Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety kontakt z osobą chcącą adoptować sunie jest utrudniony ponieważ ma kłopot z telefonem a wymiana maili trochę trwa :shake: Wierzcie mi że wszyscy zaangażowani w sprawe Fredzi starają się działać jak najszybciej żeby bidulka już nie marzła ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Najbardziej mnie martwi jednak co będzie jak się nie uda z tym domem. Deklaracji na hotel za mało :placz: Oj biedna Fredzia

Mogę podać swój nr konta, ale mam pytanie jak jednak dom stały się znajdzie dla Fredzi (oby, oby) to czy wpłacone pieniądze przeznaczymy na jej sterylizacje?

Posted

jeżeli ds nie wyjdzie - chociaż mam nadzieję,że wizyta adopcyjna rozwieje wszystkie wątpliwości i suńka zamieszka u tej pani - to ja nadal potwierdzam swój wkład finansowy. Widzę,że jest już 200 zł. Określę sie ostatecznie co do kwoty, jak już wyjaśni sie sprawa kosztów.

Posted

Ja proponuję jednak zbierać pieniążki dla Fredzi. Jesli domek wypali, zawsze można je zwrócic, przenaczyć na sterylke, lub na inną poptrzebująca bidę.Możliwości jest wiele.

Posted

Sprawa kosztów to hotelik w Serocku około 380 zł z wyżywieniem w przypadku gdyby nie daj Boże domek nie wypalił to kasy będzie za mało by Fredzie umieścić w hoteliku .

co do kastracji to ja myślę , że poślemy ją na zabieg we właśnym zakresie albo ciachniemy przed adopcją albo zobowiązanie kobieta napisze i wyśle nam pocztą potwierdzenie wykonannia zabiegu . Nie wiem czy to dobry pomysł ...

Posted

Wysłałam nr konta osobą które zadeklarowały pomoc dla Fredzi. Jeśli moja wiadomość nie doszła to proszę o informacje niezwłoczie wyślę jeszcze raz.
Fredzia bardzo prosi o wsparcie finansowe. Jeśli uda się znaleźć jej dom to oczywiście pieniądze odeślę albo przekaże na inny cel.

Posted

Sunia ma opiekę, pełną miske i w miarę możliwości ocieploną budę ale to nie jest dom w którym ma swojego pana. I nie wiadomo jak długo będzie mogła tam zostać.

Posted

wspaniale zdjecia :happy1: - teraz widac doskonale jakiej wielkosci jest Frdzia i moze fakt, ze nie jest bardzo duza kogos osmieli; czasem ludzie obawiaja sie duzych psow, a ona jest taka w sam raz - nie mały bąbelek i nie olbrzym ;)