GameBoy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 gazety zanosze czasem do siebie tak sobie czytam Mumisiowe zabawki ciezko wlozyc skoro wieksze niz Pola ale jak Mu zauwazy to jest tak - kazdy trzyma swoje a Polcia jezdzi w kontenerku po chacie Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 skarby podsadz mnie! zlapana na goracym uczynku oto co robie dokladnie Quote
Diora Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No a jak! Trzeba coś poczytać do poduszki :evil_lol: Piękności maleńkie :loveu: Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 kotluja sie jak zwykle 10 cm od komputera na ktorym pracuje Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jakoś do tej pory nie zauwazyłam, że Polka ma 2-kolorowe uszka! http://img63.imageshack.us/img63/8008/s4023114.jpg Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Jakoś do tej pory nie zauwazyłam, że Polka ma 2-kolorowe uszka! http://img63.imageshack.us/img63/8008/s4023114.jpg Pzdr. to czarne to jest lyse :evil_lol: czekamy az porosna do konca :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hihihi, a wyglądają jak 2-kolorowe... Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Hihihi, a wyglądają jak 2-kolorowe... Pzdr. skore ma czarna na uszkach to tak wyglada :evil_lol: siedzi teraz kolo Muminy i obgryza jej paznokcie :diabloti: ona jest jak wloska stara panna, szybka, glosna i awanturna :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 To widzę, że się nie nudzicie......... :lol:;) Quote
PapryczkaChili Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 GB bo jak powiesz od razu uczciwie, ze psiak siusia, to nikt się nie zgodzi ;) takiego małego to bym wogóle w torebce przemyciła :D hihi ;) chętnie bym Ci przetrzymała tą małą smoczycę, ale sama wyjeżdżam właśnie do Wrocławia :( a zdjęcia i Twoje komentarze - REWELACYJNE :loveu: Quote
GameBoy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 PapryczkaChili napisał(a):GB bo jak powiesz od razu uczciwie, ze psiak siusia, to nikt się nie zgodzi ;) takiego małego to bym wogóle w torebce przemyciła :D hihi ;) chętnie bym Ci przetrzymała tą małą smoczycę, ale sama wyjeżdżam właśnie do Wrocławia :( a zdjęcia i Twoje komentarze - REWELACYJNE :loveu: nie chce tak, nocujemy tam pol sluzbowo, czesto mamy znizki, nie chce zeby pozniej byly jakies problemy, trudno zostaje w domu ;) Kinia1984 napisał(a):A Polcia śnieg juz widziała?:) tylko przez okno a tak to nie, za zimno dla niej, dzis nosilam sioo do badan do weta, w piatek pewnie zobaczy bo na zastrzyk bedziemy sie udawaly :roll: Quote
GameBoy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Polisia zjadla mi kartonik od nowej myszki, ktora mialam sprzedac :placz::diabloti: chyba na bazar ja dam :cool1: Quote
PapryczkaChili Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):Polisia zjadla mi kartonik od nowej myszki, ktora mialam sprzedac :placz::diabloti: chyba na bazar ja dam :cool1: dobrze, ze to nie była taka żywa myszka ;) i że nie zjadła tej myszki ;) a na bazarku też się dobrze sprawdzi :) Quote
kasik wawa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jejku ze ja na ten watek wczesniej nie trafilam jaka sliczna malizna:multi: super ze do was trafila:multi: przeszla juz spora metamorfoze, rzeczywiscie sporo rozrabia:cool3: Quote
kasik wawa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):nie chce tak, nocujemy tam pol sluzbowo, czesto mamy znizki, nie chce zeby pozniej byly jakies problemy, trudno zostaje w domu ;) kiedy wyjezdzasz i na ile??moze bym mogla jakos pomoc Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 PapryczkaChili napisał(a):dobrze, ze to nie była taka żywa myszka ;) i że nie zjadła tej myszki ;) a na bazarku też się dobrze sprawdzi :) cale szczescie kupujacy byl wyrozumialy :loveu: kasik wawa napisał(a):jejku ze ja na ten watek wczesniej nie trafilam jaka sliczna malizna:multi: super ze do was trafila:multi: przeszla juz spora metamorfoze, rzeczywiscie sporo rozrabia:cool3: powiedziec, ze rozrabia sporo jak jak nie powiedziec nic, to diablo jest :diabloti: kasik wawa napisał(a):kiedy wyjezdzasz i na ile??moze bym mogla jakos pomoc kasia dziekuje za propozycje ale TZ wyjechal 16 min temu ;) za pozno juz ;) ale serdecznie dziekuje:loveu: Quote
Soema Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Uwielbiam takie foty :lol: pierwszy raz się dziś uśmiecham, dzięki :loveu::oops: za co ona tam siedzi?:razz::eviltong: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Soema napisał(a):Uwielbiam takie foty :lol: pierwszy raz się dziś uśmiecham, dzięki :loveu::oops: za co ona tam siedzi?:razz::eviltong: ona sama tam chodzi a ja nie wiem po co :eviltong: tam nic nie ma poza kurzem i kablem od pralki ale tego nie rusza wiec jest ok Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Soema napisał(a):Pewnie ma Cię dosyć :evil_lol: wielce prawdopodobne :p Quote
kasik wawa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a): kasia dziekuje za propozycje ale TZ wyjechal 16 min temu ;) za pozno juz ;) ale serdecznie dziekuje:loveu: wilka szkoda ze wczesniej tu nie trafilam moglam ja przetrzywac kilka dni a jak tam z adopcja malej??chyba ze juz cos ustalone a ja przeoczylam jak czytalam watek. to ze maly diabelek to widac po oczkach sliczne zdjecia.bawicie sie w chowanego?? Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kasik wawa napisał(a):wilka szkoda ze wczesniej tu nie trafilam moglam ja przetrzywac kilka dni a jak tam z adopcja malej??chyba ze juz cos ustalone a ja przeoczylam jak czytalam watek. to ze maly diabelek to widac po oczkach sliczne zdjecia.bawicie sie w chowanego?? nic nie ustalone, ona idzie jutro na zastrzyk, czeka ja pozniej jeszcze jeden i jutro badamy mocz po leczeniu szczepienie i wtedy sio na swoje poki co nawet nie szukam bo pewnie ze 3 tyg u mnie spedzi jeszcze jutro minal nam 4 tyg razem:oops: Quote
Recommended Posts