Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
Dzien dobry,puk,puk:lol:cos tu cicho,jakos:roll:

W sobotę były robione profesjonalne foty:cool3:.Czekam,aż je dostanę,to od razu wkleję:smile:.
A u nas bez zmian,Majusia zdrowa,troszkę przytyta;),no i jak była pompką tak jest pompką...czyli wsio po staremu:mdrmed:

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no, ale do swojej budki nie pompuje - cwaniara :eviltong:.

No właśnie że pompuje.Na początku tylko nie sikała,a potem to już lała.Mam ceratkę podłożoną,to nie przesiąka domek,ale muszę wietrzyć,bo mimo wszystko prześmiarduje:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
No właśnie że pompuje.Na początku tylko nie sikała,a potem to już lała.Mam ceratkę podłożoną,to nie przesiąka domek,ale muszę wietrzyć,bo mimo wszystko prześmiarduje:shake:

o kurteczka.. kajko przynajmniej wystawia tyłek poza posłanie.. ale i tak część ląduje na. choc ostatnio zdarza się to mu coraz rzadziej. ale załapał po długich miesiącach...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
o kurteczka.. kajko przynajmniej wystawia tyłek poza posłanie.. ale i tak część ląduje na. choc ostatnio zdarza się to mu coraz rzadziej. ale załapał po długich miesiącach...

Ale pocieszenie,ho ho:diabloti:
A Majka nie dość,że nie wystawia tyłka,to jeszcze z błogością wyleguje się w tych sikach:roll:...i jest mocno niezadowolona,jak jej zmieniam posłanko na czyste i suche:cool1:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ale pocieszenie,ho ho:diabloti:
A Majka nie dość,że nie wystawia tyłka,to jeszcze z błogością wyleguje się w tych sikach:roll:...i jest mocno niezadowolona,jak jej zmieniam posłanko na czyste i suche:cool1:

Renatko, ona ma naprawdę coś z chomika :cool1: moja chomcia też lubi sobie zasikać gniazdko i potem w nim spać :cool1:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Zaglądam..., chociaż nie piszę...

Dziękuję:loveu:
Wszystkim dziękuję za pamięć:loveu:
Jutro upomnę się o nowe fotki,co były w sobotę robione...padniecie:cool3:

Posted

[quote name='Renata5']Fot jeszcze nie mam,chociaż juz dawno zrobione:mad:
Od jutra przez co najmniej dwa tygodnie nie ma mnie w domu i na dogo.
Pozdrowionka;-)[/QUOTE]
Wypoczywaj i wracaj predziutko:lol: