty znów swoje. Twój rozumek nadal nie potrafi zrozumieć o co mi chodziło, a szkoda. Gratuluję sukcesów na Litwie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Draczyn jakich sukcesow, przeciez napisalam, ze mi skasowali psa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a to chyba nie oznacza sukcesu prawda???no nie wiem w sumie co autor mial na mysli.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale myslalam, ze to przeciwienstwo sukcesu:)))))))))

Posted

To był tylko rewanż za twoje złośliwości. Proponuję zawieszenie broni, Co ty na to? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

hahahahaha nie, bo to oznacza, ze nie moglabym uzywac slowa skasowac, a to juz zostalo hitem sezonu wystawowego 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

miś generał wielki cham, rzekł do zwierząt - mam was tam. Na to jeż - i mnie też. ha,ha,ha,ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Draczyn napisał(a):
miś generał wielki cham, rzekł do zwierząt - mam was tam. Na to jeż - i mnie też. ha,ha,ha,ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Witaj Aniołku , Ty przynajmniej mi towarzyszysz. Co u Ciebie. ChciaLam porozmawiać kulturalnie, ale Wilczasty się zmył. A co z Orsini, czyżby ZOLC ją zalała, a może podeszła jejdo gardła i udławiła sie biedactwo. Bedziemy musieli się złożyć na piekny wieniec z ostów i akacji :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Draczyn napisał(a):
Witaj Aniołku , Ty przynajmniej mi towarzyszysz. Co u Ciebie. ChciaLam porozmawiać kulturalnie, ale Wilczasty się zmył. A co z Orsini, czyżby ZOLC ją zalała, a może podeszła jejdo gardła i udławiła sie biedactwo. Bedziemy musieli się złożyć na piekny wieniec z ostów i akacji :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

hahahahhahahahahhahaahhahahahahahhahahahaha

orsini korzysta z neciku tylko od 7 do 15

bo pozniej zajmuje sie psami !!

Posted

Jeśli ona zajmuje się psami, to dlaczego jej pieski nie mają ludzkich uczuć. Pewnie też się na nich wyzłośliwia i wyłaowuje na nie całą swoją agresję. Do 15-ej na nas ,a potem na biednych psinach. Współczuję tym pieskom.Czuję, że jutro da nam popalić. Najlepiej przyjść jutro po 15-ej