Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To raczej bardziej pilny ten domek :-(

Może trzeba zrobić maleńkiej allegro i napisać, że potrzebny kochający domek, który zaopiekuje się tym drobiazgiem w wyjątkowy sposób :-(
Kurcze, Reniu.... wzdycham razem z Tobą

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm...moze byc tez tak ze ktos ja skrzywdzil, ale wcale nie musi...mam ratlera, on tylko w nocy jak spi nie nasluchuje i nie szczeka...najgorszejest jak przysypia i np. do pokoju wejdzie ktos, on po prostu krzyczy, bo nawet tego szczekaniem nie mozna nazwac....wiec tu raczej chodzi o charakter ratlerka, maly cialem wielki duchem a jednoczesnie strasznie wystraszony, bo wszystko wielkie i straszne...

Posted

Negruś,kochanie wrzuciłaś Majeczkę na ten wątek,ale to nie jest dobry dom
http://www.dogomania.pl/threads/171680-PrzygarnAE-suczkAE-w-typie-miniaturowej-rasy/page6

Ta dziewczyna chce młodego,psiaczka,ma w planach wziąć drugiego,najlepiej amstafa i jeszcze będzie zakładała hotelik dla psów.Także Majka absolutnie tam sie nie nadaje.
A u nas po staremu.Majeczka nadal sie drze.Ale czy to darcie sie to taka Jej uroda,czy krzyk rozpaczy to na prawdę nie wiem.
Może zrób Jej allegro i zobaczymy kto się bedzie zgłaszał.Jeżeli jakiś dobry i sensowny domek,to można spróbowac Ją wyadoptować,a jeżeli domki będą głupie,to będzie siedziała nadal u mnie i sie darła.Może w końcu sie przyzwyczai,że psy nie chcą Jej zjeść?:roll:

Posted

Będę robiła teraz zdjęcia telefonem,więc jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia,ale za to fotki będą częściej.Coś za coś;)

Panna Jaksonówna-wypisz wymaluj.Chude nóżki i ten wyraz twarzy...:evil_lol:

Posted

[quote name='rita60']Dawno mnie nie było,witajcie i miłego dnia:loveu:
Dziękujemy i życzymy spokojnej nocki:loveu:
[quote name='ALMA2']ja sie bardzo cieszę z obiecanych zdjęć
No to proszę jeszcze 3 zdjęcia,żeby radość była większa;)

Majusia usypia:loveu:

Posted

Radość ze zdjęć wielka, fajna niunia.
Na tych zdjeciach ona wydaje sie być spokojna.
Na poczatku jak ją wziełaś to myślałam, że zakoleguje się z twoją druga malizną i będa jak dwie siostry. Ale wielkość chyba tu nic nie ma to tego żeby się kochać.
Dobrze byłoby żeby znalazła jakąś panią tylko dla siebie, są jakieś nadzieje?

A jeszcze, Ty im specjalnie kupiłaś poduszeczkę z aplikacją kosteczki? cudowne i słodkie.

Posted

[quote name='ALMA2']Radość ze zdjęć wielka, fajna niunia.
Na tych zdjeciach ona wydaje sie być spokojna.
Na poczatku jak ją wziełaś to myślałam, że zakoleguje się z twoją druga malizną i będa jak dwie siostry. Ale wielkość chyba tu nic nie ma to tego żeby się kochać.
Dobrze byłoby żeby znalazła jakąś panią tylko dla siebie, są jakieś nadzieje?
.[/QUOTE]
Majeczka jest spokojna,nawet bardzo,nawet za bardzo,bo zachowuje się jakby Jej wcale nie było.Siedzi w tym domku i się drze,wychodzi tylko na siku,nawet jedzonko i wodę wstawiam Jej do budki.
Nie wiem,czy są szanse na jakąś panią tylko dla siebie,bo Majusia nie ma żadnych ogłoszeń,a bez tego to domku odpowiedniego nie znajdziemy.
Wiecie czego się boję?Ponieważ to jest już starutki psiak,to trzeba się liczyć,że kiedyś odejdzie.I boję się tego,że jak umrze,to nie będę wiedziała dlaczego.Czy dlatego,że Jej czas już nadszedł,czy dlatego,że nie miała u mnie komfortowych warunków i odeszła szybciej niżby musiała,bo stres ją wykończył:sad:.

Posted

[quote name='Renata5']Majeczka jest spokojna,nawet bardzo,nawet za bardzo,bo zachowuje się jakby Jej wcale nie było.Siedzi w tym domku i się drze,wychodzi tylko na siku,nawet jedzonko i wodę wstawiam Jej do budki.
Nie wiem,czy są szanse na jakąś panią tylko dla siebie,bo Majusia nie ma żadnych ogłoszeń,a bez tego to domku odpowiedniego nie znajdziemy.
Wiecie czego się boję?Ponieważ to jest już starutki psiak,to trzeba się liczyć,że kiedyś odejdzie.I boję się tego,że jak umrze,to nie będę wiedziała dlaczego.Czy dlatego,że Jej czas już nadszedł,czy dlatego,że nie miała u mnie komfortowych warunków i odeszła szybciej niżby musiała,bo stres ją wykończył:sad:.[/QUOTE]

Renatko, nie myśl tak. Zrobiłaś dla niej tak dużo i nadal robisz, kto gdyby nie Ty dał jej zaraz albo w ogóle ciepły kąt, własną budkę, jedzonko, miłość? Lepsze to napewno dla Majki niż schron. Dajesz jej tak dużo!

Posted

Oczywiście, że tak mysleć nie wolno.
Majeczka to może delikatny piesek.
To że siedzi cały czas w domku - bo ma tam swój azyl i tam jest jej dobrze.
Nie wiadomo tak naprwdę co ona przeszła i jak żyła w poprzednim domu. - ale napewno było coś nie tak skoro pies jest teraz cały czas przestraszony.
I napewno to nie pobyt u Ciebie sprawia ze sunia ma złe samopoczucie.
Ty dałaś jej wszystko to , co w takiej sytuacji mozna dać:p

Posted

Renatko z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze Tobie i Twojej rodzinie tej ludzkiej i czterołapnej duzo zdrowia,pogody ducha i wiele milosci.
No i domkow dla podopiecznych.:x-mas::tree1::x-mas:

Posted

Z całego serca dziękuję w swoim i rodziny imieniu za życzenia.
Majusia i my również życzymy Wszystkim...

A to Majusia(wczorajsza;)) bez makijażu świątecznego:loveu:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ona jest śliczna:) najpiekniejsze maleństwo:) wszystkiego najlpeszego w Nowym Roku kruszynko:)

Nieprawda, bo najładniejsza jest Niunia :eviltong::eviltong::eviltong: moja kandydatka na miss :p:diabloti: