Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 rita60 napisał(a):Dzien dobry,puk,puk:lol:cos tu cicho,jakos:roll: W sobotę były robione profesjonalne foty:cool3:.Czekam,aż je dostanę,to od razu wkleję:smile:. A u nas bez zmian,Majusia zdrowa,troszkę przytyta;),no i jak była pompką tak jest pompką...czyli wsio po staremu:mdrmed: Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no, ale do swojej budki nie pompuje - cwaniara :eviltong:. bardzo chętnie objerzymy fotki. juz się cieszę. Quote
Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sleepingbyday napisał(a):no, ale do swojej budki nie pompuje - cwaniara :eviltong:. No właśnie że pompuje.Na początku tylko nie sikała,a potem to już lała.Mam ceratkę podłożoną,to nie przesiąka domek,ale muszę wietrzyć,bo mimo wszystko prześmiarduje:shake: Quote
Laura1108 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wybaczcie ale muszę siedem nieszczęść Proszę zerknijcie sunia wraz z sześciorhiem dzieci mieszka pod chmurką niedaleko torów : http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13374796 Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Renata5 napisał(a):No właśnie że pompuje.Na początku tylko nie sikała,a potem to już lała.Mam ceratkę podłożoną,to nie przesiąka domek,ale muszę wietrzyć,bo mimo wszystko prześmiarduje:shake: o kurteczka.. kajko przynajmniej wystawia tyłek poza posłanie.. ale i tak część ląduje na. choc ostatnio zdarza się to mu coraz rzadziej. ale załapał po długich miesiącach... Quote
Lionees Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sleepingbyday napisał(a):o kurteczka.. kajko przynajmniej wystawia tyłek poza posłanie.. ale i tak część ląduje na. choc ostatnio zdarza się to mu coraz rzadziej. ale załapał po długich miesiącach... Ale pocieszenie,ho ho:diabloti: A Majka nie dość,że nie wystawia tyłka,to jeszcze z błogością wyleguje się w tych sikach:roll:...i jest mocno niezadowolona,jak jej zmieniam posłanko na czyste i suche:cool1: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Renata5 napisał(a):Ale pocieszenie,ho ho:diabloti: A Majka nie dość,że nie wystawia tyłka,to jeszcze z błogością wyleguje się w tych sikach:roll:...i jest mocno niezadowolona,jak jej zmieniam posłanko na czyste i suche:cool1: Renatko, ona ma naprawdę coś z chomika :cool1: moja chomcia też lubi sobie zasikać gniazdko i potem w nim spać :cool1: Quote
Lionees Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jagoda1 napisał(a):Zaglądam..., chociaż nie piszę... Dziękuję:loveu: Wszystkim dziękuję za pamięć:loveu: Jutro upomnę się o nowe fotki,co były w sobotę robione...padniecie:cool3: Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ja tam lubie padać z wrażenia ;) Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 psy sa ponoć mądre. moż e ona stosuje urynoterapię :razz:? a jakbyście miały ochotę na porządna bizuterię, to tutaj jest trochę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebrna-bizuteria-nie-tylko-na-kajtka-psy-z-fpr-zwp-do-04-11-a-172299/ Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Fot jeszcze nie mam,chociaż juz dawno zrobione:mad: Od jutra przez co najmniej dwa tygodnie nie ma mnie w domu i na dogo. Pozdrowionka;-) Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Renata5']Fot jeszcze nie mam,chociaż juz dawno zrobione:mad: Od jutra przez co najmniej dwa tygodnie nie ma mnie w domu i na dogo. Pozdrowionka;-)[/QUOTE] Wypoczywaj i wracaj predziutko:lol: Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='rita60']Wypoczywaj i wracaj predziutko:lol:[/QUOTE] No w szpitalu SE odpocznę:cool1: Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Renata5']No w szpitalu SE odpocznę:cool1:[/QUOTE] Ojej,a ja myslałam,ze urlopik:roll:to trzymaj sie cieplutko:buzi: Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Renata5']No w szpitalu SE odpocznę:cool1:[/QUOTE] Posyłam dobre mysli.... Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Renia w szpitalu? :crazyeye: Ojej, Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jagoda1 napisał(a):.....co u Was? Renia cały tydzień w szpitalu, więc nie odpisze. :-( Quote
Negri_2008 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Czy ktoś ma do Reni nr telefonu. A może ktoś dzwonił i wie, co u niej? :razz: Quote
rita60 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jagoda1 napisał(a):Reniu, pozdrawiam.... Ja tez.......... Quote
Recommended Posts