gallegro Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='GameBoy']ja nie wiem czemu ten szczurek tak sciany dziurawi :cool1: daje jej witaminy i dalej lize(...)[/QUOTE] Jeśli tynk tradycyjny, może to być objaw zapotrzebowania na wapno. Wiem to z autopsji. Ups... znaczy się, dawno temu moje szczeniorki tak robiły. Quote
Diora Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Więcej fotek, więcej fotek, więcej fotek !!!!! :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='gallegro']Jeśli tynk tradycyjny, może to być objaw zapotrzebowania na wapno. Wiem to z autopsji. Ups... znaczy się, dawno temu moje szczeniorki tak robiły.[/QUOTE] daje wlasnie i dalej lize :cool1: [quote name='Tengusia']poranne buuuuuziole dla Polci :loveu:[/QUOTE] :loveu: :Dog_run: [quote name='Diora']Więcej fotek, więcej fotek, więcej fotek !!!!! :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] beda jak sie ogarne z roota i pogoda sie ogarnie ;) Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1: Quote
kasia_r Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='GameBoy']d Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1:[/QUOTE] Dobrze, że Muma nie oddała :roll: wspomnienia by tylko zostały Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='kasia_r']Dobrze, że Muma nie oddała :roll: wspomnienia by tylko zostały[/QUOTE] Muma wie, ze nie wolno a dwa nie wiem czy poczula :roll: bo ona nie zareagowala - to ja zauwazylam:oops: pozatym Polka systematycznie gryzie ja w uszy, powieki i jezyk :roll: to chyba gorsze :roll: Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [url]http://img203.imageshack.us/img203/4198/dsc1407.jpg[/url] hihihihihi no nie mogę hahaha w domu wiesza się na faflach CCtki a tu cavisia dzidziusia się boi :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='malawaszka'][URL]http://img203.imageshack.us/img203/4198/dsc1407.jpg[/URL] hihihihihi no nie mogę hahaha w domu wiesza się na faflach CCtki a tu cavisia dzidziusia się boi :evil_lol:[/QUOTE] ten malec byl o polowe mlodszy od niej :cool1: wiesz, Mume to ona ma juz w kieszeni a toto laciate obce, straszne :diabloti: ide z psem w ta piekna deszczowa pogode :roll: Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 nie ma latwego zycia Muminka z Polcia ale pewnie i tak juz sie kochaja :grins: to zupelnie jak moje bestie Faza dreczy Bolka, meczy, podgryza, zaczepia a ten i tak ja kocha :grins: Quote
PapryczkaChili Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 strasznie śmiesznie się to czyta :eviltong: ale tak na serio to chyba trzeba coś już z tą małą robic, bo ona jak dziadowski bicz jest rozpuszczona :diabloti: i jak jej tak ego jeszcze urośnie to będzie naprawdę nie-do-zniesienia :( jak moja mała tak się zachowywała to wylądowałam na szkoleniu (to był mój pierwszy pies w życiu z jakim miałam bliższy kontakt niż przejście obok psa na chodniku) - ona chciała ustawić wszystko i wszystkich, gryzła, szczekała i to przestało być w którymś momencie śmieszne, bo się zrobił wredny dominujący potwór :angryy: Mumin jej pewnie nie ustawi, bo jest za duża różnica wielkości. Quote
mala_czarna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']Muma wie, ze nie wolno a dwa nie wiem czy poczula :roll: bo ona nie zareagowala - to ja zauwazylam:oops: pozatym Polka systematycznie gryzie ja w uszy, powieki i jezyk :roll: to chyba gorsze :roll:[/QUOTE] Jak Ty to kurde zrobiłaś?? :shake: U mnie w domu pierwsza była yorczka, a dopiero póxniej Frotka schroniskowa. Frotka ma około 6 lat, a mała yorczka 7 miesięcy. Na początku było świetnie, myslałam, że "duża" polubi małą, jako, że jeszcze w schronie miała szczeniaki, a tu du.... pa blada. Coraz częściej powarkuje, sprowadza ją do pionu, a o zachowaniu takim jak Twoja malutka Pola to chyba w ogóle nie może być mowy. Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Tengusia']nie ma latwego zycia Muminka z Polcia ale pewnie i tak juz sie kochaja :grins: to zupelnie jak moje bestie Faza dreczy Bolka, meczy, podgryza, zaczepia a ten i tak ja kocha :grins:[/QUOTE] Muma tez juz ja traktuje jak swoja :cool1: [quote name='PapryczkaChili']strasznie śmiesznie się to czyta :eviltong: ale tak na serio to chyba trzeba coś już z tą małą robic, bo ona jak dziadowski bicz jest rozpuszczona :diabloti: i jak jej tak ego jeszcze urośnie to będzie naprawdę nie-do-zniesienia :( jak moja mała tak się zachowywała to wylądowałam na szkoleniu (to był mój pierwszy pies w życiu z jakim miałam bliższy kontakt niż przejście obok psa na chodniku) - ona chciała ustawić wszystko i wszystkich, gryzła, szczekała i to przestało być w którymś momencie śmieszne, bo się zrobił wredny dominujący potwór :angryy: Mumin jej pewnie nie ustawi, bo jest za duża różnica wielkości.[/QUOTE] Apolonia juz pobiera nauki :cool1: umie "nie rusz", "fe", " nie wolno" i "siad" :evil_lol: powoli nam to idzie ale do przodu :cool1: [quote name='mala_czarna']Jak Ty to kurde zrobiłaś?? :shake: U mnie w domu pierwsza była yorczka, a dopiero póxniej Frotka schroniskowa. Frotka ma około 6 lat, a mała yorczka 7 miesięcy. Na początku było świetnie, myslałam, że "duża" polubi małą, jako, że jeszcze w schronie miała szczeniaki, a tu du.... pa blada. Coraz częściej powarkuje, sprowadza ją do pionu, a o zachowaniu takim jak Twoja malutka Pola to chyba w ogóle nie może być mowy.[/QUOTE] ja nie zawsze upominam Mumina kiedy ta pokazuje malej gdzie jej miejsce, odgania ja od jedzenia krotkim warknieciem, czasami jak mala ja gryzie w sutki to tez oberwie z nogi po plecach w koncu niech sie mala uczy przez pierwsze dwa dni Muminka przesadzala, byla zazdrosna i nieuwazna, skubala Polke i zaganiala ja za lozko :cool1: ale wystarczylo kilka "fe" i 2 razy sciagnelam jej dlawik w domu i od razu zwoje mozgowe zaczely dzialac :cool1: przedewszystkim poswiecamy jej chyba nawet wiecej czasu niz wczesniej, zeby nie byla zazdrosna, bawimy sie z nia, klepiemy jej jaka to jest madra, wspaniala i jedyna :cool1: i odpuscila, odkryla, ze szczurzatko nie jest takie zle, juz nawet nie jedzie na fochu jak Pola sika jej na lozko :cool1: tak samo jak wie, ze Polka moze w nocy na lozko a ona nie :cool1: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Polcia dostala dzis ostatnie leki na nuzenca :multi: jutro ponownie lapiemy sioo w strzykawe - jezeli nie pomogly te leki bedzie dostawala antybiotyk w jakiejs pascie, przynajmniej tak zrozumialam :cool1: w weekend odroaczenie i w przyszlym tyg szczepienie :p Polisia najadla sie dzis strachu, bawila sie z Muma jakims miskiem, wyrywaly go sobie i w pewnym momencie Mumin podniosl glowe do gory z miskiem w gebie a biedna Polcia zaczepila sie zebem za sweter miska i tez zawisla :evil_lol: nie wiem, ktora z nich sie bardziej wystraszyla, Muma puscila miska i uciekla, Polcia poleciala na dechy i tak sie wnerwila, ze odgryzla kawalek liscia z rosliny stojacej na ziemi :cool1: Quote
PapryczkaChili Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']Polcia dostala dzis ostatnie leki na nuzenca :multi: jutro ponownie lapiemy sioo w strzykawe - jezeli nie pomogly te leki bedzie dostawala antybiotyk w jakiejs pascie, przynajmniej tak zrozumialam :cool1: w weekend odroaczenie i w przyszlym tyg szczepienie :p Polisia najadla sie dzis strachu, bawila sie z Muma jakims miskiem, wyrywaly go sobie i w pewnym momencie Mumin podniosl glowe do gory z miskiem w gebie a biedna Polcia zaczepila sie zebem za sweter miska i tez zawisla :evil_lol: nie wiem, ktora z nich sie bardziej wystraszyla, Muma puscila miska i uciekla, Polcia poleciala na dechy i tak sie wnerwila, ze odgryzla kawalek liscia z rosliny stojacej na ziemi :cool1:[/QUOTE] hahahah normalnie odpadłam ze śmiechu :evil_lol: ale nic się nikomu nie stało??? mam nadzieję :) jednak wyobrażam sobie ten widok :lol: hahahaha biedna Mumina się zestresowała ;) no ale spaśc z takiej wysokości to też nie lada akcja :cool1: hahahah uśmiałam się nieźle ;) Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='PapryczkaChili']hahahah normalnie odpadłam ze śmiechu :evil_lol: ale nic się nikomu nie stało??? mam nadzieję :) jednak wyobrażam sobie ten widok :lol: hahahaha biedna Mumina się zestresowała ;) no ale spaśc z takiej wysokości to też nie lada akcja :cool1: hahahah uśmiałam się nieźle ;)[/QUOTE] nic sie nie stalo :cool1: sprawdzalam czy zeba nie stracila :eviltong: zreszta mala w nocy lepszy cyrk odstawila, szczekala przez sen i ciagle ja to budzilo :evil_lol: wiec wstala oparla sie bokiem o nogi TZ, rozgladala sie kto szczeka ale ze zmeczona byla glowa opadla na dol, lapy przednie sie ugiely i tak usnela, oparta, z tylkiem w gorze i glowa w dole :cool1: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Haha one są genialne :evil_lol: Chciałabym zobaczyć je w akcji na żywo :lol: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agaciaaa']Haha one są genialne :evil_lol: Chciałabym zobaczyć je w akcji na żywo :lol:[/QUOTE] przepraszam ale to chyba niewykonalne, nikt juz sie nie zmiesci do lozka :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']przepraszam ale to chyba niewykonalne, nikt juz sie nie zmiesci do lozka :evil_lol:[/QUOTE] No trudno.. :eviltong: choć do łóżka to ja sie pchać nie chciałam :evil_lol: Ale mam inny pomysł, nagraj filmik jak się bawią :razz: na pewno nie tylko ja bym chętnie zobaczyła :cool3: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agaciaaa']No trudno.. :eviltong: choć do łóżka to ja sie pchać nie chciałam :evil_lol: Ale mam inny pomysł, nagraj filmik jak się bawią :razz: na pewno nie tylko ja bym chętnie zobaczyła :cool3:[/QUOTE] nie umiem :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']nie umiem :diabloti:[/QUOTE] Nie wierze :diabloti: Zapewne masz w komórce opcję filmowania. Włączasz ją i jedziesz :eviltong: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agaciaaa']Nie wierze :diabloti: Zapewne masz w komórce opcję filmowania. Włączasz ją i jedziesz :eviltong:[/QUOTE] jakbys zobaczyla moja komorke to bys zemdlala :diabloti: kto widzial ten wie o czym mowie :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']jakbys zobaczyla moja komorke to bys zemdlala :diabloti: kto widzial ten wie o czym mowie :diabloti:[/QUOTE] taka wypasiona :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']jakbys zobaczyla moja komorke to bys zemdlala :diabloti: kto widzial ten wie o czym mowie :diabloti:[/QUOTE] Matko, cóż to za ustrojstwo :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Tengusia']taka wypasiona :diabloti:[/QUOTE] mysle, ze w roku proukcji byla mega wypasiona :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agaciaaa']Matko, cóż to za ustrojstwo :evil_lol:[/QUOTE] moj ukochany telefonik :cool3: Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GameBoy']mysle, ze w roku proukcji byla mega wypasiona :diabloti:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts