Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]MINI SZNAUCERKOWATY - ma ok. 2-uch lat.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Do schroniska trafił 02.04.2007r.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest niewielkim, przyjaźnie nastawianomy do ludzi psiakiem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ma szorstką, dłuższą, czarną podpalaną sierść, ogon cięty.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Został znaleziony przy głównej ulicy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]nr ewidencyjny 2252[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Schronisko w Tychach
ul. Przejazdowa 101
tel. (0-32) 323-93-98
0605-897-607
Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr

Posted

SZNAUCERKOWATY PIESEK - ma ok. 4-y lata.
Do schroniska trafił 01.12.2006 r.
Jest średniej wielkość (przed kolana) ma czarną podpalaną, kędzierzawą sierść.
Na widok człowieka cieszy się całym sobą. Od czubka nosa po koniec ogonka.
Swoim psiam zachowaniem cały czas prosi o człowieka tylko dla siebie.
nr ewidencyjny 2062

Schronisko w Tychach
ul. Przejazdowa 101
tel. (0-32) 323-93-98
0605-897-607

Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr

Posted

Sharona napisał(a):
Zwróćcię uwagę na Bartka (10 lat). On poszukuje sznaucerkowatego przyjaciela. Może faktycznie uda się spełnić nie jedno marzenie??? :razz:

Hmm.... można spróbować ale jest kilka "ale". Co na to rodzice, jakie warunki no i piesek by musiał być z odpowiednim charakterem... Ale spróbować można. Dzięki za podsunięcie pomysłu.

Posted

powiem szczerze, ze nie wiem. ostatnio przesiaduje godzinami na Psach w potrzebie, ale z powodu "hopkow" jak sie jakies naprawde szuka dla sibie, to ciezko znalezc :/ ja go tam nie widzialam.
pieknis biedny :(

Posted

Nie widziałam jego wątku! Łomatko czy on się tak błąka po ulicy???? Muszę napisać w tej sprawie, DT potrzebny przecież nie może mieszkać na ulicy. A to b. ładny miniaturek jest!
:(:(:(

Posted

Napewno byłby potrzeny domek, nawet tymczasowy aby go wykompać i ostrzyc, bo w takim stanie jakim jest teraz nie każdy w nim zobaczy przystojniaka.

Posted

ja czekam na odpowiedz od tymczasowych wlascicieli sredniaka. Jesli nie wypali... za 2 tyg moglabym wziac biedaka na tymczas lub jesli mu si emoj tryb zycia spodoba na zawsze... ;) zobaczymy!

Posted

jo_ann napisał(a):
ja czekam na odpowiedz od tymczasowych wlascicieli sredniaka. Jesli nie wypali... za 2 tyg moglabym wziac biedaka na tymczas lub jesli mu si emoj tryb zycia spodoba na zawsze... ;) zobaczymy!

A co z tym średniakiem? Ma zostać na stałe w tymczasowym domku?

Posted

to czarny pies- ze zdjec wyglada calkiem rasowo, przyblakal sie do ludzi na razie ma super domek, ale nie moga zatrzymac na zawsze. tylko chyba jest jeszcze ktos zainteresowany, pies jest jeszcze za POznaniem, ja w Warszawie... sama rozumiesz. ALe tamta sprawa w kazdym razie dobrze sie skonczy:)

Posted

PIĘKNA, RODOWODOWA OLBRZYMKA DO ODDANIA.

Chcę oddac w dobre ręce sukę sznaucera olbrzyma. Suka ma 5 lat ( data ur. 90.09.2002r.) wabi się Boksa. Jest z rodowodem, z rodowodu Exa Triola ( ojciec Kosmo z Tartaku, matka Mezja Triola ). Na 2 wystawach zdobyła medale raz brazowy raz srebrny. Przeszła szkolenia posłuszeństwa i obrony. Jest bardzo posłuszna, nie ma z nia problemów na spacerach, nie jest agresywna ani w stosunku do ludzi ani do innych psów . Problemem jest to,ze nie akceptuje dzieci. Sytuacja ta uwidacznia sie w domu, ciagle warczy na dzieci, nie da sie zblizyć do siebie, poglaskać itd zaraz jest warczenie.zdarzyło sie raz,ze lekko klapneła zebami syna w reke podczas podroży autem.Wyraźnie boi sie dzieci zaraz przyjmuje pozycje wystraszonej, kuli ogon itd. Trwa to juz ponad 3 lata. Nie radzimy sobie z tym, boimy sie o dzieci aby czasem nie ugryzła. Suczka jest starsznie czujna, nie jest to typ psa wycieraczki co lezy, ona ciagle chodzi nadsłu****e itd. Jest bardzo oddana właścicielom. Myślę ,ze nadaje sie do hodowli lub gdzies na poseje do domu. Mieszkanie w bloku nie jest dla niej. Raz podjelismy decyzje o jej oddaniu 2 lata temu po tym ugryzieniu syna le zmieklismy postanowilismy jescze dalej probować. Dzieci wiecej ja karmiły ciagle dawały jej smakołyki i do teraz jest tak że jak mają jedzienie to ona nie warczy daje sie głaskac idzie do nich do pokoju. jak nie maja to warczy. Zdarzają sie takie sytuacje że w nocy idzie do pokoju córki i śa jej kołdrę i śpi na niej . Dziwny pies taki adhd-owiec. Prosze o pomoc w poszukaniu dla niej domu. tel kontaktowy. 0604201930.

Pozdrawiam
Tomasz Kloskowski