mysza 1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mogę wpłacić grosik jednorazowo, poproszę o numer konta. Quote
bela51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 I co słychać u naszej podopiecznej? Czy konto trochę rosnie? Prosze Was, nie zpominajcie o suni, niedługo naprawde przyjdzie zima.:-( Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przykre jest to, że na tylu użytkowników nie znajdzie się jedna osoba, która mogłaby zapewnić jednej łagodnej suczce schronienie. Ciekwawostką jest, że gdy utworzono wątek o pseudohodowli i poszukiwano dt dla piesków w typie york i innych "rasowych" zaraz były oferty pomocy a przy zwykłych kundelkach jest cisza. Quote
bela51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Lidan napisał(a):Przykre jest to, że na tylu użytkowników nie znajdzie się jedna osoba, która mogłaby zapewnić jednej łagodnej suczce schronienie. Ciekwawostką jest, że gdy utworzono wątek o pseudohodowli i poszukiwano dt dla piesków w typie york i innych "rasowych" zaraz były oferty pomocy a przy zwykłych kundelkach jest cisza. Niestety, ciągle u nas jest więcej snobów niz prawdziwych miłośników zwierząt. Mam potencjalny dobry dom dla psiaka( w mojej rodzinie) ale na razie moje namowy na adopcje jakiejś sieroty sa zbywane. Za to coś przebąkują o zakupie beagla...:-( Quote
chita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 sluchajcie nie dlugo (za 15 h) konczy sie allegro Fredzi, moze kolejne wystawic tez z tymi fotkami przy czlowieku- te z lancuchem moga sie zle kojarzyc ze to jakis dzikus a te przy nodze wg mnie sa bardzo korzystne, juz po mordce widac ze to kochana sunia :loveu: Laura dasz rade wystawic, ja moge pokryc koszty Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='bela51']Niestety, ciągle u nas jest więcej snobów niz prawdziwych miłośników zwierząt. Mam potencjalny dobry dom dla psiaka( w mojej rodzinie) ale na razie moje namowy na adopcje jakiejś sieroty sa zbywane. Za to coś przebąkują o zakupie beagla...:-( Głową muru nie przebijesz :niewiem: Ja mam takich ludzi w pracy, którzy zamierzają sobie w przyszłości kupić "rasowego" taniego małego pieska. Może mopsika, bo dużo z nim nie trzeba spacerować, może yorka bo można na rękach nosić :angryy: Nie żebym cos miała przeciwko tym psom, raczej przeciwko tym konkretnym ludziom. [SIZE="1"]Raz wzięli suczkę z programu "Kundel bury" i chyba po roku oddali ją do azylu bo nie mogła sama zostawać w domu. Niszczyla wszystko, łącznie z nowym łóżkiem. Dowiedziałam się, że i tak postapili humanitarnie bo mogli ja wywieźć do lasu i przywiązać do drzewa. Quote
bela51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cudna Fredzia przypomina się swoim cioteczkom.:loveu: Quote
Glorien Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Przepraszam że dopiero teraz ale od rana nie mogłam wejść na wątek Fredzi :shake: Nie wiem czy to dogo znowu miało kryzys czy mój net. Są kolejne wpłaty dla suni i mamy już 200zł Wpłaty od Odi - 20zł Lucy - 20zł Ala123 - 50zł fizia - 10zł Dziękuję wam wszystkim za wpłaty i pomoc w szukaniu domu dla tej cudnej suni :loveu: Zaraz poproszę Laure o zrobienie kolejnego allegro. Quote
Szarotka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja tez mam problemy z wejsciem na dogo, strona sie nie chce pokazac, weszlam na watek Fredzi jakims dziwnym sposobem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1::cool1: Quote
Lucyna Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Moje wszystkie zakładki z dogo nie działają, musiałam znaleźć w wyszukiwarce dogomanię i wejść od nowa, zalogować się itd. Niestety nie mogę trafić na niektóre wątki. Glorien, czy te 20 PLN od Lucy - to te które ja wysłałam? tzn. Lucyna? Quote
Laura1108 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 OK zdjęcia na Allegro dorzucone ale teraz czekam aż skończy się ta aukcja i wtedy wrzucę kolejną :) oby tylko ktoś wypatrzył Fredziunię . Co do tego gdzie przebywa Fredzia to obecnie kiedy zaczęło się poważnie zimno Fredzia otrzymała jakąś lepszą budę by miałą ciepło , nadal jest na łańcuchu ale nie jest głodna i ma kontakt z ludźmi jednak ta rodzinka , która ją uratowała nie ma możliwości by Fredzia z nimi była bo ich sunia Fredziunie gania więc niestety Fredka musi byc odizolowana . Domek najlepiej jak najszybciej jednak tylko super domek . Quote
bela51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hopaj Fredziu na góre, niech Cie ktoś wypatrzy:loveu: Quote
bela51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Glorien, napisz jak wyglądaje fundusze Fredki. Czy wszyscy. którzy prosili o nr konta wpłacili? Czy to wystarczy? Czy trzeba "kwestowac" dalej. Chętniej jeszcze wyslę parę zaproszeń na wątek, ale chciałabym znac aktualna sytuację, ile brakuje kasy. Quote
Szarotka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Pieniadze ode mnie dojda dopiero za jakies 10 dni. Quote
kakadu Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dostałam zdjęcia przepięknych fantów od dogo007, jak wrócę do domu to postaram się zrobić bazarek, ale też mam problemy, zakładki mi nie działają, cudem dziś znalazłam ten wątek, z innymi swoimi mam problem :cool3:; więc jeśli mi się nie uda to proszę o cierpliwośc; ale szykujcie się na dwa piękne "wisiurki" z kotami i... jeden złoty pierścionek, złoty pierścionek na szczęście (tyle, że z cyrkoniami, a nie z niebieskim oczkiem ;)) Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To super rzeczy. CZekamy z niecierpliwoscia! Quote
Glorien Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Wpłaty od: bela51 - 10 zł - deklaracja stała madziq - 10 zł - deklaracja stała Lucyna - 20 zł - deklaracja stała jkp - 50 zł - jednorazowo ala1233 - 50 zł -jednorazowo al-ka - 30 zł - jednorazowo fizia - 10 zł - jednorazowo Odi - 20 zł - jednorazowo AgusiaP - 30 zł - deklaracja stała - jeszcze nie wpłynęła na konto Jeśli któraś z oznaczonych przeze mnie deklaracji jest stała to poproszę o info zaraz poprawie. Dziękuję wam wszystkim za wpłaty :loveu: Quote
kakadu Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 udalo się :) zapraszam na bazarek i błagam o pomoc w podrzucaniu, bo w pracy cięzki mi szukać "na piechote" wątków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13340992#post13340992 jakby link niie działał tak jak zakładki nie działają, to szukajcie bazarku pod tytułem: dwa koty i pierścionek złoty na Fredkę.... itd Quote
bela51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Glorien napisał(a):Wpłaty od: bela51 - 10 zł - deklaracja stała madziq - 10 zł - deklaracja stała Lucyna - 20 zł - deklaracja stała jkp - 50 zł - jednorazowo ala1233 - 50 zł -jednorazowo al-ka - 30 zł - jednorazowo fizia - 10 zł - jednorazowo Odi - 20 zł - jednorazowo AgusiaP - 30 zł - deklaracja stała - jeszcze nie wpłynęła na konto Jeśli któraś z oznaczonych przeze mnie deklaracji jest stała to poproszę o info zaraz poprawie. Dziękuję wam wszystkim za wpłaty :loveu: Podnosze swoja deklarację do 20 zł/miesięcznie. Załuje, że nie stac mnie na więcej.Jutro uzupelnie wplatę. Quote
Laura1108 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://www.allegro.pl/item792034517_fredka_sunia_o_wielkim_sercu_pilnie_szuka_domu.html Dla Fredzi allegro i niech Cie ktoś ukochana wypatrzy bo inaczej to chyba się załamię ... Quote
kakadu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 w koncu ją wypatrzy, trzeba być dobrej myśli Quote
kakadu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bazarki maja niestety to do siebie, że spadają i stają się mniej widoczne dla potencjalnych kupców ponawiam więc prośbe o podrzucanie - nie co piec minut moze, ale przynajmniej raz na godzine, zeby nie spadly za trzecia strone; mnie samej jest trudno, a jest nas juz tutaj nie mało; z gory dziekuje Quote
AgusiaP Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dziewczyny ja też mam problem z otworzeniem zapisanych wątków. Weszłam tutaj ze strony głównej. Byłam we wtorek na poczcie i wpłaciłam swoje deklarowane 30zł. Mam nadzieje, że w tygodniu jeszcze dojdą.;) Fredzia trzymam mocno kciuki za ten domek:cool3: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Fredzia do gory! Po jak najlepszy domek! Quote
Recommended Posts