Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja jeszcze raz Stefanka wrzucę, bo coś go nie widzę na wątku KUDŁACZY w potrzebie, a tu już się solidnie zakopał.

wątek pieszczoszka:
http://www.dogomania.pl/threads/175743-Stefan-z-budowy-ma-DT-ale-potrzebuje-WSPARCIA-na-dalsze-LECZENIE-i-w%C5%82asnego-DOMU.

Stefan - Pieszczoch z budowy
Stosunek do psów:
przyjacielski (zwłaszcza do małych i średnich)
Stosunek do kotów: przyjacielski
Stosunek do dzieci: ns

Opis zwierzaka: Stefan to świetny pies! Sięga prawie do kolan, ma dość długą i bardzo bujną sierść o pięknym brązowo-rudym umaszczeniu. Ma około 3-4 lata i waży 22kg.

Jest bardzo przyjacielski, spokojny, cierpliwy i pogodny :) Szybko się uczy i jest posłuszny. Lubi szczotkowanie, głaskanie, przytulanie. Trochę ciągnie na smyczy. Potrafi trzymać czystość. Toleruje zarówno inne psy (zwłaszcza te mniejsze i średnie) jak i koty. Jest bardzo zainteresowany każdym czworonogiem w zasięgu jego wzroku. Prawdopodobnie polubiłby także dzieci.
Stefan jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony.

Stefan obecnie przebywa w DT w Jabłonnie k. Warszawy.
Kontakt w sprawie adopcji:
Kamila 608 014 406
Dominik 606 26 99 19
[email protected]

Posted

APSA napisał(a):
Pudelko-sznaucerko trójłapek Pompon już w nowym domu :multi:

"Najgorsze", że miałam na niego dwie chętne osoby, więc chciałabym tej drugiej podsunąć innego biedaka. Pani z okolic Warszawy, dom z ogrodem, ośmioletnia sznaucerka mini niewysterylizowana - więc piesek musiałby być obowiązkowo po kastracji.
Kojarzy mi się jakiś kudłaty trójnóg, ale mam problemy z wyszukiwaniem wątków na dogo.

Pompon na włościach :)
http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/_po/Pom_IMG_2875.jpg[

Wspaniałe wieści :).
Był jeszcze taki kudłatek mały trójnożek Znajduś chyba, ale nie wiem czy on już znalazł domek.

Posted

Primo: proszę o niecytowanie zdjęć

[SIZE=3]i poprawienie powyższego postu

Secundo: to jest wątek kudłaczy w potrzebie. Sunie, choć śliczne i w potrzebie, nie są kudłaczami.

Posted

Peggi jest kudłata :) a potrzebuja domu na który czekaja od 6 lat! Wydaje mi się ze jeżeli 50% składu to kudłacze to moga być na tym wątku:) a one tworzą jedność w dwóch ciałach..są nierozłączne. PEGGI I MEGGI :)

Posted

Angel napisał(a):
Peggi jest kudłata :) a potrzebuja domu na który czekaja od 6 lat! Wydaje mi się ze jeżeli 50% składu to kudłacze to moga być na tym wątku:) a one tworzą jedność w dwóch ciałach..są nierozłączne. PEGGI I MEGGI :)

Nie, nie jest. Ona jest szorstkowłosa, nie kudłata, jest osobny wątek szorstkowłosych w potrzebie. Poza tym nie spamuj wszystkich naszych wątków - wszędzie spamujesz, już raz zwrócił ci ktoś uwagę, ale robisz to nadal. To jest niezgodne z regulaminem. Nie na tym polega zapraszanie ludzi na wątek