Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
widze bestie wyjątkwow odważne:diabloti: jeden i drugi ogon skulony:evil_lol:

ale moj pitbul machal ogonem, mam swiadkow, tamten sie skulil na maksa biedulek

Posted

[quote name='GameBoy']niestety na tak, ale musimy myslec racjonalnie i poszukac jej domu
cale szczescie jeszcze nie teraz :cool1:

Jeden z powszecnie znanych aksjomatów brzmi następująco... TZ-ta należy bezwarunkowo słuchać.
Odstępstwo od tej "świętej" reguły dopuszczalne jest jedynie wtedy, kiedy... TZ jest na "nie" :eviltong:.

Posted

[quote name='gallegro']Jeden z powszecnie znanych aksjomatów brzmi następująco... TZ-ta należy bezwarunkowo słuchać.
Odstępstwo od tej "świętej" reguły dopuszczalne jest jedynie wtedy, kiedy... TZ jest na "nie" :eviltong:.

zatrzymamy ja do czasu kiedy bedzie miala chip czyli jeszcze troche :diabloti:
jezeli nam sie sytuacja wyjasni na plus to z ogloszen nici :cool1: ale to jeszcze troche

Posted

Soema napisał(a):
A kim mnie poszczujesz?:razz:

szczuc nie bede - to tylko szkode na psa przynosi
poprostu wezme Apolonie pod pache, przyjade na dwa dni, Twoja podloga odczuje obecnosc szczura najmocniej :diabloti:

Posted

[quote name='GameBoy']szczuc nie bede - to tylko szkode na psa przynosi
poprostu wezme Apolonie pod pache, przyjade na dwa dni, Twoja podloga odczuje obecnosc szczura najmocniej :diabloti:
Eee tam, kwestia przyzwyczajenia.. :loveu:
ale zapraszam, zjedzony/pogryziony, rozkładany fotel czeka :razz:
chyba, że chcecie materac z wydrapaną dziurą?:diabloti:

Posted

Soema napisał(a):
Eee tam, kwestia przyzwyczajenia.. :loveu:
ale zapraszam, zjedzony/pogryziony, rozkładany fotel czeka :razz:
chyba, że chcecie materac z wydrapaną dziurą?:diabloti:

tez takie mam :multi: mam nawet dziure w scianie dzieki jasniepanience :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']tez takie mam :multi: mam nawet dziure w scianie dzieki jasniepanience :evil_lol:
A i owszem, również posiadam :mad: wylizana, przez zamojskie wariatki :loveu:
farby na drzwiach ubywa... :hmmmm:
za to pod szafkami masz czysto, bo Ci brzuchem szoruje :eviltong:

Posted

Dziury w ścianach i ja posiadam :roll: wygryzione. Także wszystkie elementy drewniane zjedzone ale tylko do wysokości zasięgu łba i kłów...:cool1:

GameBoy, patrze i oczom nie wierze. Wystarczyło, że nie zaglądałam przez kilka dni a tu takie zmiany. Nadal nie mogę sobie wyobrazić gabarytowo Mumina i Apolonii... że też ta kruszyna jeszcze żyje (nie przygnieciona np. rączką tej większej kruszynki)

Posted

Soema napisał(a):
A i owszem, również posiadam :mad: wylizana, przez zamojskie wariatki :loveu:
farby na drzwiach ubywa... :hmmmm:
za to pod szafkami masz czysto, bo Ci brzuchem szoruje :eviltong:

ja nie wiem czemu ten szczurek tak sciany dziurawi :cool1: daje jej witaminy i dalej lize :cool1: moze juz nie chce z nami mieszkac i chce wiac?

sacred PIRANHA napisał(a):
ups:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kasia_r napisał(a):
Dziury w ścianach i ja posiadam :roll: wygryzione. Także wszystkie elementy drewniane zjedzone ale tylko do wysokości zasięgu łba i kłów...:cool1:

GameBoy, patrze i oczom nie wierze. Wystarczyło, że nie zaglądałam przez kilka dni a tu takie zmiany. Nadal nie mogę sobie wyobrazić gabarytowo Mumina i Apolonii... że też ta kruszyna jeszcze żyje (nie przygnieciona np. rączką tej większej kruszynki)

moi sasiedzi znajac cudny charakter Mumisi i jej gorace serce do innych psow tez sa w szoku ale coz - zycie zaskakuje ;):evil_lol:
Mumisia bardzo uwaza zeby na nia nie nadepnac, ani jej nie docisnac - Polcia tez uwaza :diabloti:

Posted

ciotki chce zrobic ostatni bazarek na Polke, kasa w polowie podzielimy sie z Lordem ( CC w hotelu) - myslicie, ze ktos kupi naklejki nascienne dla dzieci? takie, ktore nakleja sie na farbe, meble czy okno i one nie brudza powierzchni?

Posted

Ty się mam pytaj :mdleje: za młoda jestem :grins: mój TŻ mnie stresuje, że bliźniaki będziemy mieli :eek2: ale powiem Ci, że rok temu się naszukałam z kuzynką takich cudów i w końcu same powycinałyśmy wzory ze zwykłego papieru przylepnego :oops: