GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Chikinchan']Ech, ten zdrowy rozsądek................ :shake: ;) PS. Szeleczki już wysłane :p bardzo dziekuje :p Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 widze bestie wyjątkwow odważne:diabloti: jeden i drugi ogon skulony:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):widze bestie wyjątkwow odważne:diabloti: jeden i drugi ogon skulony:evil_lol: ale moj pitbul machal ogonem, mam swiadkow, tamten sie skulil na maksa biedulek Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jesoooo, Ty nie wychodź z Polką na spacerki, bo ja jeszcze ktoś ukradnie. I szkoda by bylo płasczyka i szeleczek...:evil_lol: Cudna jest.... A jaka była - pamiętamy... Pzdr. Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Game, Cudotwórczyni :diabloti: dałaś ją na metamorfozy?:razz: B O S K A ! Quote
gallegro Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GameBoy']niestety na tak, ale musimy myslec racjonalnie i poszukac jej domu cale szczescie jeszcze nie teraz :cool1: Jeden z powszecnie znanych aksjomatów brzmi następująco... TZ-ta należy bezwarunkowo słuchać. Odstępstwo od tej "świętej" reguły dopuszczalne jest jedynie wtedy, kiedy... TZ jest na "nie" :eviltong:. Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Soema napisał(a):Game, Cudotwórczyni :diabloti: dałaś ją na metamorfozy?:razz: B O S K A ! to nie ten kaliber zmian ;) Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='gallegro']Jeden z powszecnie znanych aksjomatów brzmi następująco... TZ-ta należy bezwarunkowo słuchać. Odstępstwo od tej "świętej" reguły dopuszczalne jest jedynie wtedy, kiedy... TZ jest na "nie" :eviltong:. zatrzymamy ja do czasu kiedy bedzie miala chip czyli jeszcze troche :diabloti: jezeli nam sie sytuacja wyjasni na plus to z ogloszen nici :cool1: ale to jeszcze troche Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):to nie ten kaliber zmian ;) Jak nie, ze szczurzątka ,wyszła miss orange wybiegu :loveu: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Soema napisał(a):Jak nie, ze szczurzątka ,wyszła miss orange wybiegu :loveu: dobrze, ze Polcia jeszcze slabo czyta :shake::evil_lol: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):dobrze, ze Polcia jeszcze slabo czyta :shake::evil_lol: Jak przyjdzie czas i miejsce to zedytujemm :siara: :saint1: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Soema napisał(a):Jak przyjdzie czas i miejsce to zedytujemm :siara: :saint1: sprobuj tylko :evil_lol: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):sprobuj tylko :evil_lol: A kim mnie poszczujesz?:razz: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Soema napisał(a):A kim mnie poszczujesz?:razz: szczuc nie bede - to tylko szkode na psa przynosi poprostu wezme Apolonie pod pache, przyjade na dwa dni, Twoja podloga odczuje obecnosc szczura najmocniej :diabloti: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GameBoy']szczuc nie bede - to tylko szkode na psa przynosi poprostu wezme Apolonie pod pache, przyjade na dwa dni, Twoja podloga odczuje obecnosc szczura najmocniej :diabloti: Eee tam, kwestia przyzwyczajenia.. :loveu: ale zapraszam, zjedzony/pogryziony, rozkładany fotel czeka :razz: chyba, że chcecie materac z wydrapaną dziurą?:diabloti: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Soema napisał(a):Eee tam, kwestia przyzwyczajenia.. :loveu: ale zapraszam, zjedzony/pogryziony, rozkładany fotel czeka :razz: chyba, że chcecie materac z wydrapaną dziurą?:diabloti: tez takie mam :multi: mam nawet dziure w scianie dzieki jasniepanience :evil_lol: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GameBoy']tez takie mam :multi: mam nawet dziure w scianie dzieki jasniepanience :evil_lol: A i owszem, również posiadam :mad: wylizana, przez zamojskie wariatki :loveu: farby na drzwiach ubywa... :hmmmm: za to pod szafkami masz czysto, bo Ci brzuchem szoruje :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Soema napisał(a): wylizana, przez zamojskie wariatki :loveu: ups:diabloti: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ups:diabloti: A tam, taki psikus :evil_lol::eviltong: fotel i materac też ich sprawka :p Quote
kasia_r Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziury w ścianach i ja posiadam :roll: wygryzione. Także wszystkie elementy drewniane zjedzone ale tylko do wysokości zasięgu łba i kłów...:cool1: GameBoy, patrze i oczom nie wierze. Wystarczyło, że nie zaglądałam przez kilka dni a tu takie zmiany. Nadal nie mogę sobie wyobrazić gabarytowo Mumina i Apolonii... że też ta kruszyna jeszcze żyje (nie przygnieciona np. rączką tej większej kruszynki) Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Soema napisał(a):A i owszem, również posiadam :mad: wylizana, przez zamojskie wariatki :loveu: farby na drzwiach ubywa... :hmmmm: za to pod szafkami masz czysto, bo Ci brzuchem szoruje :eviltong: ja nie wiem czemu ten szczurek tak sciany dziurawi :cool1: daje jej witaminy i dalej lize :cool1: moze juz nie chce z nami mieszkac i chce wiac? sacred PIRANHA napisał(a):ups:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kasia_r napisał(a):Dziury w ścianach i ja posiadam :roll: wygryzione. Także wszystkie elementy drewniane zjedzone ale tylko do wysokości zasięgu łba i kłów...:cool1: GameBoy, patrze i oczom nie wierze. Wystarczyło, że nie zaglądałam przez kilka dni a tu takie zmiany. Nadal nie mogę sobie wyobrazić gabarytowo Mumina i Apolonii... że też ta kruszyna jeszcze żyje (nie przygnieciona np. rączką tej większej kruszynki) moi sasiedzi znajac cudny charakter Mumisi i jej gorace serce do innych psow tez sa w szoku ale coz - zycie zaskakuje ;):evil_lol: Mumisia bardzo uwaza zeby na nia nie nadepnac, ani jej nie docisnac - Polcia tez uwaza :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ciotki chce zrobic ostatni bazarek na Polke, kasa w polowie podzielimy sie z Lordem ( CC w hotelu) - myslicie, ze ktos kupi naklejki nascienne dla dzieci? takie, ktore nakleja sie na farbe, meble czy okno i one nie brudza powierzchni? Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ty się mam pytaj :mdleje: za młoda jestem :grins: mój TŻ mnie stresuje, że bliźniaki będziemy mieli :eek2: ale powiem Ci, że rok temu się naszukałam z kuzynką takich cudów i w końcu same powycinałyśmy wzory ze zwykłego papieru przylepnego :oops: Quote
Recommended Posts