Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na banerku tylko jedna z psin jest moja, ta stojąca bokiem, to jest zdjęcie ze schroniska, oj byłby niezły obciach mieć jużaki w takim stanie, ale faktycznie na pierwszy rzut oka tego nie widać.

Posted

[quote name='gagata']W Fundacji Emir jest też Daszeńka, koleżanka z boksu Zory i Katiuszki...
Urodzona w 2002 roku, razem z nimi znaleziona na porzuconej posesji, mix jużaka, teraz wysterylizowana. To bardzo spokojna, zrównoważona suka

Chciałam zrobić allegro dla reszty jużakowych ale brakuje mi zdjęć Katii. W poprzednich ogłoszeniach jedno zdjęcie Daszy wstawiłam jako Aurorę ale już się połapałam i usunęłam :oops:

Posted

Mamanabank, batrdzlo dziekuje w imieniu naszych jużaków - naprawde kawal dobrej roboty. Jutro postaram sie wstawić tutaj informacje, o które apelujesz. Ze swojej strony obiecuje przyłożyć sie do fot naszych białasków...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Mamanabank, a Ty też masz swoje jużakowe szczęście :) ?

Mamanabank wyjechała i nie ma dostępu do netu, będzie za tydzień.
A jużakowe szczęście Mamynabank ma na imię Bella i też jest z łódzkiego schroniska :loveu:

Posted

Avia - ok 1996
Arka - ok2002
Dasza- ok 2003
Zora - ok 2002
Aurora - ok 2006
To są cudowne psy, naprawde. Jak będa jakies pytania, postaramy sie odpowiedziec jak najpredzej..

Posted

Dogo07 napisał(a):
Mamanabank, a Ty też masz swoje jużakowe szczęście :) ?

MAM!!! ze schroniska w Łowiczu (Leni ;)), zdjęcia mojej suczki są w pierwszym poście i szesnastym tego wątku, na pierwszych dwóch stronach, ale wkleję też tutaj kilka, bo właśnie dostałam dzisiaj rano dwie płytki z jej zdjęciami z hotelu dla zwierząt (ALFA-polecam!!!), gdzie przebywała ze swoimi psimi bratami :evil_lol:, podczas naszego wyjazdu na cztery dni. Zdjęcia zrobili właściciele hotelu.

Posted

gagata napisał(a):
Avia - ok 1996
Arka - ok2002
Dasza- ok 2003
Zora - ok 2002
Aurora - ok 2006
To są cudowne psy, naprawde. Jak będa jakies pytania, postaramy sie odpowiedziec jak najpredzej..

Dziękuję gagata!
Dzisiaj rano byłam pod siedzibą Fundacji w Oddziale, zawiozłam 15kg worek puriny zakupiony ze skarpety "kudłaczy w potrzebie" z dogo. Dziękujemy LENI :loveu:

Posted

Na pierwszym planie Alenka Bielyj Bojar, obok niej kolaczek wzięty 2 m-ce temu ze schronu (był na dogo). Z tyłu leży ch.pl. Buchara Kontrast Kolor - moja ukochana Miszeńka, która niestety odeszła w zeszłym tygodniu za Tęczowy Most po przegranej walce z chorobą. Była ze mną 12 lat. Przez ostatnie dwa lata ślepa i głucha ale trzymająca fason. Nieliczni tylko wiedzieli, że nic nie widzi. Alesia wciąż jej szuka na spacerach. Niestety...

Posted

[quote name='malawaszka']aaa a ja myslałam, ze bannerek mamynabank to bannerek jej psów albo hodowli

hehe ja też tak pomyślałam :P
nawet nie patrzyłam na ich stan specjalnie tylko kliknełam, żeby oglądać :loveu:
a tu... też bidy :-(

ale fajny wątek, zaangażowany
zapisuję się, będę podglądała.

edit:
myslę, że w tytule można dodać coś typu "jużaki w potrzebie" lub "do adopcji" :)