Koma Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Komka w nowych majteczkach :roll: śpiący Atos i wyglądający przez okno Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Boskie!!! Koma mogłaby reklamować bieliznę na wybiegach dla modelek Quote
Koma Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Korenia']Dzisiaj ty chyba męskie :evil_lol: Większość jej majteczek jest chłopięcych :lol: Ale to dlatego bo są ciemne, dziewczęcę na ogół są jaśniutkie, w kwiatuszki itp. i szybko by się brudziły ;) [quote name='Behemot']Koma mogłaby reklamować bieliznę na wybiegach dla modelek No pewnie :lol: Figure ma w sam raz :lol: gogunia dziękujemy za odwiedziny :loveu: a to Komeczka w moim wykonaniu i dzisiejsza fotka- jeszcze ciepła :lol: Komka czeka na spacerek i wczorajsza Atoska Quote
Koma Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Komcia tak ładnie się uśmiecha, a nas nikt nie odwiedza :sadCyber: Quote
Cerber Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam :) siostra Cerbera nie jest zbyt podobna do Cerbera i Komy. Ona ma bardzo szczuplutką mordeczkę i oba uszka tak brzydko położona, jak Cerber ma jedno, co daje zupełnie inego uroku, jakby te uszka były oklapnięte. Ona jest z maści identyczna jak cerber, tylko, że morde ma całą czarną, bez pręgi wzdłuż nochala... :loveu: :loveu: :loveu: ale ładny malunek... buuuu ja też bym chciała, żeby ktoś mi Cerbera namalował :( ja sama nie potrafię z żywych przedmiotów czy zwierząt rysować...:( buuu kto mi nanmaluje moje szczeście :( Quote
Teklunia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć chudzielce :multi: Jakie macvie wyjściowe galotki :evil_lol: A co to za piękny Atos? Quote
simbik Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Koma']Komcia tak ładnie się uśmiecha, a nas nikt nie odwiedza :sadCyber: Odwiedza, odwiedz :lol: tylko tak od czasu od czasu bo troszkę zabiegana jestem :roll: . Uśmiech filmowy :lol: tak jak u mojej Opki. Quote
Koma Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Cześć wszystkim! :multi: [quote name='Teklunia']A co to za piękny Atos? Atos to nowy pies moich dziadków ;) I- mam nadzieję- przyszły kumpel Komy :evil_lol: kolejna Komka w moim wykonaniu a fotek narazie nie ma :shake: Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Koma']Cześć wszystkim! :multi: Atos to nowy pies moich dziadków ;) I- mam nadzieję- przyszły kumpel Komy :evil_lol: kolejna Komka w moim wykonaniu a fotek narazie nie ma :shake: Cześć Koma sliczna Koma:evil_lol: :loveu: ładny usmiech;) P.s. Udanych walentynek:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witajcie :multi: Przeglądam sobie galerię Cerberkowej dogosiostry i musze przyznać że piękna z niej bestia, a ta fotka to zwaliła mnie z nóg :loveu: Pozdrawiamy cieplutko :calus: Quote
arystokratka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hej Komki :loveu: Prosze przekazać mizianko dla pieseczka .... hehe ;););) PS . Wpadnijcie do galeri kamci Quote
Koma Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Wczoraj napisałam długaśnego posta, chciałam też wstawić fotki przez imageshack i co? Złapałam wirusa :angryy: Nic więcej włączonego na kompie nie miałam... Komce kończy się już cieczka, więc ponownie zastanawiam się jakby tu "zeswatać" Komę z Atosem :cool3: Mam nadzieję, że jakoś nam się uda sprawić, żeby sobie chociaż nie wchodziły w drogę. Tymczasem wklejam fotki z dzisiejszego spaceru ;) zwróćcie uwagę na piłkę która magicznie zawisła w powietrzu :lol: trochę szarpania... ...i trochę biegania no i trochę pozowania ;) zmęczony pies- szczęśliwy pies ;) portrecik :loveu: i po spacerze- w domu the end;) Quote
Behemot Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A co ona tak z tą smyczą gania? :evil_lol: Quote
mila_2 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Behemot napisał(a):A co ona tak z tą smyczą gania? :evil_lol: szybka metoda ochrony przed namolnymi amantami??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Btw. Komka - ślicznie rysujesz...nie myślisz może o ASP?? Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć ;) Świetne pozy Komka robiła na tych fotkach, ale najbadziej podoba mi się ta Bravo :multi: Quote
Koma Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Korenia'] Rzeczywiście magicznie :evil_lol: No nie :evil_lol: Jakieś czary-mary :cool3: [quote name='Behemot']A co ona tak z tą smyczą gania? :evil_lol: Bo sunia dopiero przestała krwawić i dla bezpieczeństwa latała z linką ;) Przez ostatnie tygodnie była na spacerach tak rozkojarzona że nic do niej nie docierało, tylko się bez przerwy oglądała za psami :roll: Wolałam nie ryzykować. Chociaż na wczorajszym spacerze była bardzo posłuszna, przybiegała na każde wołanie, nawet, gdy na horyzoncie był pies :multi: Niby nie ma się z czego cieszyć, bo to odludne miejsce i nic jej tam specjalnie nie rozprasza, ale kiedyś nawet na takim odludziu bałam się jej puścić :shake: [quote name='mila_2']Btw. Komka - ślicznie rysujesz...nie myślisz może o ASP?? Narazie zupełnie nie mam pomysłu co robić w przyszłości... nathaniel, :: FiGa :: , dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agabass Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a cóż to za ciekawostka Komandos na linie biega, kogo tam dostrzegła zatrzymać się nie da :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 CZEMU KOMCIA BIEGA KOŁO TORÓW KOLEJOWYCH :mad: I CZEMU TY JEJ NA TO POZWALASZ ???? :mad: OCZEKUJĘ WYTŁUMACZENIA :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts