Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja cicha obserwatorka losow Polki, jestem pelna szacunku i podziwu za to co zrobilas dla tej malej kruszynki...podziwiam Cie tez za to ze tak dzielnie sie trzymasz:) trzymam kciuki za Polke i bede sledzic dalej jak maly potwor terroryzuje kolejna rodzine:D

Posted

[quote name='Kinia1984']ja cicha obserwatorka losow Polki, jestem pelna szacunku i podziwu za to co zrobilas dla tej malej kruszynki...podziwiam Cie tez za to ze tak dzielnie sie trzymasz:) trzymam kciuki za Polke i bede sledzic dalej jak maly potwor terroryzuje kolejna rodzine:D[/QUOTE]

daje jej maksymalnie 3 dni na wprowadzenie rzadow a la Apoloniusz w DS ;)

Posted

Czytałam sobie po cichutku o Poli.
Wspaniale że udało Ci się wyleczyć małą, z bananem na twarzy oglądałam foty Poli z Muminem:loveu::loveu:
Polcia mała terorystka :evil_lol: ma domek dzięki Tobie :loveu::loveu:

Posted

ja nie spie, oka nie zmruzylam, zaliczylam kilka sesji z chusteczka
wiem, jestem nienormalna histeryczka, jednak ta wiedza nie pomaga wziac sie w garsc

nie dam rady odwiezc Polki, TZ zrobi to sam, przepraszam Rodzine adoptujaca - poleglam, nie dam rady

Posted

GameBoy na pewno nie jest Ci lekko:shake: Polcia to urokliwy piesek , nawet jej zadziorny charakterek jest uroczy:loveu: Wierzę, że wybrałaś dla niej najwspanialszy domek pod słońcem i że będzie tam równie szczęśliwa jak u Ciebie. Trzymaj się:loveu: Pozdrawiam

Posted

z jednej strony to super, że Polcia już pewnie jest u swoich nowych ludzi...ale wiem jak bardzo pęka Ci serduszko...
a i jeszcze jedno, nigdy nie mów o sobie, że jesteś nienormalna histeryczka!!!!! Jesteś Wielka i już za życia masz skrzydełka aniołka, bo uratowałaś istnienie!!!!
Głowa do góry! Trzymam kciuki za zadomowienie się Polci, a Ciebie ściskam!
Czekamy na relacje z nowego domku, będzie chyba?

Posted

GB znam to doskonale... Nancy 4 miesiące u mnie była, mój psi malutki ideał.. Minęło 8 miesięcy i nie było dnia żebym o niej nie myślała.:oops:
Trzymaj się dzielnie i zdrowo :loveu:

Posted

Polcia pojechala juz jakis czas temu, mielismy byc tam o 11 ale najpierw ja:oops: a pozniej na SGGW byla kolejka, na marginesie to badanie mialo byc jakies super dokladne a jedyne co tam napisali, to, ze "bakterii chorobotworczych nie wyhodowano" :cool1: czy to oznacza, ze Polka nie ma w pecherzu juz bakterii? same zniknely? :cool1: nic z tego nie rozumiem... chyba, ze znowu bylo za malo "materialu"

wieczorem bedzie wetka to zadzwonie i zapytam bo TZ to wiadomo :eviltong:

postaram sie juz nie robic scen :oops:, sama wybralam dom a teraz takie kwiatki :oops:

wiem, ze Poli bedzie tam bardzo dobrze to jedyny dom, po wyjsciu z ktorego pomyslalam, ze jest odpowiedni dla gadziny ( a bylam w wielu ), tylko, ze mnie bez niej bedzie zle :oops: