Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']Mamanabank, batrdzlo dziekuje w imieniu naszych jużaków - naprawde kawal dobrej roboty. Jutro postaram sie wstawić tutaj informacje, o które apelujesz. Ze swojej strony obiecuje przyłożyć sie do fot naszych białasków...

Gagata, jak będą zdjęcia Wiery po strzyżeniu, to wiesz... czekamy z niecierpliwością...
wątek Wiery:
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/juzaczka-wiera-potrzebuje-swojego-czlowieka-147573/index3.html

Posted

mamanabank napisał(a):
jakby kto pytał... to to jest Wiera :evil_lol:

Zgadza sie, padałam juz wczoraj i nie mogłam się dokopać do je wątku. Po południu jeszcze dam zdjęcia (już u niej)

Posted

Wierka - śliczna łysolka. Teraz podobna do mojej Miszeńki kiedy opitoliłam ją w zeszłym roku.

Rok póżniej już była pięknie porośnięta i po wizycie u fryzjera (tu miesiąc przed śmiercią)

Posted

mamanabank napisał(a):
ojejejku, widziałam te sunie, można powiedzieć, że miały szczęście znajdując się pod opieką fundacji Emir, kiedy teraz się na nie patrzy, żeby Chmurkę udało się tak doprowadzić do porządku... ech...

że też zacytuję samą siebie... no i udało się, Wiera jest całkiem doprowadzona do porządku.

A i jest też zainteresowanie Aurorką, trzymajcie kciuki!

Posted

mamanabank napisał(a):
Ale nas dogo załatwiło pracami serwisowymi, wszystkie linki trzeba wklejac na nowo, banerki nie działają, robota poszła na marne... Isadora pomocy!

Prosze bardzo na nowo podlinkowany baner, moze w weekend zrobię nowe banery jużakom :)

.

Posted

Kluchon a la briard znalazł dom.Powodzenia piesku!

Piesek ma góra 6 miesiecy,pewnie mniej,bo straszny z niego głupol.Jest mieszańcem owczarka francuskiego briard.ładnie podejmuje aport, to wesoły kluchon przewracający sie o własne łapki.Pies zyje przeświadczony o tym,ze jest 8mym cudem świata.I chyba duzo sę nie pomylił,prawda?
Tylko najlepszy domek.Piesio jest wspaniały,cudowny,ale równiez kłopotliwy-wymaga duzo pielegnacji,ułożenia,dobrego wychowania.
Pomożecie znależć mu dobrych ludzi? kontakt w sprawie adopcji: 727 431 933.przebywa w województwie pomorskim.Zaszczepiony,zostanie wydany z książeczką zdrowia.