leemonca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: i tyle :iloveyou: Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A ja nominuję to zdjęcie w konkursie lutowym :loveu: I już wymyśliłam tytuł :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Koma'] Komcia zaprasza do galerii :cool3: Jakie ma sexi majteczki:lol: :lol: :lol: a jak sie w nich dumnie prezentuje:evil_lol: Quote
Koma Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ojej, dziękujemy za tak liczne odwiedziny! :multi: [quote name='Behemot']A ja nominuję to zdjęcie w konkursie lutowym :loveu: I już wymyśliłam tytuł :eviltong: Dziękuję! :oops: a teraz mała zagadka :cool3: Znajdź 5 szczegółów! :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Koma'] a teraz mała zagadka :cool3: Znajdź 5 szczegółów! :evil_lol: :crazyeye: Koma ma sobowtóra? :crazyeye: Co to za piesek? Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 to jest cerber - moje złote szczęście... :) ehhhmmmmm ciężko mi z tymi szczegółami... ehhh :D dla tych, którzy nie pamiętają, proszę oo małe przypomnienie :) Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Behemot napisał(a)::crazyeye: Koma ma sobowtóra? :crazyeye: Co to za piesek? Cerber wystąpił tez w dwóch konkursach, w tym jeden jest ze stycznia... można go zobaczyć, na 3 lub 4 stronie tego konkursu, z moim chomikiem Krecikiem :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witam !!! Ja u Was po raz pierwszy. Normalnie jestem w szoku. Teraz będę miała problemy z rozdwojeniem jaźni. Nie będę wiedziała, na czyjej galerii jestem: Cerbera czy Komy? Klony? I to niespokrewnione? Jestem w szoku... :crazyeye: :mdleje: :help1: Ale pozdrawiam. Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cerber napisał(a):Cerber wystąpił tez w dwóch konkursach, w tym jeden jest ze stycznia... można go zobaczyć, na 3 lub 4 stronie tego konkursu, z moim chomikiem Krecikiem :D No oczywiście! Jak mogłam zapomnieć! :splat: Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Koma, Lui musicie sie spotkać i popykać klonikom fotki!!! Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a jak z wysokoscia?? Ile cm w klebie ma Koma?? Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Behemot napisał(a):No oczywiście! Jak mogłam zapomnieć! :splat: hehehehe nic sie nie stało naprawdę :) Cer jest taki mało popiularny :D Quote
Cerber Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Marta_Ares napisał(a):a jak z wysokoscia?? Ile cm w klebie ma Koma?? no z tego co zawsze mówiła Koma nam to Koma ma ok 55 cm w kłębie, czyli jest conajmniej 6 cm mniejsza od cerbera... ale to nawet jeśli to by sie zgadzało, bo rodzona siostra cerbera też mniej eięcej tyle ma... PS. z góry przepraszam włascicielkę Komki, że tak się wychwalam komy walorami... mam nadzieję, ze nie jesteś zła? Quote
Koma Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Behemot napisał(a)::crazyeye: Koma ma sobowtóra? :crazyeye: Co to za piesek? Jak już dziewczyny napisały- to śliczny Cerberek :loveu: Ewa&kumpel napisał(a):Witam !!! Ja u Was po raz pierwszy. Normalnie jestem w szoku. Teraz będę miała problemy z rozdwojeniem jaźni. Nie będę wiedziała, na czyjej galerii jestem: Cerbera czy Komy? Klony? I to niespokrewnione? Jestem w szoku... :crazyeye: :mdleje: :help1: Ale pozdrawiam. Witam i zapraszam częściej! ;) Ja też byłam w szoku kiedy pierwszy raz zobaczyłam Cerbera :-o Samturia napisał(a):Koma, Lui musicie sie spotkać i popykać klonikom fotki!!! Widzisz Luiza :cool3: Zapraszam do Łodzi :cool3: Marta_Ares napisał(a):a jak z wysokoscia?? Ile cm w klebie ma Koma?? Komka jest troszkę niższa od Cerbera, ale przecież na ogół sunie są drobniejsze od psów :lol: Cerber napisał(a):bo rodzona siostra cerbera też mniej eięcej tyle ma... A masz jakąś fotkę tej siostry? Ciekawa jestem, czy też jest podobna do mojej suczy :lol: Cerber napisał(a):PS. z góry przepraszam włascicielkę Komki, że tak się wychwalam komy walorami... mam nadzieję, ze nie jesteś zła? Coś Ty! ;) Quote
Koma Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 moja paskudka :loveu: cała sucza sam pychol sama nie weźmie z łapki też, ani z jednej ani z drugiej :lol: najwyżej poprosi :lol: i zrobi przy tym dziwne miny :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehe:evil_lol: :evil_lol: swietne:loveu: Quote
Behemot Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Koma']moja paskudka :loveu: Ale paskudna... fuuuuj! :loveu: Quote
Korenia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Koma']moja paskudka :loveu: cała sucza sam pychol sama nie weźmie z łapki też, ani z jednej ani z drugiej :lol: najwyżej poprosi :lol: i zrobi przy tym dziwne miny :lol: Bowskie :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dzisiaj mija miesiąc odkąd nie ma z nami Norki :-( Boże, jak to zleciało. Mimo że często odwiedzam dziadków i przyzwyczaiłam się już do obecności Atosa, ciągle ciężko jest o tym rozmawiać. Oglądając jej zdjęcia, nie potrafię sobie powiedzieć- jej już nie ma. A kiedy to do mnie dociera... :-( Brakuje nam Ciebie na tym podwórku myszko... :-( Quote
Koma Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 czego ode mnie chcesz? tak sypiam (oczywiście na swoim łóżeczku;) ) ze swoją ukochaną piłeczką Quote
Behemot Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Komcia w galotach strasznie mnie rozczula... :oops: :loveu: Quote
Koma Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Behemot napisał(a):Komcia w galotach strasznie mnie rozczula... :oops: :loveu: To trzeba było nie ciąć swojej suczy, miałabyś takie atrakcje dwa razy do roku :lol: ;) Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :evil_lol: widzę, że oprócz pokazu bielizny to i Komka prezentuje swoje umiejętności Quote
Recommended Posts