Jump to content
Dogomania

Dziki Kibic w schronisku byłby bez szans. Teraz dziekuje. Ma dom :).

Recommended Posts

Posted

Na tym zdjęciu to dla mnie

psiaczek wygląda na dużego (nawiasem mówiąc to sky terier jest śliczny :lol:), a to niskopodłogowiec jest :). A znowu w przypadku Kibicka było odwrotnie.

Papryczko, nie martw się, czasami jest wiele prób, nim zdarzy się Ten Właściwy domek. Miejmy nadzieję że i Kibicek będzie wkrótce swoją kudłatą doopcię w takim domku grzał.

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Na tym zdjęciu to dla mnie

psiaczek wygląda na dużego (nawiasem mówiąc to sky terier jest śliczny :lol:), a to niskopodłogowiec jest :). A znowu w przypadku Kibicka było odwrotnie.

Papryczko, nie martw się, czasami jest wiele prób, nim zdarzy się Ten Właściwy domek. Miejmy nadzieję że i Kibicek będzie wkrótce swoją kudłatą doopcię w takim domku grzał.

no tak, bedziemy walczyc o niego :cool3::lol:

Posted

Boję się zadeklarować wpłaty stałe, różnie to u mnie z finansami bywa , ale delkaruję wpłaty po 30 zł w październiku, listopadzie i grudniu 2009.
Proszę o dane do wpłaty.
Dogo07 dzięki za zaproszenie :lol:

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
no tak, bedziemy walczyc o niego :cool3::lol:

Oj Papryczko walcz, Ty masz szczęśliwa rękę, Livia pewnie lada dzień do nowego domku rusza...:lol:

Guest Elżbieta481
Posted

Za numer konta dziękujemy-wpłata w przyszłym tyg.
E/W

Posted

[quote name='Dogo07']Na tym zdjęciu to dla mnie

quote]

Czy ja wiem raczej widac ze ma krociutkie łapki;)

Dzisiaj dokonam przelewu.

Posted

przepiękny i faktycznie bardzo przypomina owczarka pikardyjskiego - możliwe, że to mix sznaucera i jakiegoś owczarkowatego psa i stąd takie podobieństwo... to można sobie gdybać - pies jest piękny :loveu:

owcz. pikardyjski:

Posted

Czyli wychodzi na to że Kibicek to mix owczarka francuskiego dług. z pikardyjskim :). No to wiadomo już dlaczego on taki śliczny jest :).

Posted

No faktycznie jak by go trochę obstrzyc, to podobieństwo jest duże.

Do dziś dzwoniły telefony, ale Ci ludzie byli coraz to lepsi , szkoda gadać :shake: , albo był za duży, albo ludzie którym się nudzi na rencie lub emeryturze, np. niepełnosprawni, albo dzieci takowych, chcące żeby rodzic nie czuł się samotny. Jak proponowałam w zamian takiego pieska z którym by sobie starsza osoba poradziła i problemów niemiała to nie, bo ten jest taki ładny. :shake:
Tylko jak taka starsza osoba ( głównie to były kobiety) była by w stanie utrzymać , szarpiącego się na smyczy psa wywijającego koziołki i robiącego przewroty ,albo nagle wpadającego w panikę , to nie wiem. Dziś byłam u Kibica udało mi się go dotknąć jak przemykał chyłkiem po wybiegu, on jest ciut większy niż do kolan .

Posted

Wlaśnie to jest najważniejsze, żeby ktoś umiał i chciał go mądrze kochać, czy małego czy dużego. Bo wydawać po to żeby zaraz wracał ,:shake: to bez sensu, fundować mu nową traumę. :roll:

Posted

Szarotka napisał(a):
Kibic co tam u Ciebie ??

U Kibica bez zmian, biega po pawilonie, ucieka przed ludźmi i ciągle brakuje mu deklaracji stałych. :shake: