NusiaiJa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 My również się dołączamy...jest nam przykro, każdy z nas wie co to znacz stracić przyjaciela, który zajmował szczególne miejsce w naszym rzyciu, teraz zajmuję szczególne w naszym sercu. Quote
rita60 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Co tam u Was Renatko,taka cisza......:roll: Quote
Lionees Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 rita60 napisał(a):Co tam u Was Renatko,taka cisza......:roll: Wróciła do nas w niedzielę Perełka(moja tymczaska),po półrocznej adopcji:roll::shake: Quote
rita60 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Renata5 napisał(a):Wróciła do nas w niedzielę Perełka(moja tymczaska),po półrocznej adopcji:roll::shake: No tak,samo zycie:shake:Renatko uszy do gory,bedzie dobrze:buzi: Quote
Lionees Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Takie gówniane zdjęcie,ale lampa mi się zepsuła w aparacie:watpliwy: Majeczka wybrała sobie miejsce koło szafy w pokoju mładszego syna.Tam generalnie inne psy nie wchodzą,bo są z nami w dużym pokoju.Majeczka ma więc spokój i ciszę.Na razie w budce sucho,siku robi na podłogę:multi:...mądra dziewczynka,co SE będzie domek zasmradzać:cool3: Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :loveu::loveu::loveu: kochana Maja :lol: Quote
Selenga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 może teraz cioteczki lepiej zobaczą małą cwaniarę z charakterkiem :) i budkę :) Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Cwaniurka jedna :loveu: Nie dość, że sobie chałupki nie zasmraddza to się nią jeszcze dzielić nie chce :evil_lol: Rozumiem, że Maja ma domek na własność i nie śpi w nim z tą drugą śliczną malizną rudaską? ;) Wiecie co, Maja trochę przypomina mi mojego staruszka Dingusia ( z charakteru oczywiście, bo rozmiarami to Maja jest mróweczką a Dingo słonikiem). Mój Dingo to stary tetryk jest w czystej postaci. Lubi spokój, ciszę i najlepiej czuje się, gdy jest sam i żaden psiak mu na głowę nie wchodzi. Taki wiek, że spokój jest im potrzebny. Maju, ślicznoto mam buziaka dla Ciebie i dla Twojej Pańci i Pańcia :razz: Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Majeczka z nikim nie dzieli chałupki,ma ją tylko dla siebie;).Nawet jedzonko jej włożyłam do środka,bo nieraz psiaki wpadną do pokoju i szurają nosami po garach,bo może Majeczka ma coś lepszego do jedzenia?:p A Maja tak polubiła ten swój bunkier,że prawie z niego nie wychodzi:-o.Trzeba ją pięknie prosić,żeby przyszła do człowieka i dała się troszkę wygłaskać.To taka Zosia-samosia i tak już pewnie zostanie.Woli ciszę i spokój w swoich czterech ścianach,niż notoryczne głaskanie i tulenie,chociaż czasami da się namówić na przytulanki:smile:. Majusia dziękuje za buziaczki i ja też dziękuję i mój TZ też:cool3::loveu: A wiecie,że Ona ma szew na brzuszku,czyżby była wysterylizowana?Albo miała jakąś operację... Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 renata, przykro mi. z obydwu powodów. zwrotu i śmierci suni. a dlaczego perełka wróciła? ja tymczasemz apraszam fanki dziadków do pewnego dżentelmena z zasadami... w schronisku od 9 lat... :shake:. niedowidzącego, niedosłyszącego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewiesole-jest-zycie-staruszka-rawianin-z-boguszyc-148932/#post13159231 Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']renata, przykro mi. z obydwu powodów. zwrotu i śmierci suni. a dlaczego perełka wróciła? ja tymczasemz apraszam fanki dziadków do pewnego dżentelmena z zasadami... w schronisku od 9 lat... :shake:. niedowidzącego, niedosłyszącego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewiesole-jest-zycie-staruszka-rawianin-z-boguszyc-148932/#post13159231 Stała się agresywna do rocznej córki tej Pani,co ją adoptowała.Perełka to ta uśmiechnięta czarnulka w moim podpisie;) Dzisiejsze zdjęcia,wprawdzie nadal bez lampy,ale za to przy świetle dziennym.Jakość trochę lepsza,ale też nie powalająca:roll::p Majka już nie może się doczekać,kiedy przestanę ją focić i w końcu zdejmę z tego krzesła:roll::razz: No i zdjęłam,a ona -myk i już pognała do siebie:loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 jeeeeeeeeeessssssssssuuuuuuuuuuu Jaka ona u Ciebie jest bezpieczna :loveu: Jak pomyślę, że byłaby teraz w to zimno w schronie ( w garażu w kocim kontenerku) to mi łzy same cisną się do oczu :-( Quote
NusiaiJa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A jak sobie Majeczka radzi na dworku? dupcia się trzęsła na wczorajszym śniegu? czy nie wychodzi? Fajnie zmyka do tej swojej budki. wogóle fajna budka. Majka jest taka przecież duuUUuża i absorbująca, że to aż niedozeczne aby ktoś się jej pozbył:mad::angryy: co to byli za ludzie??!!!!:diabloti: ... ale nie ma już co na nich kotów wieszać! (szkoda kotów) teraz jest bezpieczna i ma zapewniony spokój Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ona zmyka do tej swojej budki jak mój chomik do swojego domku :evil_lol::loveu: Quote
Lionees Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NusiaiJa napisał(a):A jak sobie Majeczka radzi na dworku? dupcia się trzęsła na wczorajszym śniegu? czy nie wychodzi? Majeczka nie wychodzi na dworek jak jest zimno,ona nawet nie bardzo chce wyjść ze swojej norki.Normalnie nie ma psa.Jest cichutka,grzeczniutka...tylko jednak pompuje sobie do domku :-x.No ale nic,ma folię pod spodem i milion grubych ręczników na zmianę __Lara napisał(a):Ona zmyka do tej swojej budki jak mój chomik do swojego domku :evil_lol::loveu: No...dokładnie:loveu: W sobotę przyjdzie do mnie Luka1,to popstryka Majusi kilka fotek profesjonalnym sprzętem;) Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Może ona się przyzwyczaiła do samotności i stąd takie zachowanie? nie wiem, nie jestem specjalistką od psiego zachowania. Ale jak poobserwuje inne psy w Twoim domu to zobaczy że nir tak strasznie:p Quote
Lionees Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dzień dobry:loveu: U nas stara bida,dobrze,że nie ma nowej:cool3: Czekamy do soboty na piękne zdjęcia,Majusia ma apetyt,pompuje raz na podłogę,raz do domku,nie wiem od czego to zależy,że raz tu,a raz tam.No ale trudno,dajemy radę,domek wietrzymy,dobrze,że jest folia to nie jest zasikany:cool1:.Poza tym jest grzeczniutka,spokojna,woli swoją samotnię,niż nasz pokój pełen psiaków.Chociaż na rączkach tez lubi być,ale nie za długo.Troszkę się popieścimy i jak uważa,że już starczy,to ucieka do swojej chałupki;).To taki w ogóle nie absorbujący psiak,kochana sunia:loveu: Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :loveu: a jak relacje na linii dwie małe królewny? :cool3: Quote
Negri_2008 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Renata5 napisał(a):Dzień dobry:loveu: U nas stara bida,dobrze,że nie ma nowej:cool3: Czekamy do soboty na piękne zdjęcia,Majusia ma apetyt,pompuje raz na podłogę,raz do domku,nie wiem od czego to zależy,że raz tu,a raz tam.No ale trudno,dajemy radę,domek wietrzymy,dobrze,że jest folia to nie jest zasikany:cool1:.Poza tym jest grzeczniutka,spokojna,woli swoją samotnię,niż nasz pokój pełen psiaków.Chociaż na rączkach tez lubi być,ale nie za długo.Troszkę się popieścimy i jak uważa,że już starczy,to ucieka do swojej chałupki;).To taki w ogóle nie absorbujący psiak,kochana sunia:loveu: Wiesz co Reniu, ona chyba pompuje tam gdzie jej się akurat zachce. No, taka jej uroda i już. Pompka z niej i tyle. ;):loveu: Quote
Lionees Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 __Lara napisał(a)::loveu: a jak relacje na linii dwie małe królewny? :cool3: Relacje między wszystkimi psiakami a Majusią są poprawne,to znaczy nikt nikomu w drogę nie wchodzi,Majka jak wychodzi z dziupli,to traktuje psy jak powietrze,psy też nie zwracają na Nią uwagi,natomiast jak któryś zbliży się do Jej budki to ostrzegawczo warczy-"wynocha":evil_lol: Negri_2008 napisał(a):Wiesz co Reniu, ona chyba pompuje tam gdzie jej się akurat zachce. No, taka jej uroda i już. Pompka z niej i tyle. ;):loveu: No dokładnie...pompka z niej jest i już:smile: Quote
rita60 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Witajcie:lol:nikt nie jest doskonały:razz: Quote
rita60 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dzien dobry,puk,puk:lol:cos tu cicho,jakos:roll: Quote
Recommended Posts