eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ale ładna ta olbrzymka:roll: następny olbrzym który nie toleruje dzieci:roll: mój je akurat kocha ale znam takie które nie znoszą....... Quote
weszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Schronisko w Cieszynie. Psiak mix sznaucera olbrzyma. TRAFIŁ DO NOWEGO DOMU (adopcja schroniskowa)! POWODZENIA! Bleki. Prawdopodobnie stoczył gdzieś walkę z innym psem, albo został skrzywdzony przez człowieka, ponieważ gdy go znaleziono miał zakrwawione i poszarpane jedno, o ile pamiętam lewe ucho. Wet uznał jednak, że można je ratować, nie trzeba amputować. Teraz się goi. Jest bardzo przyjacielski i ciekawski, wszystko go interesuje, ale niechętnie pozuje do zdjęć. Podaje łapę, siada. Ma około 4 lat. Znaleziony w Cieszynie, w schronisku jest od 3 tygodni. Z psami dobrze się dogaduje. Z kotami nie wiem, nie mamy kotów w schronie. Kontakt: DEA e-mail: [email protected] tel. 0 603 244 518 gg: 2415781 Quote
monita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ojej znowu przybywa psów :shake: PS Ta olbrzymka jest piękna :loveu: Quote
Elitesse Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 monita napisał(a):Ojej znowu przybywa psów :shake: i chyba bedzie ich coraz wiecej... ze wzgledu na wakacje :placz: Quote
AMIGA Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 To widać wyraźnie,że nastapił "marazm". Wczoraj odbierałam telefony w krakowskim programie "Kundel bury i kocury". I jak poprzednio nie było przerwy między jednym telefonem a drugim, to wczoraj było ich dosłownie kilka. I to w dodatku część telefonów byla w sprawie psów znalezionych, a nie w sprawie adopcji piesków z programu :shake: Quote
jo_ann Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 http://allegro.pl/item209934378_sznaucer_sredni_suka_.html :angryy: :angryy: :angryy: Sznaucer średni, "pieprz i sól" w wieku 7 lat, dobra do pilnowania domu, nie odchodzi i nie włóczy się, może być wiązana - u mnie chodzi od czasu do czasu na lince z uwagi na inne psy. Szczepiona, odrobaczana, żywiona suchą karmą Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Uroczy właściciel :angryy: Pewnie w nagrodę za te 7 lat razem wymieni na młodszą :angryy: Intuicja podpowiada że to jakiś rozmnażacz... Quote
weszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 monita napisał(a):No i ktoś kupił za 5 dych :shake: Nie kupił - nie było ofert kupna. Ale marne to pocieszenie bo nie wiadomo co taki ktoś może zrobić z niepotrzebną suczką. Żal mi jej :( Quote
eria Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nóż się w kieszeni otwiera jak takie coś czytam :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Chciałem sprzedać - za te pieniądze to raczej trzeba to nazwać oddać /w dobre ręce/ dlatego, że mam jeszcze dwa inne psy w tym małego owczarka niemieckiego i trochę za dużo .... żona się "buntuje" ;) . Szczenięta miała raz .... kiedyś tam. U mnie jest od małego . Nie śpi w domu i nie chodzi po nim chyba, że ktoś drzwi otworzy to pobuszuje trochę albo w jakiś kąt się ulokuje i trudno ją znaleźć. Za obcymi nie przepada...lepiej nie mieć jej przy dzieciach albo trzymać z dala...chociaż jak się przyzwyczai to nikomu nic nie robi. Pozdrawiam !!! to mi napisał :roll: mały owczarek fajniejszy niż 7 letnia sznaucerka wychowana na dworze :angryy: Quote
AMIGA Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Super reklama psa! Lepiej go w ogole nie kupować wg faceta, bo nie wiadomo, jak się zachowa ta sznaucerka, ktora biedna musi się dekowac w kącie mieszkania, zeby pobyc trochę z ludźmi!!! :shake: :angryy: Quote
weszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Biedna suczka. Ale jej chyba na allegro nie sprzedał bo nie było ofert. Żeby tylko się jej nie pozbył w jakiś paskudny sposób. Suczka zasługuje przynajmniej na dobrą starość. Quote
Helga&Ares Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 biedna:placz: malawaszko nie wiesz jaki los ją czeka? co z nią będzie... Quote
monita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 weszka napisał(a):Nie kupił - nie było ofert kupna. Nie patrzyłam na koniec strony :p Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Wycofałem tą aukcję bo tak do końca nie chcę jej oddawać...chociaż zdrowy rozsądek tak by nakazywał - mam 2 inne jeszcze psy w tym małego owczarka niemieckiego /małego szczeniaka/ chyba że w jakieś dobre ręce gdybym wiedział że nie będzie jej źle. Ale cóż pewnie zostanie ze mną do końca. tyle - oby to nie były słowa rzucane na wiatr, a sunia jest zapewne przyzwyczajona do takiego życia jakie prowadzi od 7 lat :roll: Quote
AMIGA Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Sama nie wiem, czy się cieszyć, czy jej żalować. Bo nie wiadomo, czy właściciel po postu się wycofał z allegro, bo widział naszą reakcję, a może po prostu po cichu jednak ją oddać. Jak nie teraz, to za jakiś czas skoro już mu taka myśl przyszła do głowy!!!!:shake: Quote
monita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Biedna psinka, przecież nie jest taka stara :roll: Quote
weszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nowy nabytek w Trójmieście http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74839 Quote
weszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 AMIGA napisał(a):Ojejuuuuuuuuuuu ale ją ktoś "opitwał" Nie jest aż tak źle, w sumie tylko głowa do poprawki. No i może ogon. Można gorzej jak np. w Łodzi się zdarza... Quote
AMIGA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 weszka napisał(a):Nie jest aż tak źle, w sumie tylko głowa do poprawki. No i może ogon. Można gorzej jak np. w Łodzi się zdarza... Właśnie o tej głowie mówię. No ale faktycznie bywało gorzej :lol: A tak naprawdę to słodziak nieziemski. To chłopaczek, czy dziewuszka? Quote
Recommended Posts