mamanabank Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Zrobiłam allegro dla Aurory: Owczarek południoworosyjski JUŻAK (758064611) - Aukcje internetowe Allegro swoje ogłoszenia ma też Wiera: http://www.allegro.pl/item757196072_owczarek_poludnioworosyjski_juzak.html a także na za0.pl oraz psydoadopcji.pl Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 aaa a ja myslałam, ze bannerek mamynabank to bannerek jej psów albo hodowli - może by do niego dopisać, ze to juzaki do adopcji? Quote
mamanabank Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Na banerku tylko jedna z psin jest moja, ta stojąca bokiem, to jest zdjęcie ze schroniska, oj byłby niezły obciach mieć jużaki w takim stanie, ale faktycznie na pierwszy rzut oka tego nie widać. Quote
mamanabank Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='gagata']W Fundacji Emir jest też Daszeńka, koleżanka z boksu Zory i Katiuszki... Urodzona w 2002 roku, razem z nimi znaleziona na porzuconej posesji, mix jużaka, teraz wysterylizowana. To bardzo spokojna, zrównoważona suka Chciałam zrobić allegro dla reszty jużakowych ale brakuje mi zdjęć Katii. W poprzednich ogłoszeniach jedno zdjęcie Daszy wstawiłam jako Aurorę ale już się połapałam i usunęłam :oops: Quote
leni356 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Bardzo mi się Katia podoba :loveu::loveu: Jak będzie tekst do ogłoszeń to pomogę ogłaszać Quote
mamanabank Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Zrobiłam allegro "zbiorcze" dla emirowych mixów: Katia, Dasza, Żora, Arka i Avia, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam Owczarek południoworosyjski JUŻAK - MIX (758766948) - Aukcje internetowe Allegro Leni, jeśli chcesz i możesz to skopiuj treść ogłoszenia, gdybyś chciała ogłaszać tylko Katię to musisz wyciąć resztę. Quote
mamanabank Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Emirowe Dziewczyny, jeśli któraś z Was mogłaby mi napisac tu na wątku w jednym miejscu w jakim wieku są poszczególne jużaki, wpisałabym jako informację na allegro. Quote
gagata Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Mamanabank, batrdzlo dziekuje w imieniu naszych jużaków - naprawde kawal dobrej roboty. Jutro postaram sie wstawić tutaj informacje, o które apelujesz. Ze swojej strony obiecuje przyłożyć sie do fot naszych białasków... Quote
mamanabank Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 A ja dziękuję Emirowi za pozbieranie jużaków w potrzebie, dziękuję, że znalazły u Was miejsce i są bezpieczne. :loveu: Emirowe (i nie tylko) kudłacze znalazły też swoje miejsce na wątku Leni (str1 i 5): http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/ Quote
Onaa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mamanabank, a Ty też masz swoje jużakowe szczęście :) ? Quote
leni356 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dogo07 napisał(a):Mamanabank, a Ty też masz swoje jużakowe szczęście :) ? Mamanabank wyjechała i nie ma dostępu do netu, będzie za tydzień. A jużakowe szczęście Mamynabank ma na imię Bella i też jest z łódzkiego schroniska :loveu: Quote
gagata Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Avia - ok 1996 Arka - ok2002 Dasza- ok 2003 Zora - ok 2002 Aurora - ok 2006 To są cudowne psy, naprawde. Jak będa jakies pytania, postaramy sie odpowiedziec jak najpredzej.. Quote
mamanabank Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Dogo07 napisał(a):Mamanabank, a Ty też masz swoje jużakowe szczęście :) ? MAM!!! ze schroniska w Łowiczu (Leni ;)), zdjęcia mojej suczki są w pierwszym poście i szesnastym tego wątku, na pierwszych dwóch stronach, ale wkleję też tutaj kilka, bo właśnie dostałam dzisiaj rano dwie płytki z jej zdjęciami z hotelu dla zwierząt (ALFA-polecam!!!), gdzie przebywała ze swoimi psimi bratami :evil_lol:, podczas naszego wyjazdu na cztery dni. Zdjęcia zrobili właściciele hotelu. Quote
mamanabank Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 gagata napisał(a):Avia - ok 1996 Arka - ok2002 Dasza- ok 2003 Zora - ok 2002 Aurora - ok 2006 To są cudowne psy, naprawde. Jak będa jakies pytania, postaramy sie odpowiedziec jak najpredzej.. Dziękuję gagata! Dzisiaj rano byłam pod siedzibą Fundacji w Oddziale, zawiozłam 15kg worek puriny zakupiony ze skarpety "kudłaczy w potrzebie" z dogo. Dziękujemy LENI :loveu: Quote
mamanabank Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ojej, witaj annazz, a co to za puchate kule? Powiedz o nich coś więcej! A to moja kudłata baba (zdjęcia zrobione wczoraj w hotelu alfa): nie chcę robić z tego wątku galerii moich psów, ale chętnych do obejrzenia zdjęć zapraszam tutaj: Albumy - Onet.pl Foto Quote
annazz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Na pierwszym planie Alenka Bielyj Bojar, obok niej kolaczek wzięty 2 m-ce temu ze schronu (był na dogo). Z tyłu leży ch.pl. Buchara Kontrast Kolor - moja ukochana Miszeńka, która niestety odeszła w zeszłym tygodniu za Tęczowy Most po przegranej walce z chorobą. Była ze mną 12 lat. Przez ostatnie dwa lata ślepa i głucha ale trzymająca fason. Nieliczni tylko wiedzieli, że nic nie widzi. Alesia wciąż jej szuka na spacerach. Niestety... Quote
mamanabank Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 No to mamy na wątku specjalistkę od jużaków. Quote
mamanabank Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Czy był chociaż jeden telefon do Emira w sprawie ogłaszanych jużaków? Quote
terra Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Przedstawiam Bandziora, psa w typie, przebywającego w konińskim schronisku. Jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukamy-kogos-z-okolic-slupska-do-wizyty-przedadopcyjnej-pilne-127523/ Quote
mru Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='malawaszka']aaa a ja myslałam, ze bannerek mamynabank to bannerek jej psów albo hodowli hehe ja też tak pomyślałam :P nawet nie patrzyłam na ich stan specjalnie tylko kliknełam, żeby oglądać :loveu: a tu... też bidy :-( ale fajny wątek, zaangażowany zapisuję się, będę podglądała. edit: myslę, że w tytule można dodać coś typu "jużaki w potrzebie" lub "do adopcji" :) Quote
mamanabank Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Powiedzcie mi jak zmienić ten tytuł, to go zmienię, zakładając wątek nie wiedziałam, że będzie to wątek głównie jużaków w potrzebie. Quote
Recommended Posts