Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neigh']Sznaucerkowate o których wspominałam to te, nie ma ich na stronie wolontariuszy. To siostry - trafiły do schroniska jako szczeniaki ( rozmnażacz?, pseudohodowla?). Znów młode i fajne.......wydawałoby się, że moment i już w nowym domku. Niestety z tego schroniska najszybciej znikają psy w typie "groźny"

Aczkolwiek Milka i Lenka też fajne, możnaby podyskutować nad ich sznaucerkowatą terrierowatością..........zwłaszcza Lenki.
O Lence wiem baaardzo dużo. O Milce też trochę. Służę informacjami na ich temat:cool3:

Neigh - czy psiuty maja swoj watek? jesli nie - moze warto, zeby powstal :loveu: :evil_lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektor jest 2-letnim psem rasy sznaucer średni. Ma przycięty ogonek. Jest już po kastracji a także po szczepieniach i czuje sie świetnie. Pięknie i wdzięcznie chodzi na smyczy jak wystawowy. Został znaleziony w parku przywiązany do drzewa w kagańcu. Kto mógł zrobić coś tak okrutnego jednak Hektor nie traci pogody ducha.

Macie kogoś chętnego na adopcję sznaucerka średniego???????????????----proszę.
Pilne!!

Posted

Marta697 napisał(a):
Neigh-------> Hektorek jest wykastrowany tak jak wszystkie psy w bydgoskim schronisku:0

Marta ale ja nie o Hektorku pisałam.........tylko o tym czymś co go do drzewa przywiązało. Że to "coś" bym chętnie kastracji poddała. :diabloti:

Posted

No i co z tego, że niewidomy. Osobiście znam wiekowego, niewidomego kundla mieszkającego na II piętrze w bloku, który świetnie sobie radzi.
Zaraz sobie wątek poczytam.
Niczego nie obiecuję....to znaczy nie tak - obiecuję o ten tymczas popytać.

Posted

Hotel ma swoje plusy - właścicielka jest instruktorem i trochę pracuje z Szamanem np. nauczył się ładnie chodzić na smyczy. Są też minusy - hotel jest daleko, więc trudno go odwiedzać i sporo kosztuje, a pieniądze z bazarków i allegro się już nam skończyły. :shake:

Posted

www.sznaucery.rix.pl znowu działa i już jest aktualna :multi: tak mi sięprzynajmniej wydaje - jakby ktos zauważył, że brakuje jakiegoś psiaka to plizzz :modla: o info - 5 godzin juz nad tym siedzę więc mogłam któregoś psiula przeoczyć :oops:

hura hura hura - teraz weszko atakujemy dwoma frontami - MUSI pójść do przodu :multi::multi::multi: