Lilmo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zrobiłam taki skromny bannerek do Fredki, bo widziałam gdzieś na wątku prośbę o niego: 100x100 ( podlinkowany ) Quote
Becia2222 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzięki Agusia, że tu jesteś. Strasznie żal mi tej suni, ale na razie nie mogę nic zrobić. Teraz muszę skupić się na szukaniu domu dla mojego Czarka a to nie będzie proste. Quote
Glorien Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Dzięki wam wszystkim że jesteście, za deklaracje, banerek i wyróżnienie allegro :loveu: Mam nadzieję że razem uda nam się pomóc tej ślicznotce znaleźć dt bo jeśli nie to na zime chyba zostanie oddana do schroniska :placz: Quote
Malwi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 zapisuje sobie ;) jak wróce z uczelni to wyrzeźbię banerek dla laluni ;) Quote
Becia2222 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 w jakiej miejscowości mieszka teraz sunia? Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Negri co myslisz o DT w zalesiu?? Myślę, że może warto było tam zając miejsce dla suni... wiem, wiem jakie masz zdanie na ten temat, ale... tam na pewno będzie Jej lepiej.. Quote
AgusiaP Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Becia2222 napisał(a):Dzięki Agusia, że tu jesteś. Strasznie żal mi tej suni, ale na razie nie mogę nic zrobić. Teraz muszę skupić się na szukaniu domu dla mojego Czarka a to nie będzie proste. Becia tylko tak mogę pomóc. Zobaczysz z Czarusiem też będzie wszystko ok tylko czas potrzebny;) Quote
Glorien Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Sunia jest teraz w Aleksandrowie Kujawskim koło Torunia Quote
Laura1108 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 obraczuś ja też myślałam o Zalesiu tam koszt około 300 zł miesięćznie plus karma więc około 380 zł :) Quote
Laura1108 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Co cioteczki nadal nas coś mało tutaj :mad: Quote
Sabina02 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 obraczus87 napisał(a): Myślę, że trzeba zacząć zbierac kasę na DT. No, ale czy jest jakis chetny zeby dac Fredzi DT? Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Laura1108 napisał(a):obraczuś ja też myślałam o Zalesiu tam koszt około 300 zł miesięćznie plus karma więc około 380 zł :) zwłaszcza ze Fredka tak czy siak siedzi na łańcuchu - tam by miała boks, czysta wode i jedzenie.. ze spacera,i tam jest nie najlepeij, ale Cioteczki z Wawy maja tam swoje psiaki takze zawsze ktoras by z Fredka wyszła :) poza tym ja tez mam zamiar tam jezdzic :) Quote
Becia2222 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Porozsyłałam informację o suni gdzie tylko mogłam. Może zjawi się tu więcej cioteczek. Quote
jkp Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jestem , SZKODA SUNI !! dołoże do DT jesli macie jakis pomysł . Jak ona jest duża i czy jest grzeczna w domu ? mieszkała w mieszkaniu??, zostawała sama ?? Quote
Becia2222 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wkleiłam dziewczynkę do swojej galerii w nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Laura1108 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 obraczus87 napisał(a):Negri co myslisz o DT w zalesiu?? Myślę, że może warto było tam zając miejsce dla suni... wiem, wiem jakie masz zdanie na ten temat, ale... tam na pewno będzie Jej lepiej.. Martuś Ty mi nie strasz ludzi tutaj co :razz: bo już mnie się pytają co to za hotel .... ;) Zalesie jest hotelem kojcowym , warunki są OK jest czysto i nie cuchnie . Ludzie normalni tacy jak każdy z nas żadna burżuazja ani też slams . Pan , który się tam zajmuje psami jest bardzo miłym człowiekiem a znowu kiedy była tam Doddy to poznała też syna właścicieli i powiedziała , że syn widać , że kocha psy i ma do nich podejście z uczuciem więc spokojnie jest OK . Może to nie hotel pięciogwiazdkowy , ciepłe mieszkanko , kanapa te sprawy po psortu czysty kojec , jedzenie , świeża woda to tyle jednak w sytuacjach życia lub śmierci to jest naprawdę dobre wyjście w końcu my tam tez miałysmy sunie Aidusię ( która już ma domek) i na pewno jeszcze nie jeden nasz piesek tam pojedzie z racji tego , że przynajmniej gdy w Zalesiu jest pies to mogę spac spokojnie , że krzywda mu się nie stanie . Po za tym rozmawiałam z właścicielem gdy odbierała Aidę i powiedział , że kiedyś prowadził hotel tylko dla psów fundacyjnyhc i teraz też jakieś fundacje trzymają tam psy ;) Podsumowując spokojnie może tam Fredzia jechać na pewno będzie bezpieczna i nakarmiona plus codziennie zobaczy człowieka :) Quote
Laura1108 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cioteczki dziękuję , że jesteście :lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Laura Kochanie :loveu: troche napięcia i adrenalinki sie przyda kazdemu :) Oczywiście psa z kanapy bym tam nie wysłała. Ale warunki są ok, czysta miska, czysto w boksie. Pies ma dla siebie kojec, więc nie ma sie czym stresować. Syna i ja poznalam, widac ze kocha zwierzaki. Z przyjazdem i odwiedzianmi nie ma problemu, bo chyba zawsze ktos w domu jest. Jakby ktoś miał problem w przyszłości z dojazdem tam - to ja chętnie wytłumacze hehe :p Laura... wiec chyba trzeba zacząc zbierać jakieś deklaracje oficjalnie?? :) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Co do Fundacji to Fundacja Przytul Psa korzysta z usług tego DT :oops: Quote
bela51 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A może hotelik u Jamora? Ostatnio miał miejsce dla piesków poniżej 30 kg. Cena zblizona, a warunki super. Tylko deklaracje trzeba zebrać. Moge zadeklarowac 10 zł miesięcznie. Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Malwi']prosze banerek : ( podlinkowany) Malwi - jaK ZWYKLE pomogłaś :) dziekuję :) Quote
Piromanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witam, jestem. Mogę pomoc w akcji ogłoszeniowej. Ile sunia może miec lat? Quote
Piromanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU (2513) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia psy do adopcji Kujawsko-pomorskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia w internecie Toruń • Szerlok.pl Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Psy - Ogłoszenia Oddam za darmo - Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Ogłoszenie: Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU | Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU Ogłoszenia Najpewniej.pl - Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU - Wielorasowe TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Ogłoszenie: Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMUFredka sunia o wielkim sercu PILNI... Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Fredka sunia o wielkim sercu pilnie szuka domu | i-Bazar.pl Ogloszenia Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Fredka to śliczna sunia. Niestety los ni / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ogłoszenia Sprzedam - Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU - Toruń - Zwierzęta Ogłoszenia: Ogłoszenia: Psy, woj. Kujawsko-Pomorskie Fredka sunia o wielkim sercu PILNIE SZUKA DOMU, Toruń, Kujawsko - pomorskie Quote
Piromanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Żeby nie narobić bałaganu na wątku, proszę przekleić ogłoszenia moje i Glorien na pierwszą stronę. Quote
Recommended Posts