Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ;)
Nie wiem czemu, ale im Koma jest starsza tym jakoś ciężej jest nam się zdecydować na sterylizację :cool1: Sama cieczka nie jest jeszcze tak uciążliwa, gorzej z ciążą urojoną...

Doszłam do wniosku że Komę jest bardzo ciężko zmęczyć zimą :diabloti: Ale muszę ją pochwalić, bo dziś ładnie przywitała się z labradorką, co rzadko jej się zdarza :cool3: A na widok ulepionego bałwana, najeżyła się i sowicie go obszczekała :evil_lol:

no i parę paskudnych fotek ze spaceru :lol:

portrecik

koparka :evil_lol:

no rzuć tą śnieżkę!

no i gdzie ona jest :roll:

cdn...

Posted

Komciu, jak to możliwe, że mieszkamy w róznych miastach, a chodzimy na spacery w to samo miejsce? :lol: My też mamy taką trasę spacerową wzdłuż torów kolejowych (oczywiście wysoki nasyp jest i Sonia nie schodzi na dół).

Komcia cudna, jakby ciutkę przytyła? Ale b. śliczną figurkę ma! :loveu:

No i zdecydujcie się na tę sterylkę wreszcie! Strach ma wielkie oczy ;)

Posted

[quote name='Tina.Sara']szczekała, śpiewała czy wyła?:P
Szczekała :evil_lol: Ostatnio ciągle się pruje :roll:
[quote name='Behemot']Komciu, jak to możliwe, że mieszkamy w róznych miastach, a chodzimy na spacery w to samo miejsce? :lol:
Nie wiem :lol: Być może Łódź jest o wiele bliżej Warszawy niż sądziłyśmy :evil_lol:
[quote name='Behemot']Komcia cudna, jakby ciutkę przytyła? Ale b. śliczną figurkę ma! :loveu:
Czy przytyła? Widzę ją na codzień i jakiejś wielkiej zmiany nie zauważyłam :roll: Ale to jest możliwe, zimą rzadziej chodzimy na dalsze spacery więc i ruchu ma trochę mniej :shake:
[quote name='Behemot']No i zdecydujcie się na tę sterylkę wreszcie! Strach ma wielkie oczy;)
... kły i pazury ;) wiem, wiem... czasem żałuję, że Komka nie trafiła do nas już wysterylizowana, byłby spokój :razz:

a oto bardzo rozmowny, szalony pan :lol:

cdn...;)

Posted

leemonca dzięki :)

ciąg dalszy wczorajszych fot Atosa :loveu:

en face ;)

z profilu

szuka rzuconych w śnieg smakoli ;)

robi świetne minki :lol: :lol: :lol:

i uwielbia ganiać za patykami :cool3:

co chcesz ode mnie??

i w całej okazałości :razz:

the end ;)

Posted

[quote name='Tina.Sara']A czemu?:cool3:
Spytaj Komki :evil_lol: Kiedyś grzecznie pozowała do zdjęć, czy czekała aż jej coś rzucę, a ostatnio zrobiła się bardzo niecierpliwa :eviltong:

Hej dziewczyny :loveu:. Właścicielka Komki ma na imię Marzena ?
Tak mi się obiło o uszy kiedyś :razz:.

Hej! ;) Dobrze Ci się obiło :lol:

i Komeczka :loveu:

Posted

Koma napisał(a):
Akurat te są najzwyklejsze, mi się najbardziej podobają z jajkiem :lol: kiedyś już wklejałam w galerii :lol:

Tak, te z jajkiem rządziły! :loveu:

Komciu, widziałam Twoje ostatnie rysunki w offie.... :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Behemot']Komciu, widziałam Twoje ostatnie rysunki w offie.... :modla::modla::modla::modla::modla:
Te bazgroły? :diabloti:

Komcia zaprasza do galerii :cool3:

Posted

[quote name='Koma']Te bazgroły? :diabloti:

Komciu, wiesz, co sie stanie, jak będziesz mnie denerwowała... :diabloti:

[quote name='Koma']Komcia zaprasza do galerii :cool3:

O ja cie, jaka piękność! :loveu::loveu::loveu: