Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
:bigcool::bigcool::bigcool:

Lalunia nie traci ani chwilki, tylko pełną swą obfitą piersią wdycha raj Renatkowego domu.
Łóżko to chyba jej naturalne środowisko:evil_lol::loveu:

Rozczulająco Lalunia przybliża się do Niuni.
Dwa kochane serduszka, chcą być razem, bo to przecież takie bratnie dusze pewnie są , tylko o tym jeszcze nie wiedzą:lol:

A TZ Renatki jest super :oops::evil_lol:

Co za dom :loveu::loveu::loveu: a te podchody Laluni mnie rozwalają :roflt:

To są księżniczki :loveu: Renatko, a na czym śpi na tych zdjęciach Niunia? ma takie piękne posłanko :D (jak na księżniczkę przystało :loveu:).

Posted

Niunia śpi na podusi;)

Doszła wpłata od Bico na psołanko.Dziękuję serdecznie:loveu:

A Lalunia ma nowe imię:p.Stwierdziłam,że Lalunia to jakoś tak,hmm za długo:roll:.A ponieważ matka(chrzestna Negri:eviltong::loveu:) ochrzciła Ją w samochodzie "Majkiel"(pisownia polska:diabloti:),to sunia będzie miała na imię Majka.No i jest Majeczka,Majusia,Maja:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
A ponieważ matka(chrzestna Negri:eviltong::loveu:) ochrzciła Ją w samochodzie "Majkiel"(pisownia polska:diabloti:),to sunia będzie miała na imię Majka.No i jest Majeczka,Majusia,Maja:loveu:

:placz::loveu::placz::loveu:
dzięki

:BIG:

Posted

__Lara napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Piękną ma tą podusię :loveu::loveu::loveu:

Moja mama kupiła mi dwie takie powłoczki,także każda dziewczynka będzie miała swoją taką samą podusię:cool3:

Posted

[quote name='Negri_2008']

przepraszam, zajrzyjcie

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-umiera-pomocy-drastyczne-146603/

zwierzę jest na prawdę w masakrycznym stanie:-(:-(:-(

ale...ja na dogo obserwuje taki, że tak się wyrażę "trend":roll:...wszyscy lecą tam gdzie jest krew i szokujące foto, a jak pies potrzebuje pomocy, ale akurat "nie urwało mu nogi", to można wołać, prosić i błagać, a i tak mało kto zajrzy, nie mówiąc już o pomocy:cool1::-(
przykre...:shake:

Posted

bico napisał(a):

ale...ja na dogo obserwuje taki, że tak się wyrażę "trend":roll:...wszyscy lecą tam gdzie jest krew i szokujące foto, a jak pies potrzebuje pomocy, ale akurat "nie urwało mu nogi", to można wołać, prosić i błagać, a i tak mało kto zajrzy, nie mówiąc już o pomocy:cool1::-(

Bico, masz 100% rację.

Kiedyś zadzwoniłam do pewnej Fundacji z prośbą o pomoc. Pies był zdrowy ale bezpański. Usłyszałam, że oni teraz mają rannego a z tym sobie poradzę. Zastanowiło mnie to, czyli muszę wrzucić go pod samochód, oberwać łapę, żeby ktoś się nim zainteresował???

Posted

bico napisał(a):

Niestety większość ludzi generalnie już z kosmosu wytrzaskuje pieniądze,bo prawie każdy pomaga jakiemuś psu finansowo,wpłaca na hoteliki itp.Jak jest pies potrzebujący,ale nie umierający,to niestety jeden na drugiego patrzy,że może tamten akurat da...a jak jest taka bida jak ten benuś,to ludzie spod ziemi wykopią pieniądze i pomogą.Ja zauważyłam,że mimo iż na dogo jest zarejestrowanych ponad 22 tys ludzi,to jednak mało która nowa osoba dołączy do ofiarodawców.Praktycznie te same osoby pomagają wielu psom,a niestety nikt nie ma studni z pieniędzmi i to do tego studni bez dna....a szkoda:shake::-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Nie dziękuj,tylko wstaw zdjęcia Niuni w dresiku,niech Lara zobaczy "swoją" dziewczynkę:loveu:...proszę:loveu:

Niunia w dreeeeeeeesiku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać :D (jedno zdjęcie już widziałam :diabloti:).

Posted

[quote name='sleepingbyday']o matko, że mnie tu jeszcze nie było! nie ma dla mnie usprawiedliwienia :mad:.
A no nie ma:diabloti:.Ale I tak Ci wybaczamy:cool3::loveu:
[quote name='__Lara']Niunia w dreeeeeeeesiku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać :D (jedno zdjęcie już widziałam :diabloti:).
No ,Negri napisała,że podobno cudnie wyszła:iloveyou:
[quote name='rita60']Renatko poszedł pieniazek na spanko dla ksiezniczki:p
Przed chwilą sprawdzałam,jeszcze nie doszły.Może tą sesją o 16-stej przyjdą;).Dziękuję bardzo,bardzo:loveu:

Posted

[quote name='Negri_2008']No cudnie, jak dzidziuś :loveu::evil_lol:
Lara miała Ją pod nosem to mogła brać:eviltong:,nie skorzystała,to teraz muszą jej wystarczyć zdjęcia:laugh2_2:.Zaraz wkleję Majeczkę z dzisiejszego ranka:loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
renata, tu babcie na stałe wzięłaś, czy jakby co...to oddasz na ds?

A co? Chcesz wziąć?:cool3:
Tak na prawdę to chyba na ds,bo takie staruszki bardzo się stresują i jednocześnie okropnie przywiązują do człowieka.Bardziej niż młode psiaki.
Dobrze,że powstał dział "mają dom,ale potrzebują pomocy",bo jak mi to całe psie towarzystwo zacznie nie daj boże chorować,to nie wyrobię finansowo,a mam 6 sztuk adoptowanych staruszków:roll:

Mam teraz na dt takiego przerośniętego ratlerka i tez myślałam nad ds dla niego,ale niestety jest poważna wojna z moim jedynym młodym psem.Ratlerek jest potwornie zazdrosny i od początku nie polubił Ramba i do tej pory muszę czasami ich rozdzielać,bo się złapią:shake:.Także najbezpieczniej dla ratlerka będzie jak znajdzie dom bez żadnych zwierząt.On ma 19 lat,dacie wiarę? A taki zadziorny jest:-o:shake: To ten z siwą głowinką na zdjęciu powyżej

Posted

Renata5 napisał(a):
Lara miała Ją pod nosem to mogła brać:eviltong:,nie skorzystała,to teraz muszą jej wystarczyć zdjęcia:laugh2_2:.Zaraz wkleję Majeczkę z dzisiejszego ranka:loveu:

Renatko :mad: może bym i wzięła, ale co z tego jak potem byśmy razem ds albo dt musiały szukać? :evil_lol::p takie są realia na dzień dzisiejszy i ich nie zmienię ;). Mam nadzieję, że na własnym, za rok, będę już mogła sobie pozwolić :loveu:

Ostatnio znalazłam Niuni zdjęcia ze schronu. Ty masz je Renatko? może je tu wkleić? albo na wątku Niuni żeby nie śmiecić Majeczce :p

Posted

szeleczki wysłałam, ale nie pomyślałam, ze mam sweterki takie maciupeńkie do oddania. Nie sa tak piękne jak różowy dresior, ale moze by też się przydały emeryciom?:razz:

Posted

[quote name='Renata5']Cudna jest,nie?Majeczce też coś takiego wypatrzę:cool3:

Laruś jak możesz to wklej zdjęcia Niuni ze schronu:placz:na Jej wątek

Rituś,pieniążki jeszcze nie doszły,więc będą na jutro...na bank:smile:

Moje cipeczki:cool3::loveu::loveu::loveu:
http://img19.imageshack.us/img19/1816/dsc0043d.jpg

Pomyślałam, że wkleję, wszak była wtedy jeszcze bez swojej mamusi, ale to zdjęcie to jej pierwsze jakie ma...

O ile nie ma go już na wątku Niuni w pierwszym poście :diabloti: