sacred PIRANHA Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 ale z łyżwem!!!!!!!!:-) Quote
GameBoy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 my jutro odwozimy Polke sami nawet nie wiem czy mam umowe adopcyjna ;) Quote
Chikinchan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 O, już po wszystkim? Szybko poszło ;) Fajnie, że przyszła właścicielka jest na Dogo- nie mogę sie doczekać informacji o Polci A jak Ty GB czujesz się z tym, że jutro oddajesz małą? Quote
GameBoy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 nawet nie pytaj kochana :oops: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Diora Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Oj, nie płacz... Uratowałaś małe psie życie. Możesz być z siebie dumna. Wszystko się ułoży :) Quote
GameBoy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ja tam nic nie ratowalam, podleczylam tylko i sie zakochalam ehh mam rachunek z lecznicy za szczepienia 291 zl ( 3 x wirusowki, 1 x wscieklizna, 3 x odrobaczanie, chip gratis ) Quote
kasia_r Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 oj ciotka, dobre wieści ale pewno toniesz we łzach. Quote
Kinia1984 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ja cicha obserwatorka losow Polki, jestem pelna szacunku i podziwu za to co zrobilas dla tej malej kruszynki...podziwiam Cie tez za to ze tak dzielnie sie trzymasz:) trzymam kciuki za Polke i bede sledzic dalej jak maly potwor terroryzuje kolejna rodzine:D Quote
GameBoy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Kinia1984']ja cicha obserwatorka losow Polki, jestem pelna szacunku i podziwu za to co zrobilas dla tej malej kruszynki...podziwiam Cie tez za to ze tak dzielnie sie trzymasz:) trzymam kciuki za Polke i bede sledzic dalej jak maly potwor terroryzuje kolejna rodzine:D[/QUOTE] daje jej maksymalnie 3 dni na wprowadzenie rzadow a la Apoloniusz w DS ;) Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 cieszę się i jednocześnie współczuję... bo będę miała to samo niebawem bo też mi tymczasowicz serce skradł :( Quote
GameBoy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no tak, tylko, ze Polka u mnie ponad 2,5 mca byla Quote
gameta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='GameBoy']no tak, tylko, ze Polka u mnie ponad 2,5 mca byla[/QUOTE] Nie łam się, będzie dobrze ;) Quote
gameta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='GameBoy']zamowilam, o jeden wiekszy ;)[/QUOTE] Ok :) obaw co do tego czy się wcisnę nie mam :) ale jak mi publicznie zjadą to Ci się pożalę ;) Quote
anetta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czytałam sobie po cichutku o Poli. Wspaniale że udało Ci się wyleczyć małą, z bananem na twarzy oglądałam foty Poli z Muminem:loveu::loveu: Polcia mała terorystka :evil_lol: ma domek dzięki Tobie :loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja nie spie, oka nie zmruzylam, zaliczylam kilka sesji z chusteczka wiem, jestem nienormalna histeryczka, jednak ta wiedza nie pomaga wziac sie w garsc nie dam rady odwiezc Polki, TZ zrobi to sam, przepraszam Rodzine adoptujaca - poleglam, nie dam rady Quote
yennefer070 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 GameBoy na pewno nie jest Ci lekko:shake: Polcia to urokliwy piesek , nawet jej zadziorny charakterek jest uroczy:loveu: Wierzę, że wybrałaś dla niej najwspanialszy domek pod słońcem i że będzie tam równie szczęśliwa jak u Ciebie. Trzymaj się:loveu: Pozdrawiam Quote
Kinia1984 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nie płacz , bo ja wszystkie sie tu poryczymy...:placz: Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 z jednej strony to super, że Polcia już pewnie jest u swoich nowych ludzi...ale wiem jak bardzo pęka Ci serduszko... a i jeszcze jedno, nigdy nie mów o sobie, że jesteś nienormalna histeryczka!!!!! Jesteś Wielka i już za życia masz skrzydełka aniołka, bo uratowałaś istnienie!!!! Głowa do góry! Trzymam kciuki za zadomowienie się Polci, a Ciebie ściskam! Czekamy na relacje z nowego domku, będzie chyba? Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 GB znam to doskonale... Nancy 4 miesiące u mnie była, mój psi malutki ideał.. Minęło 8 miesięcy i nie było dnia żebym o niej nie myślała.:oops: Trzymaj się dzielnie i zdrowo :loveu: Quote
Tengusia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 trzymaj sie kobietko :calus: :calus: :calus: :calus: a Polcia napewno szczesliwa bedzie u nowych ludziuf :loveu: Quote
GameBoy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Polcia pojechala juz jakis czas temu, mielismy byc tam o 11 ale najpierw ja:oops: a pozniej na SGGW byla kolejka, na marginesie to badanie mialo byc jakies super dokladne a jedyne co tam napisali, to, ze "bakterii chorobotworczych nie wyhodowano" :cool1: czy to oznacza, ze Polka nie ma w pecherzu juz bakterii? same zniknely? :cool1: nic z tego nie rozumiem... chyba, ze znowu bylo za malo "materialu" wieczorem bedzie wetka to zadzwonie i zapytam bo TZ to wiadomo :eviltong: postaram sie juz nie robic scen :oops:, sama wybralam dom a teraz takie kwiatki :oops: wiem, ze Poli bedzie tam bardzo dobrze to jedyny dom, po wyjsciu z ktorego pomyslalam, ze jest odpowiedni dla gadziny ( a bylam w wielu ), tylko, ze mnie bez niej bedzie zle :oops: Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A Mumin jak się trzyma? Bo Ty to Twarda Sztuka :) Quote
GameBoy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mumin wymiotuje bo w ramach protestu zjal klapka Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='GameBoy']Mumin wymiotuje bo w ramach protestu zjal klapka[/QUOTE] Mumin jest mięTki... :niewiem: No będzie brakowało jazgoczącego czegoś.. :( Quote
Recommended Posts