mru Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 idziesz na pierwszą, klikasz "edytuj post" i tam na dole "edycja zaawansowana" i możesz zmieniać :) Quote
terra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Schronisko w Uciechowie koło Dzierżoniowa. Ravena,suka w typie. Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/osrodek-pomocy-dla-zwierzat-niechcianych-porzuconych-w-uciechowie-psiaki-do-adopcji-142281/index29.html Quote
mamanabank Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 a tu jest jeszcze jedno cudne zdjęcie Aurory Czy ona nie jest cudowna? Quote
mamanabank Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Czarna Ravena jest taka duża, że mnie się kojarzy z wilczarzem irlandzkim... Quote
mamanabank Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='gagata']Mamanabank, batrdzlo dziekuje w imieniu naszych jużaków - naprawde kawal dobrej roboty. Jutro postaram sie wstawić tutaj informacje, o które apelujesz. Ze swojej strony obiecuje przyłożyć sie do fot naszych białasków... Gagata, jak będą zdjęcia Wiery po strzyżeniu, to wiesz... czekamy z niecierpliwością... wątek Wiery: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/juzaczka-wiera-potrzebuje-swojego-czlowieka-147573/index3.html Quote
mamanabank Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 jakby kto pytał... to to jest Wiera :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mamanabank napisał(a):jakby kto pytał... to to jest Wiera :evil_lol: Zgadza sie, padałam juz wczoraj i nie mogłam się dokopać do je wątku. Po południu jeszcze dam zdjęcia (już u niej) Quote
mamanabank Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 ten diabełek to nie do Ciebie tylko do tej łysolki, tak czy siak, ona jest piękna! Quote
annazz Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wierka - śliczna łysolka. Teraz podobna do mojej Miszeńki kiedy opitoliłam ją w zeszłym roku. Rok póżniej już była pięknie porośnięta i po wizycie u fryzjera (tu miesiąc przed śmiercią) Quote
Margo05 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Piękne te jużaki :) I łyse i owłosione :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mamanabank Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 świetne zdjęcia, dołączę do ogłoszenia, kochany nochal. Quote
mamanabank Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 mamanabank napisał(a):ojejejku, widziałam te sunie, można powiedzieć, że miały szczęście znajdując się pod opieką fundacji Emir, kiedy teraz się na nie patrzy, żeby Chmurkę udało się tak doprowadzić do porządku... ech... że też zacytuję samą siebie... no i udało się, Wiera jest całkiem doprowadzona do porządku. A i jest też zainteresowanie Aurorką, trzymajcie kciuki! Quote
mamanabank Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Jak do tej pory wszystkie osoby chętne adoptować jużaka mają w domu albo małe dzieci, albo małe zwierzęta, no i jużaki czekają dalej. Wiera miała w poniedziałek jechać do nowego domu, ale ostatecznie nie pojechała, za to jej potencjalna nowa "Pani" trafiła na czarne kwiatki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117540&page=64 Quote
mamanabank Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ale nas dogo załatwiło pracami serwisowymi, wszystkie linki trzeba wklejac na nowo, banerki nie działają, robota poszła na marne... Isadora pomocy! Quote
Isadora7 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 mamanabank napisał(a):Ale nas dogo załatwiło pracami serwisowymi, wszystkie linki trzeba wklejac na nowo, banerki nie działają, robota poszła na marne... Isadora pomocy! Prosze bardzo na nowo podlinkowany baner, moze w weekend zrobię nowe banery jużakom :) . Quote
mamanabank Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Kluchon a la briard znalazł dom.Powodzenia piesku! Piesek ma góra 6 miesiecy,pewnie mniej,bo straszny z niego głupol.Jest mieszańcem owczarka francuskiego briard.ładnie podejmuje aport, to wesoły kluchon przewracający sie o własne łapki.Pies zyje przeświadczony o tym,ze jest 8mym cudem świata.I chyba duzo sę nie pomylił,prawda? Tylko najlepszy domek.Piesio jest wspaniały,cudowny,ale równiez kłopotliwy-wymaga duzo pielegnacji,ułożenia,dobrego wychowania. Pomożecie znależć mu dobrych ludzi? kontakt w sprawie adopcji: 727 431 933.przebywa w województwie pomorskim.Zaszczepiony,zostanie wydany z książeczką zdrowia. Quote
mamanabank Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Odnowiłam allegro jużaczków, na razie w ich sprawie cisza... Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Te starsze linki i banerki, sprzed "rewolucji" na dogo, nie działają. Jak mam się dostać do Bandziora? Post 86. http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukamy-kogos-z-okolic-slupska-do-wizyty-przedadopcyjnej-pilne-127523/ Quote
Margo05 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Już wszystkie linki chodzą. U mnie przynajmniej :evil_lol: Quote
mamanabank Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ale Twoje banerki nadal niedostępne :shake:, samo się to chyba nie naprawi. Do Bandziora ja też nie mam dostępu, niestety... Quote
Recommended Posts