Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje za fote z dedykacją dla mnie:-):-) cudownie sie ogląda foty z nowego domu....
jak ja bym chciała oglądac takie foty z Naną, dziś jest lepiej...pojawiła się duża nadzieja, że wygramy z parwowirozą...
koszty leczenia niewyobrażalne...ratowanie piesków kosztuje oj kosztuje...a przyjechała do mnie zdrowa,wesoła...:-(
przepraszam za offa chyba się wyżalić musiałam:-(

Posted

Wiem co to parwowiroza :( moja pierwsza i jedyna jak do tej pory psinka odeszła właśnie z jej powodu. Mój mąż, który nie płakał nawet na wieść o śmierci swojego ojca, płakał widząc agonię naszego psiaka

Posted

anetta napisał(a):
Aaaa fantastyczne :loveu::evil_lol:
Najlepsze z królikiem:lol:

z krolikami ;)

kurcze moj TZ ma lzy w oczach nadal jak Polke oglada ( bo ja to standard) i szybko zwiewa ;)
dobrze, ze Apoloniuszek szczesliwy

Posted

Polcia to cudowny, wesoły piesek:-).
Chyba nieźle się zaaklimatyzowała, biega odważnie już po całym domu, wszystko ją ciekawi. Sama też biega po podwórku, wcześniej się bała i trzeba było jej towarzyszyć.
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim,A poloniusz jak się cieszy, to oprócz tego, że cieszy się calym ciałkiem, te szczerzy ząbki w uśmiechu, uśmiecha się jak człowiek